4:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:30

13.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí berou bonusový bod


Branky


2

Na zápase fotil Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V neděli 27. října bylo na hřišti v Čechovicích odehráno utkání 13. kola 1.A třídy mezi místní jedenáctkou a našim mužstvem. V prvním poločase byly jednoznačně lepším mužstvem hosté z Určic. Vytvořeli si několik nadějných šancí ovšem pouze jediná skončila gólem. Jejím autorem byl v 10. minutě Kobylík. Domácí branku hostí za celý poločas prakticky neohrozili.

Hosté v závěru srovnali

 Po změně stran udávaly tempo hry hráči Čechovic. Hned ve 48. minutě se jim po střele Běhala podařilo vyrovnat  na 1:1. Po hodině hry poslal Kobylik míč z trestného kopu do velkého vápna. Obrana Čechovic byla pozorná a založila protiútok, který pro Určice neskončil dobře. Brankář Hýbl zastavil domácího útočníka faulem, za což nařídil hlavní rozhodčí penáltu a brankář ještě viděl žlutou kartu. Míč si na značku pokutového kopu postavil Kolečkář a nedal brankáři šanci. V 66. minutě rozehráli domácí hráči rohový kop, míč se dostal ke Kolečkářovi, který se z více jak 20 metrů trefil přesně k tyči. V tu chvíli se zdálo, že je o výsledku utkání rozhodnuto. Definitivní pojištění výhry měl na kopačce Muzikant který po perfektním centru Jána netrefil odkrytou branku. Určice za nepříznivého stavu nehodily flintu do žita, což se jim vyplatilo, a v infarktovém závěru vyrovnal výsledek utkání dvěma góly Frehar. 

Hosté berou bonusový bod

Na řadu tak přišla střelba ze značky pokutového kopu. V této disciplíně se Určicím nedaří a obdobně tomu bylo i tentokrát. Dodatečný bod tak zůstal v Čechovicích.



Sestavy


TJ Sokol Čechovice
P. Zapletal [-] - J. Walter [-] , P. Haluza [-] , Š. Hanák [-] , J. Veselý [-] - R. Muzikant [-] , T. Lakomý [-] , F. Kolečkář [-] , J. Běhal [-] - O. Frys [-] (75. L. Petržela [-] ) , O. Halouzka [-] (58. M. Ján [-] )

TJ Sokol Určice
M. Hýbl [-] - K. Žáček [-] , D. Kobylík [-] , M. Šnajdr [-] (59. J. Kadlec [-] ) , P. Bross [-] , T. Mariánek [-] , V. Krajíček [-] (85. P. Čajan [-] ) , J. Šlézar [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-] (67. J. Antoníček [-] )

ŽK: 50. T. Lakomý , 52. O. Frys , 78. M. Ján - 53. V. Krajíček , 62. M. Hýbl .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: HORÁK Jiří - KYLAR Roman, CHLÁDEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 10:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 10:23

Tip: výhra domácích