0:7
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy venku nadělovaly


Branky


2. V. Žák , 12. V. Žák , 31. J. Černý , 42. F. Škarda (p.) , 53. V. Žák , 70. O. Seget , 75. V. Žák
12

Report zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Volduchy po minulé kanonádě s Malesicemi zavítaly do Rakové a chtěly cenné vítězství potvrdit. A samozřejmě přivézt konečně tři body z venku, kde se Hřebenářům zatím hrubě nedaří.

 

Hřebenáři trochu přeskupili řady, a to hlavně vzhledem ke zranění Davida Riegera. Žák se po několika zápasech na stoperu přesunul zpět do útoku, kde měl společně s Janem Černým dobývat rakovskou bránu. Duel začal téměř podle totožného scénaře jako před týdnem s Malesicemi. Už ve druhé minutě byl na začátku voldušské akce Přibík a na konci skvělým zakončením pod břevno Vladimír Žák – 0:1! To ještě nikdo netušil, jaké představení Voldušští předvedou. Raková se snažila vysoko napadat, ale Hřebenářům to nedělalo téměř žádné potíže. Defenziva pracovala skvěle a brzo se znovu začal prosazovat útok. Po spolupráci s Janem Černým přidal Žák svůj druhý gól a ve 12. minutě to bylo už 0:2! Do konce první půle se voldušští fotbalisté prosadili ještě dvakrát. Ve 31. minutě výborně zakončil Černý a Volduchy vedly 0:3! Těsně před odchodem do kabin pak Hřebenáři dostali možnost zahrávat pokutový kop. Toho se s přehledem zhostil Škarda a poločasové skóre se zastavilo na výsledku 0:4!

Hosté si vedení pohlídali

Volduchy se tentokrát při přesvědčivém vedení neuspokojily a přidaly góly i ve druhém poločasu. V 53. minutě završil hattrick Žák a upravil na 0:5! Nad Chlumem se tedy začíná vznášet vůně smažených řízků, což je ve Volduchách jakési výkupné za vstřelení tří a více branek. V 70. minutě už měla Raková ve svém čeřenu rovný půltucet gólů. Ondřej Seget byl střelcem Volduch a hosté vedli již 0:6! A protože hladovému Žákovi jeho hattrick nestačil, musel jej vyšperkovat v 75. minutě ještě o jeden bonusový příspěvek. Jeho střelecký pokus upravil skóre na konečných 0:7!

 

Volduchy předvedly vynikající výkon, jak co se týče produktivity, tak z taktického hlediska. Domácí Raková se snažila, de facto až do sedmého inkasovaného gólu hráči bojovali, ale Hřebenáři byli tentokrát nad jejich síly. Že by se voldušský stroj na konci podzimu konečně rozjel? O tom se můžou fanoušci Hřebenářů přesvědčit na vlastní oči v příštím kole doma pod Chlumem. To se Volduchy utkají s Čechií Příkosice. Raková bude bojovat o napravení reputace na hřišti Slavoje Mýto, kde jí čeká tamní rezerva.



Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - J. Břicháček [-] , D. Kašpar [-] , M. Běle [-] , P. Smitka [-] , M. Jedlička [-] , M. Reitspies [-] , J. Štincík [-] (60. V. Štincík [-] ) , J. Rottenborn [-] , F. Šrámek [-] , J. Procházka [-] (22. P. Houška [-] )

TJ Volduchy
J. Fous [-] - R. Pernica [-] (67. V. Melka [-] ) , J. Černý [-] , O. Seget [-] , J. Bron [-] , J. Nedorost [-] , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , R. Hoblík [-] , V. Žák [-] , J. Přibík [-] (28. F. Melka [-] )

ŽK: 12. J. Šilhánek - 27. V. Žák , 87. J. Černý .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠIMEK Adam - SIROVÝ Václav, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 12:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 08:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 18:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 00:33

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 18:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 15:59

Tip: výhra hostů