Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 13:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice si z Plzně odvezla sedmičku


Branky


18

Petřínské béčko nedalo hostům šanci. Jak se utkání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii domácích

Do Plzně vyrazila Sušice, které se začátek soutěže příliš nedaří. Bohužel pro hosty, tomu nebylo ani s rezervou Petřína. Za domácí „Béčko“ totiž hrají mladí fotbalisté, kteří mají zkušenosti s dorosteneckou druhou ligu. A hra tomu také odpovídala. Už v 17. minutě se trefil Provod, jehož záhy následoval dvakrát Škarda a ve 24. minutě už to bylo 3:0. Hosté nehráli vůbec špatně, jen se minimálně dostávali do zakončení. Zároveň v obraně je od dalších branek zachránil velmi dobře chytající Brož, který už za svá záda do poločasu žádnou branku nepustil.

 

Škarda završil hattrick

Po přestávce byl opět viděn pohledný fotbal, a to z obou stran. Ale skóre se navyšovalo na straně domácích, za které se v 56. minutě prosadil střídající Gavrylovskyy. O 5 minut později se po pohledné akci prosadili i hosté, za které střílel Tomáš Klíma. Bohužel to pro hosty byla jediná branka zápasu a míče už musel za svými zády lovit pouze Brož. Petřín se trefil ještě třikrát, když po Brudnovi a Kordíkovi, hattrickem završil v 82. minutě konečné skóre na 7:1 Škarda. Bojovnost a snaha se hostům nedala upřít, avšak ztroskotali na přesnosti v zakončení, jinak by skóre mohlo být pro oko nezaujatého diváka velmi pohledné.

 

AUTOR: JAKUB VOLÁK

 



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Trenér domácích, Radek Vodrážka: Chlapi ze Sušice nehráli vůbec špatně, jen ve druhé půli odešli kondičně. Ze sušických bych vyzdvihl jejich brankáře, který minimálně dalších 8 branek chytil. S naší hrou jsem spokojený, kluci jsou mladí, plní energie a na hřišti to bylo znát. U nás musím pochválit Trojovského, Brudnu a Štefla, jejich hra se mi hodně líbila.

TJ Sušice
Zraněný kapitán hostů, Martin Kalný: Věděli jsme, že dnes můžeme jen překvapit. Jeli jsme k soupeři, který doma střílí o dvojnásob více branek než ostatní. Na poslední chvíli se navíc omluvil náš nejlepší střelec, tak jsme museli překopat sestavu v autobuse. Kdybychom si nenafackovali v první půli tři branky, mohl z toho být zajímavý zápas. Soupeř byl však vynikající. Jejich přechod do útoku, je radost sledovat. V tom jsme se mohli od soupeře dobře učit. Z pozice aktuálně zraněného kapitána našeho týmu, jsem na kluky pyšný, že do poslední chvíle měli snahu vstřelit branku, útočili a bojovali. Líbil se mi Ondra Míčka v útoku a nasazení Tomáše Klímy. I Milan Brož v bráně předvedl super zákroky.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
P. Hrabačka [-] - M. Kordík [-] , A. Kohout [-] (81. J. Levý [-] ) , A. Brudna [-] , M. Provod [-] , T. Koudele [-] , P. Škarda [-] , D. Voves [-] , M. Trojovský [-] (46. L. Gavrylovskyy [-] ) , M. Lávička [-] , M. Štefl [-]

TJ Sušice
M. Brož [-] - J. Krištof [-] (46. O. Míčka [-] ) , C. Faraon [-] (84. P. Hubáček [-] ) , M. Budil [-] , T. Klíma [-] , Š. Tuček [-] , M. Kramár [-] , V. Klíma [-] , L. Kodýdek [-] , T. Marek [-] , O. Skrbek [-]

ŽK: 66. M. Brož .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - VALENTA Martin, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích