4:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice potřetí za sebou berou druhý bod po penaltách


Branky


12. M. Kalný (p.) , 15. M. Kramár , 61. M. Kramár - 6. J. Nešpor , 48. J. Nešpor (p.) , 54. P. Kvítek
16

O sušicko-klatovském derby rozhodovaly po šesti vstřelených brankách až desetimetrové kopy. S těmi mají domácí již velké zkušenosti z předchozích zápasů a tyto také zužitkovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesně se střílelo pouze prvních 15 minut

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří již v 6. minutě vedli po brance Nešpora 0:1, který z větší dálky překonal domácího Brože. Ale domácí to spíš nakoplo. Mladík Míčka se v 11. minutě šikovně dostal za obranu hostů, která pak neměla jinou možnost než ho zastavit za pomocí faulu. K penaltě se postavil domácí kapitán Kalný a střelou k pravé tyči srovnal stav na 1:1. V 15. minutě už domácí otáčí skóre, když se trefuje křídelník Kramár. Luby samozřejmě přijeli do Sušice pro body a svou stoupající aktivitou to dávali najevo. V posledních 10 minutách prvního poločasu se usadili na domácí polovině hřiště a hrozili jak ze standardních situací, tak po šikovných průnicích Jerome Coleho. Ale do šaten se odcházelo za stavu 2:1 pro domácí.

Branky opět padaly jen první čtvrt hodinku druhé půle

Hosté pokračovali tak, jak skončili první poločas a hned zkraje se jim to vyplatilo. Po nařízeném pokutovém kopu proti domácím srovnával ve 48. minutě obránce Nešpor a o šest minut později otočil vývoj na stranu hostů Kvítek. Ovšem vedení jim opět dlouho nevydrželo, jelikož za domácí v 61. minutě srovnal na 3:3 tvrdou střelou Kramár a jelikož se stav utkání již do závěrečného hvizdu nezměnil, rozhodovaly o utkání penalty. Ještě je nutné dodat, že závěrečný tlak hostů několikrát ztroskotal na dobře chytajícím domácím brankáři.

Penalty pro Sušice, už potřetí za sebou

Domácí mají s pokutovými kopy v této sezóně velmi dobré zkušenosti. Již třikrat se takto jejich utkání rozhodovala a v posledních dvou utkáních se Sušicím podařilo být lepší než soupeř. Tentokrát to nebylo jinak. Domácí brankář 2 penalty pokryl a spolu s bezchybnými exekutory zajistili Sušicím druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný, kapitán domácích: Člověk by si řekl, že to bude další velké derby, ale ty časy, kdy zápasy Sušice - Luby / Luby - Sušice přinášely situace, kdy se hráčům a divákům tajil dech a zápas doprovázely souboje, kde šlo o všechno, skoro i o život, jsou pryč. Asi je to tak správně. Přátelská atmosféra, fair play utkání s ukázkovým rozloučením se v půlícím kruhu podáním rukou a objetím, přineslo po devadesáti minutách remízový stav 3:3. Divákům se to muselo líbit. Pro nás však škoda, že jsme doma ztratili bod. I když v situaci a marodce, kterou aktuálně máme, je to vlastně výhra.

TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér hostů: Rychle jsme se dostali do vedení pěknou střelou Nešpora, ale soupeři stejně tak rychle otočili. Ve druhé půli se opět střílelo hned z kraje a do vedení nás dostal po pěkné akci Kvítek, ale soupeř rychle srovnal po naší individuální chybě. Myslím, že jsme měli na víc než jeden bod, bohužel jsme nebyli přesní v zakončení.



Sestavy


TJ Sušice
M. Brož [-] - M. Kalný [-] , Š. Tuček [-] , O. Míčka [-] , T. Marek [-] (73. P. Hubáček [-] ) , C. Faraon [-] (76. J. Krištof [-] ) , M. Budil [-] , L. Kodýdek [-] , M. Kramár [-] , F. Vítovec [-] , T. Klíma [-] (46. P. Švec [-] )

TJ Start Luby
D. Schweigl [-] - J. Nešpor [-] , A. Čížek [-] , J. Skýpala [-] (75. P. Voráček [-] ) , M. Vejskal [-] , M. Šůs [-] , J. Cole [-] , V. Koželuh [-] , T. Votava [-] (75. J. Holý [-] ) , T. Bureš [-] , P. Kvítek [-] (89. L. Janda [-] )

ŽK: 34. L. Kodýdek , 47. F. Vítovec , 66. Š. Tuček - 89. A. Čížek .
Hráči zápasu: M. Kramár - J. Nešpor .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Schveinert Radek - BUREŠ Jiří, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: David Kroc
Tip experta: remíza

Asi jediný zápas, u kterého si nejsem vůbec jistý. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů