0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympie si připsala druhou výhru v sezóně, Chrášťany definitivně zlomila ve druhé půli


Branky


13. J. Brom , 51. R. Štos
11

FK Olympie Týn nad Vltavou "B" slaví další vítězství v nové sezoně. V zápase 3. kola III. třídy dostal do vedení hosty Brom a ve druhém poločase se prosadil i kanonýr Štos. Hosté tak odvážejí cenné tři body z Chrášťan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): Zápas v Chrášťanech je naše pravidelná noční můra, bilance v posledních sezónách - 1 remíza a 2 jasné porážky - hovoří za vše. A nutno podotknout, že nebýt zrušeného zápasu áčka, bylo by nesmírně těžké tuto nepříznivou statistiku zlomit. Zřejmě bychom dali sotva dohromady jedenáctku, takto jsme však mohli využít pomoci pendlů a jeli jsme do Chrášťan pro tři body. Říkal jsem, že jestli se nám teď nepodaří vyhrát, už do Chrášťan nikdy nepojedu. V prvním poločase jsme měli utkání pod kontrolou, dokonce se nám i dařilo kombinovat, což je na místním hřišti téměř nadpozemský výkon. Dostali jsme se po pěkné akci do vedení a mohli jsme přidat i další branky. Poločasové skóre 0:1 dávalo domácím naději a jak už to u chrášťanských bývá, nechtěli se vzdát. Protočili sestavu, nasadili kila a centimetry a rázem se hrálo převážně vzduchem, v soubojích a místy jsme měli problémy. Naštěstí se Radimovi povedlo prostřelit zeď při standardce a dvoubrankové vedení nám dalo přece jen více klidu. I tak ovšem domácí nesložili zbraně a do poslední minuty nám nedali nic zadarmo. Zápas nás tradičně bolel, ale tentokrát jsme zkrátka v sestavě měli dostatek fotbalové kvality, aby to na důraz a nasazení domácích stačilo.



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
T. Vachuta [-] - J. Vomáčka [-] , M. Drozd [-] , M. Zeman [-] , M. Jedlička [-] - M. Boháč [-] , O. Galuška [-] , J. Vomáčka [-] , F. Vaníček [-] - R. Drozd [-] , P. Kremsa [-] -

FK Olympie Týn nad Vltavou B
J. Adzima [-] - M. Tomka [-] , M. Procházka [-] , R. Štos [-] , V. Švík [-] , L. Lagron [-] , M. Ponec [-] , L. Ponec [-] , J. Brom [-] , J. Maruška [-] , D. Maruška [-]

Hráči zápasu: T. Houska , M. Šálený .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - BOHÁČ Miroslav (N), MEIDL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Jaroslav Brom
Tip experta: výhra hostů

V Chrášťanech jsme dvakrát za sebou dostali ostudný klepec, tamní terén, který se fotbalovému hřišti podobá jen velmi vzdáleně, nám zkrátka nesvědčí. Do třetice už ale ostudu v derby nedopustíme a z chrášťanského superpažitu odvezeme tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích