4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:00

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Pelhřimova si ve šlágru kola poradil s trapícím se týmem z Ledče.


Branky


23

Trápící se Ledeč nevyhrála ani na hřišti lídra z Pelhřimova a propadá se tabulkou. Pelhřimov doma vyhrál vysoko 4-1. Zápas rozhodl čtyřgólový Mazáč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pelhřimov dominoval celý poločas.

Úvod zápasu se nesl ve svižném tempu, oba týmy hráli aktivně. Hosté zahrozili z několika standardních situací, domácí tým začal produkovat svou typickou kombinační hru a hostující defenzívě nastaly krušné chvíle. V 6. minutě po krásné kombinaci na jeden dotek na pravé straně se dostal k míči Jakub a krásným utaženým přízemním centrem našel na zadní tyči osamoceného Mazáče. Pro nejlepšího střelce Krajského přeboru už nebyl problém uklidit míč do odkryté branky - 1:0. O pár minut později potěšili pelhřimovští hráči své fanoušky další krásnou akcí z pravé strany hřiště. Benda si na pomezí pokutového území narazil míč, ideálně ho dostal zpět do běhu a připsal si první asistenci v zápase. Jeho prudkou přesnou přihrávku si na zadní tyči našel opět Mazáč a domácí získali měkký polštář do dalšího pokračování v podobě dvoubrankového vedení. Po výborném začátku se však nechali domácí hráči ukolébat vedením a vypadli ze správného zápasového tempa. Hrálo se převážně ve středu hřiště, bez větších šancí na obou stranách. Diváci namlsaní skvělým úvodem, museli přijmout méně záživnou pasáž utkání a věřit, že se dalších branek dočkají v druhém dějství. První půle tak skončila rozdílem dvou branek pro domácí tým 2:0.

Ve druhé půli snížil Gramer, ale domácí Mazáč přidal další 2 branky a bylo rozhodnuto.

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji, měli více ze hry, ale pořád to nebylo ono. Ještě více starostí si favorizovaný tým přidělal v 51. minutě, kdy nečekaně udeřili hosté. Po dlouhém nákopu se ocitl nejnebezpečnější útočník hostů v pokutovém území, po rychlé kličce se z levé strany prosadil střelou mezi nohy domácího brankáře Holického a snížil tak na 2:1. Tento nečekaný direkt znamenal pro domácí komplikaci a možná i strach o výsledek. Několik minut to tak vypadalo, hra se vyrovnala, černobílí se zatáhli do obrany a nechali hosty se nadechnout a vytvořit si tlak. Naštěstí pro lídra tabulky tento stav netrval příliš dlouho. Zpět na dobrou notu jej přivedla osvědčená dvojice. Aktivní Benda zvládl souboj na půlící čáře, zatáhl míč po pravé straně. Ideálně načasovanou přihrávkou přelstil stopery hostů, domácí sniper Tomáš Mazáč dovršil svůj hattrick a navýšil vedení domácích na 3:1. Po vstřeleném gólu domácí definitivně zlomili odpor hostů a drželi opratě utkání pevně ve svých rukou. Unavenému soupeři přibalili na cestu ještě jedno závaží v podobě čtvrté branky. V 74. minutě přišel opět rychlý průnik z pravé strany, v roli nahrávače se tentokrát představil Jakub Vlk a do odkryté brány zakončoval, kdo jiný, Tomáš Mazáč. Ten okořenil svůj parádní výkon málo vídaným střeleckým zápisem. Další průběh už nic zásadního nepřinesl, hostující hráči byli smířeni s prohrou, domácí zase spokojeni s dostatečným vedením. Z pohodového závěru utkání diváky zaujala situace, kdy Chadim našel krásnou přihrávkou nabíhajícího Šimáka. Ten však nezvolil ideální řešení a ze slibně vypadající šance tak nebylo nic.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Jakub Vlk (hráč): V nedělním slunečném odpoledni jsme začali proti Ledči opatrně, z kraje zápasu jsme pohlídali úvodní dvě standardky a pak převzali otěže zápasu a po rychlých křídelních akcích po pravé straně dvakrát udeřil sám před bránou Mazáč, vytvořili jsme si ještě další šance ale žádnou už jsme neproměnili a Ledeč hrozila pouze po rychlých dlouhých nákopech. Druhý poločas jsme brzo inkasovali, ale nepolevili jsme a přidali ještě další dvě branky, kdy skóroval opět Mazáč. Zbytek zápasu jsme si již pohlídali.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Jakub Gramer (hráč): apas nezačal uplne šťastně, protoze jsme rychle prohravali 2:0 a Pelhrimov se dostal rychle “na koně”. Snazili jsme se srovnat krok a do polocasu jsem se sam dostal do dvou šancí, které jsem bohužel neproměnil, tudíž do kabin se slo za stavu 2:0.. po polocase se nam podarilo rychle snizit, ale netrvalo dlouho a dostali jsme gol na 3:1 a do toho jsme museli 3x stridat kvuli zraneni, coz prispelo k tomu, ze jsme inkasovali na konecnych 4:1..



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - J. Kordík [-] , J. Rejthar [-] , M. Naniáš [-] , J. Homolka [-] - V. Poul [-] (63. D. Viktora [-] ) , D. Poul [-] , J. Vlk [-] (85. M. Šimák [-] ) , M. Kostroun [-] (72. J. Chadim [-] ) - T. Mazač [-] (78. L. Bednář [-] ) , P. Benda [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - P. Pešek [-] (69. M. Havel [-] ) , O. Martinek [-] , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] , J. Karel [-] , M. Nepovím [-] (30. J. Fišer [-] ) , T. Žemlička [-] , F. Gramer [-] (70. M. Chlubna [-] ) , J. Smejkal [-] , P. Šíma [-]

ŽK: 43. M. Naniáš , 83. J. Rejthar - 47. F. Gramer , 67. J. Fišer , 76. P. Šíma .
Počet diváků: 226.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2019 07:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 21:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 09:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 03:14

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Adam Vostál
Tip experta: výhra domácích

První Pelhřimov hraje výborný fotbal. O tom jsem se přesvědčil v neděli. Výhra Pelhřimova je jasná volba. (3:1)

Tip: výhra domácích