J. Bauer 58.
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec obral o body silný Kaznějov a zvedá se ze dna!


Branky


16

Do Starého Plzence přijel tým z Kaznějova, který do tohoto kola okupoval 2. místo tabulky, kdežto domácí byli na opačném konci. Utkání tomuto umístění však zcela neodpovídalo a o výsledku rozhodly až penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali lépe

Kaznějovští od úvodu ukazovali domácím svou kvalitu, ale dlouho se nedokázalii prosadit. Až ve 20. minutě přesně zakončil Vondráček. Bohužel pro hosty nepřišla úleva a zklidnění hry, nýbrž se pomalu častěji začaly kupit chyby, hlavně v obraně. Domácím zavelel zkušený středopolař Pata k vysokému napadání a kaznějovskou rozehrávku to častokrát nepříjemně narušilo. Hostující Švamberg se tak ještě před přestávkou stačil dost zpotit, když tahal za záchrannou brzdu svého týmu.

Domácí pokračovali v napadání a vyrovnali

Ve druhém poločase domácí pokračovali v napadání, až se pomalu hra přenesla do jejich otěží. Díky většímu důrazu před brankou soupeře, po odraženém míči ze standardní situace, na přední tyč zakončoval v 58. minutě Bauer a srovnal stav na 1:1. Hosté reklamovali ofsajdové postavení hráčů clonících brankáři, což však přítomní rozhodčí zavrhli a branka platila. Domácí ale obrat nedokonali a hra se tak po zbytek poločasu přelévala ze strany na stranu. Jedinými výraznými zásahy v utkání bylo udělení celkem šesti žlutých karet, po třech na obou stranách, ať už za fauly, nebo nemístnou prostořekost směrem k rozhodčím. Utkání tedy dospělo k pokutovým kopům. 

Druhý bod zůstal pod Radyní

Penalty nezačaly pro hosty vůbec dobře, a to proto, že domácí po prvních dvou sériích vedli 2:0. Hosty jednou vychytal brankář Vykoupil a jednou na střelu nestačila velikost brankové konstrukce. Po čtvrté sérii však nastalo drama, když neproměnili domácí a rozdíl byl už jen o jednu branku. le poslední penaltovým kopem domácí rozhodli a vybojovali si tak druhý cenný bod.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Martin Košťál, hráč domácích: V prvním poločase byli hosté lepší. Nenechávali nás rozehrát a z jejich tlaku také vyústila první branka utkání. Ke konci půle jsme se však herně zvedli a to se přeneslo i do druhého poločasu. Po vstřelení branky už byla hra vyrovnaná a mohlo to dopadnout jakkoliv. Myslím, že zasloužená remíza.

FK Bohemia Kaznějov
Jiří Švamberg, brankář hostů: Byli jsme aktivnější a díky tomu jsme i vedli. Bohužel jsme další branky nevstřelili a pak jsme začali hořet vzadu. Ve druhém poločasu z nedůrazu padl vyrovnávací gól, i když trochu kontroverzní - ale dle rozhodčích platil a s tím se musíme smířit. Konec zápasu vyrovnaný. Pro nás velká škoda ztráty důležitých bodů.



Sestavy


SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - V. Brejcha [-] , T. Pata [-] , M. Pícka [-] (89. R. Vávro [-] ) , T. Mašek [-] , P. Menšík [-] (46. J. Eliáš [-] ) , J. Kuncendörfer [-] , O. Havlíček [-] , M. Košťál [-] , J. Bauer [-] , P. Brejcha [-]

FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - M. Tichý [-] , J. Vondráček [-] , J. Hyneš [-] (67. V. Vašíček [-] ) , F. Vaňourek [-] (78. J. Valenta [-] ) , J. Kopač [-] , M. Mareš [-] , O. Běhounek [-] (46. D. Vinkler [-] ) , V. Pícl [-] , R. Švátora [-] , T. Vaneš [-]

ŽK: 64. J. Bauer , 84. J. Kuncendörfer , 90. P. Brejcha - 70. T. Vaneš , 84. R. Švátora , 85. J. Kopač .
Hráči zápasu: T. Pata - V. Pícl .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ŠTĚPÁN Zdeněk, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: David Kroc
Tip experta: výhra hostů

Hosté poslední tři zápasy ze čtyř vyhráli, naopak Plzenec se bodově trápí - výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů