7:1
(2:1)
16. J. Šafár (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radnice doma opět nadělovaly, schytala to Žihle


Branky


4. M. Svoboda , 21. M. Krč , 47. J. Vitouš , 50. M. Krč , 60. M. Habr , 66. F. Polášek , 71. J. Vitouš - 16. J. Šafár (p.)
18

Utkání 4. kola 1.A třídy mezi domácími Radnicemi a hosty ze Žihle byl v očekávání velkého zájmu fanoušků z celého okresu. Nováčkovi z Radnic se vstup do soutěže vcelku povedl a po prvním domácím utkání, kdy deklasoval 7:0 Svéradice, chtěl na domácí pohodu navázat. Zatímco Žihle, nově posílená pěti hráči z Rokycan, venku ještě nebodovala. Na zápase fotil Jaroslav Kreisinger.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní začátek zahozených šancí

Od začátku utkání byla vidět aktivita radnických, směrem dopředu, kdy se hned ve 4. minutě po křídelní akci prosadil Svoboda a Radnice vedly 1:0. Útočná hra Radnic pokračovala a nikdo by se nemohl divit, kdyby na světelné tabuli nesvítilo po patnácti minutách skóre 5:0. To by však nesměli domácí nechávat vyniknout Štěpánka v brance Žihle a mnohdy i lépe zamířit. Největší podíl na zahozených šancích mělo duo Svoboda a Polášek.

 

Hosté moc na polovinu domácích nedostávali, a když už, tak po dlouhých nákopech za obranu. Po jednom takovém svedl ve vápně souboj Rýdl s Pfeiferem, který byl hlavním sudím Kašparem, označen jako nedovolený. K pokutovému kopu se postavil Šafář a se štěstím proměnil. Radnice však nepolevily a po pěti minutách tečoval Spěváčkovu střelu Krč a vedení bylo opět na straně domácích. Do konce poločasu si domácí vytvořili další pohledné akce, avšak bez využití. Vinou zranění musel ještě před koncem půle odstoupit domácí Kroc.

 

Brankostroj se rozjel v druhé půli

Prvotní nasazení Žihle v druhé půli utnul hned ve 47. minutě Svoboda, který nahrával do odkryté brány Vitoušovi – 3:1. O tři minuty později to bylo už 4:1, kdy se po Esterkovo rohovém kopu hlavou prosadil Krč. Hosté byli jako opaření a krom dlouhých nákopů za obranu, případně křídelních centrů, které sbíraly brankář s domácí obranou, se na moc nezmohli. V 60. minutě se nalevo dostal k míči Spěváček, přenesl na přes celou šíři na Habra, který po zpracování propálil Štěpánka na přední tyči.

 

Domácí ochozy, kde bylo lehce přes 200 diváků (v zápise rozhodčího dosti podhodnocený údaj 120), byly vyslyšeny a kýžený „bur“ byl na světě. Nadělování však nebylo u konce. Do 71. minuty se po parádní práci s míčem prosadil Polášek, který si velmi hlasitě ulevil a také opět Vitouš, který byl opět rychlejší než obrana hostí, a poté chytře přehodil bezmocného brankáře – 7:1. V poslední dvacetiminutovce se využila veškerá střídání, ale nic podstatného se už nestalo.

 

Radnice se další výhrou posunuly na čtvrtou pozici, zatímco Žihle kontroluje tabulku soutěže z opačného konce. V dalším kole vyjíždějí Radnice v sobotu do Starého Plzence a Žihle doma hostí Luby.

 

AUTOR: JAKUB VOLÁK



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] - J. Vitouš [-] (77. L. Koffer [-] ) , M. Habr [-] (67. L. Paleček [-] ) , M. Spěváček [-] (71. R. Štěpánek [-] ) , J. Esterka [-] , T. Kroc [-] (38. V. Spurný [-] ) - M. Svoboda [-] (84. V. Melich [-] ) , F. Polášek [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Štěpánek [-] - J. Sefzig [-] , P. Pfeifer [-] , T. Přibyl [-] , J. Šafár [-] (76. J. Brož [-] ) , L. Milan [-] , L. Brož [-] , O. Čapek [-] , F. Půta [-] (85. J. Hána [-] ) , T. Buchta [-] , R. Otcovský [-]

ŽK: 30. J. Štěpánek , 78. O. Čapek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - VOCELKA Milan, ŠIMEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích