0:3
(0:0)
48. M. Petrášek (vl.)
50. Š. Říha
77. K. Krejčí (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby Svéradic a Žichovic zvládli lépe hosté


Branky


48. M. Petrášek (vl.) , 50. Š. Říha , 77. K. Krejčí (p.)
16

Do Svéradic přijeli hráči Žichovic, posilnění poslední domácí výhrou s rezervou Petřína. Skóre jak u derby pražských "S".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle

Oba mančafty se od úvodního hvizdu spíše oťukávaly. Hr probíhala vesměs kolem středového kruhu a ani jednomu týmu se příliš nedařilo, i z opatrnosti z případné stráty, dostat se do velkého vápna soupeře. Jedinou šancí úvodního poločasu pohrdl domácí Kába, který sám před brankářem neproměnil. Divácky nikterak pohledný poločas nepřinesl žádnou branku a tak se pouze se skóre 1:1 na žluté karty, odcházelo do šaten. 

Dva rychlé góly a domácí byli na kolenou

Hned na úvod druhého poločasu však přišla změna skóre. Při útoku hostů se ve 48 minutě, po centru ze strany do domácího brankoviště, odrazil míč od brankové tyče do břicha obránce Petráška a od něj se míč odrazil do domácí sítě. Aby si domácí vybrali ještě více smůly, tak o 2 minuty později hosté navyšovali už na 0:2, když se trefil Říha. Hra domácích však nadále nebyla nikterak aktivní směrem dobředu a až na pokus přehodit brankáře z větší vzdálenosti domácím Brůhou, si domácí žádnou šanci nevytvořili. Hosté se ještě při pokusu navýšit vedení oprávněně dožadovali pokutového kopu, když obránce Svéradic před svatyní viditelně zahrál rukou. Pokutovému kopu nijak neprotestoval. Ten bezpečně proměnil Krejčí a pojistil tak výhru hostů. Je třeba vyzdvihnout výkon Ondřeje Chalupy, hájícího barvy Žichovic, který řídil hru svého týmu svou aktivitou se výrazně podepsal pod výhru svého týmu.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér domácích: První poločas byl hodně opatrný, téměř bez šancí na obou stranách. Pak jsme si nechali naší nepozorností dát dvě rychlé branky a na to už jsme nedokázali odpovědět. Zasloužené body pro hosty.

TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér hostů: Dlouho jsme se seznamovali s prostředím a terénem. Poločas bez šancí. Naštěstí jsme se prosadili hned po přestávce a výsledek si poté pohlídali.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , L. Pícka [-] , V. Beránek [-] , S. Makovec [-] , M. Hájek [-] (52. E. Bouše [-] ) , M. Heimlich [-] (70. M. Jiřinec [-] ) , M. Chaloupka [-] (73. M. Doležal [-] ) , M. Petrášek [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-]

TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - D. Staněk [-] , J. Motl [-] (79. L. Mourek [-] ) , P. Rojík [-] (46. K. Krejčí [-] ) , O. Chalupa [-] , Š. Říha [-] , M. Špírek [-] , K. Brož [-] (76. J. Krýsl [-] ) , I. Butnaru [-] (67. V. Hanzlík [-] ) , D. Žáček [-] , V. Jech [-]

ŽK: 41. S. Makovec , 83. D. Klas - 27. P. Rojík , 71. D. Staněk .
Hráči zápasu: O. Chalupa .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Křen Jiří - KŘÍŽ Lukáš, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra hostů

Domácím se letos také příliš nedaří, naopak Žichovice mají postupové choutky, takže si zápas pohlídají a ze Svéradic si odvezou všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů