1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 14:30

12.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice prohrály po penaltách


Branky


2

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V sobotu 19. října bylo na hřišti v Kralicích odehráno utkání 12. kola 1.A třídy mezi jedenáctkou Určic a mužstvem Slavonína. Hned ve 3. minutě si náběhl na centr do velkého vápna Mariánek, ale vystřelil mimo. V 11. minutě domácí gólman chytil míč po malé domů do rukou a rozhodčí odpískal nepřímý volný kop. Hosté však tuhle nadějnou standartní situaci dobře nezahrály. Chvíli na to skončila střela hostujícího kapitána Vlčka nad břevnem. Po čtvrthodině hry zahrávali 2x trestný kop domácí hráči. V prvním případě míč z kopačky Krajíčka gólman Janoušek vyrazil, ve druhém případě skončila hlavička Frehara nad brankou. Ve 27. minutě si na centrovaný míč naběhl Vodák a jeho bomba z voleje skončila na břevně. Po půlhodině hry pronikl do velkého vápna Hrdlička a jeho střela ke vzdálenější tyči znamenala vedení hostujícího mužstva 0:1. V závěru poločasu se uvolnil autor gólu Hrdlička, ale Frehar míč z jeho kopačky nasměroval na roh.

Domácí v závěru srovnali

Úvod druhého poločasu patřil jednoznačně mužstvu Určic. V 52. minutě po rohovém kopu Krajíčka se nejlépe v malém vápně orientoval Vodák a protlačil míč za brankovou čáru - 1:1. I v dalším průběhu hry měli míč na kopačkách častěji domácí hráči. Nejprve Vodákův centr Handl nasměroval pouze do autu. Další Vodákova střela po trestném kopu skončila těsně mimo. Nejblíže ke vstřenení gólu byl Vodák, ale míč z jeho kopačky skončil na tyči. Vítězný gól měl na kopačce v poslední minutě utkání hostující hráč Kenša, jeho střelu pod břevno vyškrábl brankář na roh.

Hosté berou bonusový bod

A tak došlo na střelbu pokutových kopů. Bohužel v téhle disciplíně se Určicím nedaří a neuspěly ani tentokrát. Dva důležité body tak získal Slavonín.



Sestavy


TJ Sokol Určice
M. Hýbl [-] - K. Žáček [-] (40. M. Šnajdr [-] ) , M. Rotschedl [-] (40. F. Handl [-] ) , P. Vodák [-] , V. Krajíček [-] , J. Šlézar [-] (85. D. Sosík [-] ) , M. Bureš [-] , T. Mariánek [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

TJ Sokol Slavonín
L. Janoušek [-] - O. Pocklan [-] , P. Gashi [-] , K. Al [-] , M. Zabák [-] (80. A. Kenša [-] ) , M. Ševčík [-] , R. Hrdlička [-] , R. Vlček [-] , J. Blaho [-] , D. Hovád [-] (60. L. Kožela [-] ) , J. Korol [-]

ŽK: 14. J. Frehar , 80. V. Slezák , 88. V. Krajíček - 65. R. Hrdlička , 65. J. Blaho , 89. L. Janoušek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: DOKOUPIL Petr - LIZNA Oldřich, KAŠPAR Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 23:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 12:24

Tip: výhra domácích