2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj podlehl nováčkovi z Fulneku


Branky


21

Háj doma přivítal Fulnek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, hosté však dokázali skóre otočit

Sobotní utkání třetího kola přineslo souboj mezi Hájem ve Slezsku, který v minulém kole remizoval v derby s nováčkem z Kobeřic a mezi Fulnekem, který doma padl s Hlubinou. Nyní již k utkání.

Vstup do utkání vyšel lepé hostujícímu týmu. Stratil ale pohrdl svou tutovkou. Poté se hra začala vyrovnávat a více ze hry začali mít domácí. To vyústilo ve vedoucí branku. Ve 20. minutě se dostal Eršil tváří v tvář brankáři Rozsypalovi, kterému udělal rychlou kličku a zasunul míč do prázdné branky – 1:0. Z vedení se však domácí fotbalisté moc dlouho neradovali. Ve 23. minutě hosté nakopli míč. Samotné akci dopomohl i špatný manévr jednoho ze stoperů Háje, který místo toho, aby šel do míče, tak od něj zacouval dozadu a přišlo přečíslení dva na jednoho. Nakonec jeden z hostů přihrál jak na zlatém podnose Ďuricovi, který si s nabídnutou šancí věděl rady – 1:1. Fulnek se dál tlačil dopředu a ve 33. minutě to vyústilo ve vedoucí trefu. Hráč Fulneku dokázal ve vápně přetlačit dva soupeře a nádherně našel Maléře, který nezaváhal a poslal míč do branky – 1:2. Domácí ale nadále hráli mírně lépe a tlačili svého soupeře. Ten hrál víceméně na brejkové situace. Do poločasu se ale ani jednomu z mužstev nepodařilo své šance proměnit, a tak se šlo do kabin lépe hostům, kteří vedli o jednu branku.

Po jedné brance na obou stranách

Druhý poločas byl skoro celý v režii domácího celku. Ten svého soupeře tlačil, co to šlo, ale kvalitní obranná práce v hostující hráčů nedala domácím moc příležitostí ke skórování. Naopak Fulnek hrozil z nebezpečných protiútoků. A jeden z nich jim vyšel. V 76. minutě přišla podobná situace, která předcházela první brance hostí. Po nakopnutém míči udělal opět jeden z obránců Háje chybu, kdy opět začal couvat a nešťastně uklouzl. K míči se dostal Maléř, samostatný nájezd proměnil a bylo to o dvě branky – 1:3. Domácí vrhli všechny síly do útoku a v 82. minutě se jim podařilo alespoň snížit. Po krásné kombinaci se podruhé v zápase prosadil Eršil – 2:3. Domácí na svého soupeře v závěru vytvořili veliký tlak, ale Fulnek to zkušeně odbránil a připsal si druhé vítězství na půdě soupeře v řadě. Háj si tak připisuje první porážku.

 

Háj v příštím kole zajíždí na horkou půdu do Čeladné. Fulnek doma čeká souboj s Petrovicemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí: “Přijel k nám velice vyspělý fotbalový soupeř, který hrál strašně jednoduchý fotbal. My jsme dostali tři góly z nakopávaných míčů za obranu, když jsme se nestačili vrátit z vlastní poloviny a bohužel oni důrazem a rychlostí nás přehráli. Musím ale říct, že Fulnek hrál velice krásný, jednoduchý, rychlý a důrazný fotbal. Byli dobří na balónu. A navíc měli skvělou obranu, oba stopeři kolem metru devadesát, kteří odhlavičkovali úplně všechno a nepouštěli nás do šancí. Sice jsme spálili pár šancí, ale soupeř byl o tu branku lepší. Velice mě překvapili.“




Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
M. Zouhar [-] - T. Trupl [-] , M. Hlaváč [-] , V. Šimeček [-] (80. L. Malcharek [-] ) , J. Lampa [-] , P. Uvíra [-] , M. Vyležík [-] , Z. Eršil [-] , R. Keller [-] , P. Konvička [-] , A. Blažej [-]

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Seidler [-] , M. Zagol [-] - J. Černín [-] , L. Vašina [-] , D. Rybařík [-] , T. Mráz [-] (63. J. Špitalík [-] ) - L. Maléř [-] (88. V. Plný [-] ) , P. Zagol [-] , P. Ďurica [-] (71. J. Stratil [-] ) , L. Stratil [-] (82. M. Kovář [-] )

ŽK: 79. M. Hlaváč - 63. J. Černín , 68. D. Seidler , 85. M. Zagol , 89. D. Rybařík , 90. J. Stratil .
Hráči zápasu: Z. Eršil - L. Maléř .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šistík Petr - VRŤO Peter, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Jan Chryczyk

Expert: Kamil Matěj
Tip experta: remíza

Fulnek je sice nováček, ale hrají prý dobře kombinačně a Hlubina je minule potrestala jen po dvou brejcích. Těžký zápas. Tipnu remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích