Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycanská rezerva si odváží z Plzence plný počet bodů


Branky


17

Mladíci z Rokycan rozběhali domácí, ale měli na mále...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po srovnání Paty mladíci zpomalili

Z postavení v tabulce by se dalo tušit, že toto bude pro hosty jednoduchý zápas. A ač to po úvodních brankách Huňáčka a po půlhodině Plimla, vypadalo dle předpokladů, snížil ve 37 minutě domácí Pata a hra se úplně změnila. Od počátku rychlí a sebevědomí mladíci se přizpůsobili hře soupeře a na místo přímočarých či křídelních útoků, které byly od prvních minut vidět, začali chybovat v rozehrávce a zbrkle nakopávat balóny. Do poločasu už se skóre nezměnilo a tak šli oba týmy do kabin za stavu 1:2.

Wohlmuth zachránil hosty, kteří následně přidali pojistku

Druhá půle začala v duchu té první. Hosté se čím dál hůř dostávali do šancí, které případně pokryla obrana, spolu s brankářem Slováčkem. Přibývalo faulů a jeden takový, v pokutovém území hostů, byl odměněn v 77 minutě pokutovým kopem pro domácí. Celý zápas jinak dobře chytající brankář Wohlmuth však předvedl parádní zákrok, čímž dostal domácí na kolena. Následovaly další nedovolené zákroky, kdy po jednom z nich se do kabiny, po druhé žluté, uráčil domácí Košťál. Oslabení už domácí nevydrželi a po rychlých brankách SpěváčkaKužmy si hosté odváží všechny body se skóre 1:4.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Martin Košťál, hráč domácích:: Pro nás to byl velmi těžký zápas, jelikož mladíci z Rokycan hrají velmi rychle. Museli jsme hrát důrazně a do neproměněné penalty to byl celkem vyrovnaný zápas. Brankář hosty podržel, následně jsem se nechal vykartovat a přesilovku už hosté zvládli.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér hostí:: Velmi těžké utkání. Nehráli jsme dobře, přizpůsobili jsme se soupeři a proto byla hra celkem vyrovnaná. 15 min před koncem nás podržel Wohlmuth a po vyloučení jejich hráče jsme přidali pojistky. Body jsou důležité, ale herně se musíme zlepšit.



Sestavy


SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - T. Mašek [-] , L. Zelinka [-] , J. Eliáš [-] , M. Ulč [-] (46. P. Menšík [-] ) , J. Kuncendörfer [-] , O. Havlíček [-] (80. M. Bláha [-] ) , M. Košťál [-] , J. Bauer [-] , P. Brejcha [-] , T. Pata [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - D. Kulle [-] (56. P. Spěváček [-] ) , M. Černý [-] , K. Bouše [-] (65. B. Vašíček [-] ) , J. Řapek [-] , O. Varga [-] , J. Ječmen [-] , M. Votava [-] , M. Chmelíř [-] , J. Huňáček [-] (38. M. Kužma [-] ) , T. Pliml [-] (67. D. Hájek [-] )

Hráči zápasu: M. Wohlmuth .
Místo: Starý Plzenec. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Pálek Ondřej - VOLF Michal, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Martin Kalný
Tip experta: výhra hostů

Mladíci z Rokycan by v tomto zápase měli dominovat. Pokud však soupeře nepodcení. Můj tip - 0:5

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů