Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice doma znovu vyhrály


Branky


17

Do Radnic se pro body jen tak nejezdí. S tímto byli sušičtí před zápasem obeznámeni a po prvních domácích brankách to ani jinak, než na domácí výhru nevypadalo. Ale hosté kousali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šibenice od Spěváčka načala gólové skóre.

První šanci utkání měli hosté, kteří z bezprostřední blízkosti branku domácích přestřelili. Na to odpověděl domácí Spěváček, který po ťukesu krásnou brankou vymetl pavučinu z pravého horního rohu brány. Domácí byli ve varu a řadu neproměněných příležitostí, kdy sušická obrana rychlým útoků vůbec nestíhala, napravil až ve 21. minutě Polášek (v zápise o utkání chybně uveden Habr). Hru domácích to však neuklidnilo, ba naopak museli důrazně zavírat obranná vrata. Po jedné ze standardních situací, kdy se míč znovu vracel do vápna domácí obrany, hlavou před malé vápno vracel hostující Kramár a na nabídku si naskočil nikým nehlídaný Klíma, který zavěsil hlavou pod víko. Hosty to nakoplo a hra poté byla, jak se říká, nahoru dolu. Žádná brnka však do přestávky už nepadla.

Druhý poločas pro domácí

Domácí se ve druhém poločase chopili otěží a i díky vyššímu důrazu se dostávali více k zakončení. Deset minut po přestávce se po křídelní akci ve vápně uvolnil domácí Svoboda, který do protipohybu brankáře přesně zakončil. Hosté hrozili taktéž z krajních pozic, ale nedokázali míč přesně namířit do domácího vápna na nabíhající spoluhráče. Po faulu v sušické šestnáctce na domácího Habra byl nařízen pokutový kop, která bezpečně proměnil asi nejlepší hráč na hřišti, Spěváček. Sušice se poté snažila jakkoliv ohrozit domácí branku, ale troskotala na radnické obraně. Skóre už se neměnilo a tak hosté odjeli z Radnic bez bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér domácích: Naše akce měly nápad, rychlost a kvalitu. Bohužel jsme z toho vytěžili málo branek. Pro diváky jistě zajímavý fotbal, ale dovolím si tvrdit, že jsme měli utkání po celou dobu pod kontrolou. Sušičtí se snažili, ale rozhodující kvalita byla na naší straně.

TJ Sušice
Martin Kalný, hráč hostů: Zápas nám nevyšel. Soupeř byl lepší, bohužel nás ve druhém srazily některé výroky rozhodčích, na čemž se shodla i většina hráčů soupeře. Musíme se dát teď dohromady ze zranění a připravit se na poslední třetinu podzimu. Gratulujeme domácím.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , F. Polášek [-] , M. Krč [-] (16. V. Spurný [-] ) , D. Rýdl [-] - M. Spěváček [-] , L. Aubrecht [-] , M. Svoboda [-] (78. J. Vitouš [-] ) , J. Esterka [-] (59. P. Švajcr [-] ) - P. Aubrecht [-] (74. L. Paleček [-] ) , M. Habr [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - D. Vašák [-] , O. Míčka [-] , Š. Tuček [-] , T. Klíma [-] , M. Budil [-] , M. Kramár [-] (69. F. Šašma [-] ) , V. Klíma [-] , T. Marek [-] (35. P. Hrubec [-] ) , L. Kodýdek [-] , O. Skrbek [-] (57. J. Farták [-] )

ŽK: 51. J. Esterka , 82. D. Rýdl - 35. V. Klíma .
Hráči zápasu: M. Habr , M. Spěváček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ŠIMEK Jakub, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 12:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 10:01
Jakub Volák

Expert: Martin Košťál
Tip experta: výhra domácích

Radnice jsou doma suverénní. I tentokrát zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 21:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 17:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 14:04

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích