0:1
(0:1)
18. T. Hradský (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2019 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce Pustá Polom prohrála s Hlubinou


Branky


18. T. Hradský (vl.)
20

Pustá Polom doma přivítala Hlubina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení po vlastní brance Hradského

Středeční dohrávka čtvrtého kola nám nabídla souboj mezi Pustou Polomí, která ve třetím kole porazila Český Těšín a mezi Hlubinou, která porazila Čeladnou. Nyní již k zápasu.

Kvůli bouřky a průtrhu mračen v den, kdy se zápas nedohrál, se musel dohrávat až v náhradní termín, který byl určen na čtvrtého září. Počasí tentokráte hráčům celkem přálo. Utkání celkově nebylo moc zajímávé, ale šance byly vidět na obou stranách. Do vedení se nakonec dostali hosté. V 18. minutě donutili domácího Tomáše Hradského k vlastní brance - 0:1. Zápas byl poměrně vyrovnaný. Hrálo se mezi vápny, kombinačně a poměrně ve vysokém tempu. Přesto branky nepadaly. Poločas dospěl do svého konce a domácí šli do kabin s jednobrankovým mankem.

Bezbrankový druhý poločas

Druhý poločas byl podobný, jako ten první. V podobném duchu a podobném tempu. Opět se hrálo mezi šestnáctkami s pomerně hodně šancemi, avšak branka nepadla. Co padalo, tak to byly karty. O jednu více dostali domácí. Dokonce i hráč na lavičce, který do zápasu vůbec nezasáhl. Hosté ke konci zápasu víceméně zdržovali hru, za což viděli právě i žlutou kartu. V posledních minutách proběhla dvě taktická střídaní na straně hostí. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale marně. Zápas skončil a Hlubina jej dotáhla do zdárného konce. Pustou Polom může přerušení a následné dohrání celkem mrzet, jelikož v minulém zápase vedla 2:1. Domácí tedy prohrály a Hlubina, jako hostující tým, si připsala při svém anglickém týdnu vítězství.

 

Pustou Polom čeká o víkednu zápas s Petrovicemi. Hlubinu zápas v Břidličné.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom
D. Muczka [-] - K. Vitoul [-] (68. M. Blokša [-] ) , A. Blucha [-] , A. Hubeňák [-] (55. J. Frank [-] ) , T. Hradský [-] , R. Vítek [-] (70. R. Pelán [-] ) , T. Mrázek [-] , M. Minařík [-] , D. Kostera [-] (73. T. Kludka [-] ) , P. Potůček [-] , R. Kuděla [-]

TJ Unie Hlubina
D. Nosek [-] - J. Hanauer [-] , M. Wendtner [-] , J. Podraza [-] , J. Frébort [-] , J. Dziža [-] (80. M. Tóth [-] ) , O. Klíma [-] , M. Sasko [-] (90. V. Olšovský [-] ) , A. Procházka [-] (60. J. Krčmařík [-] ) , J. Vančo [-] , J. Schmutz [-] (90. D. Pompa [-] )

ŽK: 59. V. Minařík , 68. D. Kostera , 73. R. Pelán - 25. M. Wendtner , 89. J. Hanauer .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - TAKÁČ Tibor, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Petra Magrlová
Tip experta: výhra hostů

Hlubina si do Pusté Polomi přijede pro tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů