2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník začal sezónu prohrou s Třebelovicemi


Branky


10

Fotbalisté Lipníku podlehli v úvodním zápase na svém hřišti Třebelovicím 2:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali srovnat

Lipník přivítal na svém hřišti v prvním podzimním zápase Třebelovice. Fotbalisté Lipníku touží určitě po lepší sezóně než byla ta loňská. Začátek utkání byl z obou stran opatrný a bez velkých šancí. Až v 15’. minutě se aktivní Fňukal uvolnil na levé straně a nebezpečně vystřelil. Ve 22. minutě Mašeja vyslal krásnou kolmicí na Šťávu a ten se v samostatném úniku nemýlil - 1:0.Poté se znovu na levé straně uvolnil Fňukal a opět vystřelil ze střední vzdálenosti, brankář míč špatně vyrazil a Virgl mohl zvýšit skóre, bohužel pro domácí netrefil prázdnou branku. Ve 39. minutě domácí ztratili ve středu pole míč a hosté se po akci z pravé strany dostali až před gólmana a s pomocí ofsajdu vstřelili vyrovnávací gól. 

 

 

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

V druhem poločase se domácí častěji tlačili před branku hostů, byli to ovšem hosté, kteří šli do vedení. V 64. minutě byla přerušena hra pro zranění domácího hráče, rozhodčí vracel míč do hry a hosté okamžitě poslali míč do golové akce a střelou z vápna prostřelili domácího brankáře 1:2! V 74. minutě utekl po lajně Šťáva a předložil ve vápně míč Fňukalovi, pro kterého nebyl problém míč uklidit do sítě 2:2. V 80. minutě hosté zahrávali roh a vstřelili tyč domácí branky. V 83’ hosté zahrávali trestný kop na vzdálenější tyč a tam vyskočil hostující hráč výš a hlavou dal na 2:3! Poté domácí vrhli vše do útoku a přišli tam ještě dva trestné kopy a prudký centr od Fňukala, který nedokázal usměrnit mezi tři tyče Šťáva a tak se z vítězství radovali hosté. 



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Jsem zklamán, po vyrovnávacím gólů na 2:2 jsem věřil že utkání otočíme na svou stranu. Bohužel přišla standartní situace a opět jsme z ní inkasovali.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Od začátku se hrálo velmi vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. Jsem rád, že nás inkasovaný gól nepoložil a utkání dokázali otočit a nakonec i dovést do vítězného konce. Sice jsme nepodali optimální výkon a do dalších zápasů máme co zlepšovat, ale sezónu jsme chtěli zahájit vítězstvím a to se nám podařilo.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - J. Čtvrtníček [-] , A. Matoušek [-] (46. A. Kisela [-] ) , L. Žák [-] , M. Tretera [-] - M. Vala [-] , J. Procházka [-] (85. M. Svoboda [-] ) , J. Fňukal [-] , M. Mašeja [-] - J. Virgl [-] (61. Š. Vala [-] ) , R. Šťáva [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Buček [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] (62. O. Jurka [-] ) , D. Vala [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

ŽK: 88. K. Skoumal .
Hráči zápasu: J. Fňukal - R. Jurka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Lipník neměl příliš vydařenou sezón. Bude chtít hned na úvod ročníku zvítězit, ale Třebelovice nebudou na rozjezd vůbec snadným soupeřem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů