0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice veze výhru z koněšínské půdy výhru


Branky


12

První zápas Koněšína v Okresním přeboru skončil jednogólovou výhrou Blatnice 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

 

   Koněšín vstoupil do neznámých vod okresního přeboru nejtěsnější možnou prohrou 0:1. Domácí Koněšín hrál ze začátku až možná příliš ustrašeně, pravdou ale je, že hosté z Blatnice ho do ničeho vážnějšího nepustili a hned od začátku bylo zřejmé, na čí straně jsou větší zkušenosti s II.třídou. Zkrátka pro domácí to byl jiný vyšší level, na který si asi ještě budou chvíli zvykat. Hosté si tak během prvních dvaceti minut vytvořili tři čtyři více než dobré možnosti otevřít skóre, ale domácí brankář Hůlka byl buď připraven anebo měl dobře postavenou branku, jejíž konstrukce se rozezněla hned dvakrát. Po půl hodině hry už hosté trochu polevili ze svého náročného pojetí a když už se zdálo, že to Koněšín do přestávky přežije bez gólové újmy, opak byl pravdou. To blatnický Hutař zahrával trestný kop z nějakých dvaceti metrů a na jeho technicku přízemní střelu na zadní tyč domácí gólman nedosáhl – 0:1.

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji a odměnou jim tak byla brzká příležitost k vyrovnání. Akce Netrdy a zakončení Šibůrka po vyrovnání přímo volala. Skóre se ovšem neměnilo. Druhá půle už byla vyrovnanější, celkově oboustranně bojovná, do zakončení se ale častěji dostávali hosté. Ale ani při přečíslení dva na jednoho nebo jeden sám na brankáře nedokázali zužitkovat nabízené možnosti. Koněšín se tak stále držel na dostřel, žel na vyrovnání i přes dva slibné náznaky nedosáhl. Blatnice tak zvítězila na půdě nováčka zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Těžký zápas ve velkém vedru s bojovností na obou stranách. Jen díky mnoha nevyužitých šancí Blatnice zápas neskončil vyšší prohrou. Ve druhém poločase jsme sahali po bodu ale brankové příležitosti jsme nevyužili.




Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - Š. Dvořák [-] , O. Šibůrek [-] , R. Badura [-] , M. Netrda [-] , O. Dvořák [-] , D. Dvořák [-] (70. D. Pokorný [-] ) , J. Pospíšil [-] (80. M. Ševčík [-] ) , P. Seifer [-] (64. M. Loukota [-] ) , M. Pokorný [-] , P. Zahradníček [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - T. Pokorný [-] , D. Lojka [-] , M. Karásek [-] (88. R. Dušek [-] ) , M. Hutař [-] , M. Doležal [-] , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , F. Rumíšek [-] (75. T. Cech [-] ) , J. Šimek [-] (81. L. Tomšíček [-] ) , M. Svoboda [-]

ŽK: 33. Š. Dvořák - 30. M. Hutař , 55. M. Trnka , 59. J. Holík .
Hráči zápasu: P. Zahradníček - J. Holík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUBA Michal - ESTERKA Jan, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Koněšín jako nováček soutěže využije euforie z postupu úvodní výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích