Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná rozstřílela Bystřici


Branky


17

Břidličná doma přivítala Bystřici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poměrně vyrovnaný první poločas

Sobotní zápas dvanáctého kola nám přinesl souboj mezi Břidličnou, která v minulém kole padla v Dolních Datyních a mezi Bystřicí, která prohrála s Bílovcem. Nyní již k samotnému utkání.

 

Do něj vstoupili lépe domácí, kteří si hned od začátku dokázali vyvinout na svého soupeře tlak. Vytvořili si pár slibných příležitostí, ale branka z nich nepadla. Hra se postupem času urvnala. Domácím to více vyhovovalo a vstřelili dvě rychlé branky. Ve 14. minutě se vytočil na šestnáctce Adamovský a trefil se k tyči - 1:0. Ve 23. minutě dostal krásnou průnikovou přihrávku Cudrák a prostřelil gólmana - 2:0. Břidlčiná se z vedení uspokojila v vypadla takřka z rytmu. Bystřice se čím dál tím více osmělovala a vytvořila si dvě velké příležitosti, které ale ještě brankou neskončili. Ve 29. minutě jim to tam už padlo. Na půli hřiště udělal chybu domácí Houdek, kterého hosté obrali o míč a řítili se sami na brankáře. Žifčák ještě domácí podržel a vyrazil míč na roh. Z toho nejprve trefil jeden z hráčů placírkou břevno, od kterého se míč odrazil k Teofilovi, který jej doklepl do prázdné branky - 2:1. Domácí začali být nervózní a kazili jednoduché přihrávky. Do konce poločasu se již nic nestalo.

Břidličná přidala pět branek, Bystřice vstřelila jedinou

Do druhé poločasu domácí změnili taktiku, kdy zalezli a čekali na soupeře, co předvede. Zákonitě museli hosté hru více otevřít a vzadu začali postupně propadat. Do samostatného úniku se dostal Houdek, který udělal kličku gólmanovi, ale znérvózněl před dobíhajícími protihráči a branku přestřelil. V další akci Holčák také neuspěl. V 52. minutě se mu to už povedlo. Po rychlém brejku Houdka se dostal míč k Cudrákovi, který jej poslal na Holčáka. Ten z hranice pokutového kopu s klidem míč poslal k tyči - 3:1. V 62. minutě stihl po standardní situaci hlavičkovat těsně před brankářem Adamovský a poslal jej za jeho záda - 4:1. V 70. minutě udělal chybu Holčák, když nesmyslně dělal kličku mezi tři hráče. Na konci rychlého brejku byl Liberda, který ještě zasekl míč obránci a přeloboval Žifčáka - 4:2. Bystřice chtěla hrát, ale fyzicky už odpadala. Toho využil v 85. minutě střídající Minich, který dostal míč z levé strany na přední tyč, kde jej špičkou uklidil do branky - 5:2. Vzápětí v 88. minutě vyrazil Galusik střelu přesně na hlavu Minicha, který se nemýlil - 6:2. V úplném závěru dostal nádhernou přihrávku od Holčáka Houdek a proměnil samostaný nájezd - 7:2. Břidličná si tak doma připsala další tři body. Bystřice odjíždí s prázdnou.

 

V příštím kole čeká Břidličnou zápas v Kobeřicích. Bystřice má volno.



Ohlasy k zápasu


TJ Břidličná
Petr Souček, trenér: "Do zápasu jsme vstoupili celkem dobře a měli jsme v úvodu tlak. Po rychlých dvou brankách jsme vypadli z tempa a soupeř snížil. Druhý poločas jsme změnili taktiku a ta nám vyšla náramně. Soupeř postupem času odpadl a nám tam v závěru padlo snad všechno. Cením soupeře, že nepřijel jen bránit a chtěl hrát fotbal. I přes výsledek jsem nebyl s kvalitou hry spokojený, protože umíme zahrát i lépe."




Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - M. Čanecký [-] , M. Daříček [-] , L. Dvořák [-] - O. Ficek [-] (67. M. Minich [-] ) , M. Cudrák [-] (87. J. Kladníček [-] ) , L. Mohyla [-] (24. P. Simichanidis [-] ) , D. Hoffmann [-] - J. Houdek [-] , J. Holčák [-] , T. Adamovský [-] -

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - D. Králíček [-] , F. Buryan [-] , B. Krezelok [-] , L. Baron [-] , L. Teofil [-] (73. D. Marosz [-] ) , A. Liberda [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , T. Kisza [-] (60. M. Teofil [-] )

ŽK: 39. J. Houdek , 60. M. Cudrák - 79. D. Králíček .
Hráči zápasu: T. Adamovský , D. Hoffmann .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - JURYGÁČEK René, ŠUJAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 13:12
Jan Chryczyk

Expert: Luděk Černý
Tip experta: výhra domácích

Břidličná by měla určitě naplno bodovat, jelikož Bystřice je poslední.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 15:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 13:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 20:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 11:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 10:50
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 06:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 16:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 09:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 06:46

Tip: výhra domácích