1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd nestačil na Náměšť B


Branky


26. R. Palík - 12. F. Tomek , 19. F. Tomek , 61. F. Tomek , 72. M. Veselý
12

Rezerva Náměště si připsala výhru nad Horním Újezdem v poměru 1:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Pro první zápas nové sezóny domácí tým dostal kvalitního a těžkého soupeře. Domácí prostředí je vždy určitou výhodou, ale ne zrovna pro tým, který prochází generační obměnou a doplňováním kádru. Ve vzájemných zápasech měli hosté vždy navrch a domácí si přáli malý zázrak, že by mohli urvat bod. Oba dva týmy začaly obezřetně a oťukávali se, ale hosté brzy získali na jistotě a jejich souhra se začala ukazovat. Zvláště hrozili rychlými brejky. To ukázali ve 12. minutě, kdy se F. Tomek  řítil sám na domácího brankáře Z. Nestrojila a překonal jej k levé tyči. Hosté začali kombinovat. Domácí se snažili hru vyrovnat, ale nově se skládající tým přeci jen hledal rytmus a způsob jak soupeře utlumit. Bohužel v 19. minutě přišla druhá gólová akce hostí. Podobným způsobem zvyšoval na dva nula opět F. Tomek. Poté domácí gólman Z. Nestrojil zlikvidoval další nebezpečné akce hostí. Domácí zahrozili po pravé straně průnikem T. Vávry, který přízemním centrem hledal spoluhráče v malém vápně, ale míč jen prolétl. S domácími to pak vypadalo ještě hůř, když domácí M. Veselý v pokutovém území skluzem odkopl míč hostujícímu hráči. Vypadalo to na penaltu, ale rozhodčí Kalina po konzultaci s pomezním své rozhodnutí změnil. Domácím se podařil obraz hry uklidnit a do šance se dostal M. Řezáč, který trefil z blízkosti gólmana hostí, ten míč jen vyrazil a střídající veterán R. Palík nepohrdl šancí a odkrytou bránu trefil s přesností a snížil na jedna ku dvěma. To běžela 26. minuta. Do poločasu se domácí snažili o vyrovnání, ale hosté jim moc prostoru nedávali, a když se dostali do zakončení. M. Řezáč nepoužil razantní a přesnou střelu jak to on umí a hostující gólman neměl moc práce a starostí. 

Hosté ještě skóre navýšili

V druhém poločase bylo vidět, že hosté nejsou s vývojem a stavem zápasu spokojeni. Snažili se přidat nějaký gól, který by je uklidnil. Stav zápasu se neměnil až do 61. minuty. Před touto zlomovou minutou však měli velkou šanci domácí, kdy L. Loucký orazítkoval hlavou pravou tyč host. Ke smůle domácích se míč neodrazil do sítě, ale mimo. A jak se říká: „Nedáš dostaneš.“ Centrovaný vysoký míč hostí z levé strany domácí gólman Z. Nestrojil neudržel v rukavicích a L. Loucký byl ten, kterému nešťastně spadl míč na levé rameno a vlastní gól byl na světě. Stav jedna ku třem pro hosty. Domácí byli otřeseni, ale nevzdali se. V rozmezí 68. až 71. minuty si vytvořili dvě tutovky. Nejprve J. Sirota si z hostujících hráčů ve velkém vápně udělal tréninkové kužely, kdy přešel přes tři bránící hráče, ale ve finální fázi již ležícího gólmana nepřekonal, ten stačil pravou nohou míč na zemi zablokovat. Podruhé se ve velkém vápně dostal do stoprocentní šance domácí M. Řezáč, který ze čtyř metrů vypálil, ale gólman hostí vytrčil instinktivně ruce a míč vyrazil. Opět platilo nedáš dostaneš. Hosté zahrávali pokutový kop v 72. minutě a nikým nebráněný a volný hostující M. Veselý u pravé tyče hlavou skóroval. Stav jedna ku čtyřem byl na světě. Času na skorigování výsledku bylo poměrně dost, ale síly ubývaly. Hosté ještě do konce hrací doby zazvonili na břevno a domácím se ani v samotném závěru nepodařilo střídajícím T. Kalinou a jeho dobrou střelou, ani následovnou dorážkou D. Špačkem snížit. Hosté tak odvezli tři body.                 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Chtěli jsme soupeře překvapit novými rychlými posilami. To nám nevyšlo. Soupeř nás však tímto způsobem trestal a předvedl vysokou produktivitu v zakončení. My se budeme muset naopak soustředit na výrazném zlepšení v obrané hře a proměňováním tutových šancí zkušenými hráči. Soupeři nelze nic jiného, než pogratulovat.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
Z. Nestrojil [-] - J. Sirota [-] , M. Řezáč [-] , T. Vávra [-] (24. R. Palík [-] ) , M. Novotný [-] , M. Čermák [-] (82. T. Kalina [-] ) , L. Loucký [-] , O. Uličný [-] , T. Kaláb [-] (83. D. Špaček [-] ) , J. Jonáš [-] , M. Veselý [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
V. Kopuletý [-] - V. Bednář [-] , S. Sedlák [-] , M. Sobotka [-] , M. Matoušek [-] , F. Tomek [-] , M. Preisner [-] , M. Křivánek [-] (62. T. Rabušic [-] ) , M. Lokaj [-] , P. Kopuletý [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 71. L. Loucký - 61. M. Lokaj , 65. S. Sedlák .
Hráči zápasu: F. Tomek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KALINA Oldřich - ŠABACKÁ Lucie, BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Horní Újezd by rád zapomněl na nevydařenou sezónu a vstup do sezóny načne remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů