J. Nedorost 15. (vl.)
P. Matula 59. (p.)
P. Matula 75.
P. Bouřil 80.
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzeňský Slovan porazil Volduchy


Branky


15. J. Nedorost (vl.) , 59. P. Matula (p.) , 75. P. Matula , 80. P. Bouřil
10

Report zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Voldušští vydřeli v úvodním kole dva body proti rezervě Mýta, domácí Slovan se mohl pochlubit stejným bodovým ziskem po utkání v Třemošné. Volduchy odjížděly na periférii Plzně stále bez distancovaného J. Černého, a také bez zraněného Jan Brona, který si odnesl z prvního dějství drobnou zlomeninu v oblasti chodidla.

 

Hned ve druhé minutě mohli jít Voldušští do vedení. Žák nádhernou ulicí vyslal do samostatného úniku Riegera, který ale zakončil velmi slabě a ještě přímo do brankáře. Se sebezapřením nastupující voldušský útočník mohl skórovat i v sedmé minutě. Gólman Slovanu zazmatkoval, přišel o balón, jenž se dostal právě k Riegerovi. Ten ale zcela odkrytou branku pravačkou překopl. Dvě obrovské šance zůstaly nevyužity. Slibný úvod Volduch dával naděje, ty se ale brzo v horkém počasí proměnily v popel. V 15. minutě propadl pravý kraj obrany Volduch, centrovaný míč si do vlastní sítě tečoval Nedorost a Slovan vedl – 1:0! Hřebenáři mohli odpovědět ve 20. minutě. Na centr Riegera si naběhl Seget, špičkou kopačky ale těsně minul plzeňskou bránu. O minutu později napřáhl k pěkné střele Jiří Straka, brankář Žák však střelu vytáhl na roh. Ve 27. minutě svitla hostům naděje. Plzeňský Fiala se zcela nepochopitelně přetahoval s Pernicou o míč a udeřil jej hlavou. Sudí neváhal a domácímu hráči ukázal okamžitě červenou kartu. Slovan šel tedy do deseti. Volduchy však herně nepřitlačily a do gólové šance se dostaly až ve 42. minutě. To po centru Škardy hlavičkoval vedle v dobré pozici naběhnutý Rieger. Slovan vytěžil z jediné šance gól a po prvním poločase byl tedy spokojenější.

Domácí navyšovali vedení

Pernicu vystřídal Pašek a Hřebenáři nastoupili do druhé půle aktivněji. Právě Pašek v 52. minutě rozběhl na pravém kraji povedenou akci. Stříleným centrem před bránu našel Hoblíka, jenž nádherným volejem o centimetry minul šibenici plzeňské brány! V 55. minutě mohl postupovat voldušský Žák zcela sám na bránu. Balón si ale kopl více od nohy a navíc byl obráncem přidržen za dres. Bez povšimnutí. V 59. minutě zatloukli domácí druhý hřebík do voldušské rakve. Druhá vážnější akce Slovanu, útočník SK mířil na gólmana Fouse. Ten vyběhl, skočil mu pod nohy a rukou vyškrábl balón do bezpečí. Útočník Slovanu následně přepadl přes brankáře Volduch a ano, pískala se penalta. K té se postavil Matula a Fous jen přihlížel druhému gólu ve své síti – 2:0! Domácí i v deseti dokázali zvýšit skóre a Volduchy byly jako po těžkém k.o. Pak se čtvrthodiny příliš nehrálo. Slovan začal natahovat čas a Voldušští kazili triviální přihrávky a přicházeli o balón. Volduchy vytáhly hru na tři útočníky a v obraně zůstali jen tři zadáci. Hra na riziko se nevyplatila v 75. minutě. Po akci silně zavánějící ofsajdem postupovali dva domácí hráči na Fouse a na konci úspěšně zakončoval do prázdné branky opět Matula – 3:0! To už nebyl na hřišti zraněný Rieger, kterého střídal Libor Straka. V 79. minutě se probojoval ke střele rovněž střídající Václav Melka. Jeho pokus zlikvidoval ale hráč Slovanu ostrým šlapákem, po kterém voldušský hráč zůstal ležet na hřišti. Zákrok bez povšimnutí hlavního sudího ani pomezního asistenta! Po krátké době sudí přerušil hru a voldušský hráč odkulhal za autovou lajnu. Během ošetřování Volduchy zásluhou Bouřila inkasovaly čtvrtý gól – 4:0! Zraněný Melka byl nucen opustit hřiště a Volduchy dohrávaly rovněž v deseti, protože už neměly možnost střídat. V závěru už Hřebenáři dohrávali v agónii a de facto čekali na závěrečný hvizd rozhodčího. Těsně před ním ještě domácí trefili tyčku.

 

Volduchám se stejně jako na jaře na Slovanu nedařilo. Hráči nepodali dobrý výkon, nebyli aktivní s míčem, naproti tomu Slovan odehrál přes dvě třetiny duelu pouze o deseti. Ve druhém poločase Volduchy otevřely hru a inkasovaly do rozhozené obrany. Více ale trápí Hřebenáře rozrůstající se marodka. I v příštích duelech se budou muset obejít bez Brona, určitě nebude moci nastoupit ani v dnešním zápase zraněný V. Melka a nad stavem Davida Riegera visí velký otazník. Volduchy přivítají ve třetím kole rezervu Slavie Vejprnice, Slovan míří do Mýta.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
A. Žák [-] - M. Ráb [-] (67. J. Reischig [-] ) , P. Bouřil [-] , M. Sartorius [-] (78. M. Koranda [-] ) , D. Šenigl [-] (80. J. Komínek [-] ) , P. Matula [-] , M. Otto [-] , P. Fiala [-] , O. Žák [-] , L. Mareška [-] , M. Cigler [-] (77. M. Makkai [-] )

TJ Volduchy
J. Fous [-] - D. Rieger [-] (71. L. Straka [-] ) , V. Žák [-] , F. Škarda [-] , J. Straka [-] , O. Seget [-] , R. Pernica [-] (46. M. Pašek [-] ) , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-] (65. V. Melka [-] )

ŽK: 5. M. Sartorius , 20. P. Fiala , 61. O. Žák - 25. R. Pernica , 56. J. Nedorost . ČK: 27. P. Fiala .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nešpor Petr - KRAUZ Jan, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích