Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákavští dali hostům bůra


Branky


16

Žákavu a Svéradice dělil před zápase jediný bod. Domácí, po oklepání se z prvotních akcí soupeře, převzali otěže a v utkání vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí uhlídali počáteční tlak hostů, potom udeřili

Prvních pět minut patřilo Svéradicím, které měly dvě brankové příležitosti, ale ani jednu z nich neproměnili. Proto na druhé straně přišel trest. K míči se v 7. minutě dostal Boukal, který s přehledem zavěsil do soupeřovy branky. Poté už určovali tempo domácí, ale dlouho žádná změna stavu nenastala. Pět minut před koncem poločasu domácí ze strany zahrávali míč do velkého vápna, ke kterému se dostal Skala a do odkryté branky zakončil. Nutno podotknout, že obrana hostů tuto situaci poněkud vypustila, jelikož se dovolávala odpískání hraní rukou domácího hráče. Nicméně toto vyslyšeno nebylo a hostující kapitán byl zároveň odměněn žlutou kartou. 

Rychlé branky na obou stranách

Druhý poločas začali lépe žákavští, kteří už po pěti minutách navyšovali na 3:0, konkrétně Soukup. Než se hosté stačili vzchopit, obdrželi další branku, kterou vsítil Smazal a už to bylo 4:0. Kdo by si mslel, že je hotovo, mýlil by se. V 59. minutě potrestal pěknou střelou z přímého kopu domácí faul mladík Hájek a když o minutu později snižoval na 4:2 Chládek, bylo ještě vše otevřené. Hosté se nadechli a několikrát nebezpečně zahrozili. Bohužel žádná šance už se neujala, a tak domácí Boukal deset minut před koncem ještě upravil stav na 5:2. Do závěrečného hvizdu stihl pouze žákavský Bouda po druhé žluté vyfasovat červenou, a tak šel chlapům z týmu předehřát sprchy.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán domácích: V podstatě jsme měli skoro celý zápas převahu, jen ve druhé půli jsme hostům dali více prostoru a oni to využili. Naše gólové příležitosti byly vždy vypracované a za to bych chtěl tým pochválit. Musím také vyzdvihnout přímý kop soupeře, ze kterého padla branka na 4:1.

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér hostů: Bohužel jsme k tomuto zápasu jeli bez pěti opor základní sestavy, navíc jsme neměli nikoho na střídání. Ale kluci z "B" týmu i stálice, odvedli bojovný výkon, za který se nemusí stydět. Tímto je chci pochválit.



Sestavy


FK Žákava
T. Kosnar [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] (81. S. Nekola [-] ) , L. Drugda [-] , M. Skala [-] (85. J. Winkelhöfer [-] ) , V. Bouda [-] , O. Soukup [-] , A. Huňáček [-] (56. J. Aubrecht [-] ) , M. Boukal [-] , J. Tišl [-] , R. Kalousek [-] (68. R. Škala [-] )

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , P. Chládek [-] , M. Hájek [-] , M. Heimlich [-] , J. Netušil [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-]

ŽK: 67. J. Smazal , 77. V. Bouda - 40. M. Heimlich , 49. P. Chládek , 63. J. Netušil . ČK: 86. V. Bouda .
Hráči zápasu: M. Boukal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Duda Václav - ŠLAJS Jakub, ŠIMEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: David Kroc
Tip experta: výhra domácích

Domácí vyhrají. Hosté nejsou v dobré formě, jejich vítězství nepředpokládám.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích