2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy berou bonusový bod


Branky


15

Na zápase fotil a report zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Úvodní kolo nového ročníku 1. B třídy sehráli voldušští fotbalisté s okresním rivalem. Rezerva Slavoje Mýto dorazila oproti loňské sezóně ve výrazně silnější sestavě. Před fantastickou diváckou kulisou se odehrál dramatický duel.

 

První příležitost si vypracovali ve 3. minutě hosté. Brankář Fous zaváhal při rozehrávce a chybku hasili voldušští zadáci nedovoleným zákrokem. Nařízený trestný kop z velmi výhodné pozice však zahrál mýtský střelec pánubohu do oken. Pak už následoval festival obřích zahozených šancí domácích Volduch. V 7. minutě se na levém kraji utrhl Rieger (před sezónou se vrátil právě z Mýta), bombou však napálil jen gólmana Matouše, aby následnou dorážku zamířil mimo. V 10. minutě mýtští obránci vyrobili obrovskou hrubku, namazali do běhu Riegerovi, jenž ale opět střílel pouze do brankáře! Ve 13. minutě se dostal k míči Žák, unikl po pravém křídle a stříleným centrem hledal na zadní tyči naběhnutého Škardu. Voldušský záložník ale střelou z první jen překopl bránu Slavoje. V 19. minutě se ovšem téměř měnilo skóre na druhé straně. Po velké chybě v defenzivě, kdy míč proskákal přes obránce Volduch, střílel hostující útočník nejprve do tyče a jeho kolega následně dorážkou přestřelil! Pak ale zase hrozili Hřebenáři. Ve 26. minutě vybídl Rieger ke skórování Žáka. Ten se zcela osamocen před brankářem Matoušem ale rovněž zastřeloval. Balón napálil do mýtského gólmana, a tak stav zůstával nadále bezbrankový! Ve 31. minutě zasáhl voldušský Fous dvakrát výborně proti střelám ze střední vzdálenosti. Ve 41. minutě se pod Chlumem měnilo skóre. Míč po akci Slavoje propadl na levém kraji až k mýtskému Hatinovi, ten si navedl balón před Fouse a podél bezmocného brankáře otevřel skóre – 0:1! Naštěstí pro domácí vedení Mýta netrvalo dlouho. Ve 44. minutě se dostal k balónu Rieger, obhodil si mýtského stopera a konečně se nemýlil! Přesným zakončením k tyči rozvlnil síť a bylo vyrovnáno – 1:1! Klasický šatňák Volduchám pomohl a ještě více rozbouřil skvělé voldušské publikum.

 

Ve druhém dějství branka nepadla

Druhý poločas začaly aktivně Volduchy. Od prvních minut diktovaly hru a přišpendlily Mýto na jeho vlastní polovině. V 50. minutě se zjevil zcela sám před mýtským gólmanem stoper Nedorost, v ne stoprocentní, ale v tisíciprocentní šanci jen trefil uprostřed branky již téměř ležícího brankáře. Tribuna už pomalu jásala, proměňování obřích šancí však byl tentokrát pro Hřebenáře téměř nadlidský úkol. V 52. minutě si Volduchy vynutily zahrávání trestného kopu. Na pravé straně se jej ujal David Rieger, jehož pokus brankář Matouš vyškrábl na roh. Další veliká příležitost pro Volduchy se udála v 56. minutě. Nádhernou kombinaci začal Žák se Škardou, po výměně balonu přišlo vybídnutí Riegera, jenž tváří v tvář mýtskému brankáři znovu neproměnil. Je zcela zřejmé, že voldušští hráči udělali z mýtského gólmana brankáře kola. I v dalších minutách držely Volduchy častěji míč a byly aktivnější. Mýto se zmohlo jen na několik rohů, s kterými si voldušská obrana bez problémů poradila. V 75. minutě svitla pro Volduchy ještě větší naděje na tříbodový zisk. Po hrubém faulu byl vyloučen hostující Hatina a Slavoj šel do deseti. Volduchy chtěly rozhodnout, tlačily se do zakončení, byly hnány téměř dvěma stovkami skvělých a hlasitých diváků, ale skóre ne a ne se převážit na voldušskou stranu. Nejblíže k brance byl tedy v 89. minutě Jiří Straka. Ten napřáhl k nádherné ráně, která ale ke smůle domácích skončila jen na tyči! 

 

Ve Volduchách se odehrálo utkání jako řemen a diváci si přišli rozhodně na své. V příštím kole zavítají Hřebenáři do Plzně na půdu Slovanu, rezerva Mýta musí opět za soupeřem. Tentokrát za nováčkem ze Zbiroha.

Domácí berou bonusový bod

Mýto tedy nakonec remízový stav uhájilo, a tak přišel na řadu penaltový rozstřel. V něm se střelci nemýlili až do páté série. V ní nejprve Rieger se štěstím proměnil, aby mýtského Hlaváčka vychytal brankář Fous. Druhý bod tedy zůstal pod Chlumem.



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - V. Žák [-] , D. Rieger [-] , F. Škarda [-] , J. Straka [-] , J. Bron [-] , R. Pernica [-] , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] , J. Nedorost [-] (83. O. Seget [-] ) , J. Přibík [-]

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - T. Hatina [-] , M. Švejda [-] (59. O. Konopásek [-] ) , M. Lupáč [-] (78. J. Šmíd [-] ) , T. Vonášek [-] (46. M. Vild [-] ) , P. Bejček [-] , M. Veverka [-] , P. Bejček [-] (46. D. Hlaváček [-] ) , P. Ulrich [-] , Š. Končal [-] , D. Anténe [-] (64. K. Dongres [-] )

ŽK: 40. P. Bejček , 78. M. Lupáč . ČK: 75. T. Hatina .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - CHEJLAVA Petr, REIPRICH Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích