J. Bogdan 44. (p.)
J. Malúš 90.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brušperk si poradil Hlubinou


Branky


44. J. Bogdan (p.) , 90. J. Malúš
17

Brušperk doma přivítal Hlubinu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí je ujali vedení

Sobotní utkání třináctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Brušperkem, který v minulém kole podlehl Českému Těšínu a mezi Hlubinou, která prohrála s Krnovem. Nyní již k samotnému zápasu.

Brušperk do něj šel s taktikou hrát ze zabezpečené obrany a nechal Hlubinu hrát. První poločas byl hodně opatrný jak ze strany domácího celku, tak toho hostujícího. Hlubina si v něm vytvořila více šancí, ale nevycházela jí finální a dá se říct, že ani předfinální fáze. Domácí fotbalisté bránili jako jeden muž a moc toho hostům nedovolovali. Nemastný a neslaný první poločas se chýlil do svého konce, ale přece jen se diváci dočkali oživení. Ve 44. minutě totiž ukázal rozhodčí na penaltový puntík a Brušperk tak zahrával pokutový kop. K němu se tentokráte místo Váni, který svou minulou penaltu nedal, postavil Bogdan a poslal míč za záda brankáře - 1:0. Úvodní poločas tak nakonec skončil jednobrankovým vedením domácího mužstva.

 

Brušperk přidal druhou branku v nastavení

Do druhé poločasu vstoupili domácí se stejnou taktikou a hráli z hlubokého bloku. Hlubina postupem času musela stále více a více otvírat hru, z čehož težili domácí. Ti podnikli nekolik rychlých protiútoků, které jim však nevycházeli a často ztroskotávali na špatné koncovce. Hosté si toho moc nevytvořili, ale měli značnou herní převahu. Jednu velkou šanci si přesto vytvořili, ale Pacanovský ji skvěle reflexivním zákrokem zmařil. Branka dlouho nepřicházela. To všechno se změnilo v nastavení, kdy se domácí dostali do rychlého kontru dva na jednoho. Malúš vzal situaci na sebe, kdy nejprve obešel hráče a už to vypadalo, že se vyhnal z dobré pozice, ale levou nohou se do míče opřel a poslal míč do protipohybu gólmana na zadní tyč - 2:0. Brušperk si tak po třech nezdarech připisuje tři body. Hlubina opět bez bodů.

 

V příštím kole čeká Brušperk zápas v Háji. Hlubina hraje doma s Dolními Datyněmi.



Ohlasy k zápasu


SK Brušperk
Ondrej Hančín ml., vedoucí: "Velice kvalitní soupeř. Pro nás strašně důležité body po třech porážkách. Celý týden jsme se na toto utkání připravovali hlavně na hru naší defenzívy, protože moc inkasujeme. Naše taktika vyšla do puntíku a kluci plnili to, co jsme jim řekli a za to byli odměněni vítězstvím. Klukům chci poděkovat za to, že zápas odmakali."




Sestavy


SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - P. Zajac [-] , L. Bartoš [-] , R. Polášek [-] , J. Bogdan [-] , D. Krejčok [-] (86. D. Vrána [-] ) , D. Cigánek [-] , J. Blahut [-] , V. Šimon [-] (68. N. Sýkora [-] ) , M. Váňa [-] (90. K. Neumann [-] ) , J. Malúš [-]

TJ Unie Hlubina
D. Nosek [-] - M. Tóth [-] (62. J. Vrabec [-] ) , M. Wendtner [-] , J. Schmutz [-] (46. J. Tomek [-] ) , J. Dziža [-] , M. Petrík [-] (73. V. Olšovský [-] ) , O. Hyrník [-] , O. Klíma [-] , M. Sasko [-] , A. Procházka [-] (87. P. Petrov [-] ) , J. Vančo [-]

ŽK: 45. P. Zajac , 76. M. Váňa , 79. D. Cigánek - 33. M. Sasko , 50. J. Dziža , 63. M. Wendtner , 75. J. Vančo . ČK: 79. J. Dziža .
Hráči zápasu: J. Malúš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - JURYGÁČEK René, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 12:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 10:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 20:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 09:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 12:17
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 22:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 11:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 11:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 07:37

Tip: výhra domácích