0:3
(1:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2019 18:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Varga rozhodl o třech bodech Nýrska


Branky


9. D. Míka - 72. I. Varga , 82. I. Varga
26

Již v pátek se hrál zápas 5. kola KPM mezi Chotíkovem a Nýrskem. Hosté se zatím vezou na vítězné vlně, Chotíkov se však zvedá a začíná pomýšlet na vyšší příčky..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Míka

Do zápasu vstoupili mnohem lépe domácí, kteří se brzy a po zásluze ujali vedení. V 9. minutě se do listiny střelců zapsal pěknou ranou kapitán David Míka a potvrdil výbornou formu z předchozích utkání.

Po zbytek poločasu drželi balón spíše hráči Chotíkova a vytvořili si spoustu standartních situací, které ale pozorná obrana Nýrska spolu s gólmanem Šítem zlikvidovala.

Srovnat mohl po pěkném centru kapitán Nýrska Tomáš György, jeho hlavičku ale na brankové čáře zastavil jeden z obránců domácích.

V poslední minutě prvního dějství mohl navýšit vedení Kučera, který se ocitl ve stoprocentní gólovce. Chotíkovský lodivod však selhal a poločasový výsledek tak byl 1:0.

Nýrsko se nadechlo k obratu

Průběh druhého poločasu byl diametrálně odlišný od toho prvního. Ze hry měla čím dál tím více Okula a vyrovnání viselo ve vzduchu. Na skvěle chytajícího Krásla však ne a ne vyzrát.

V 72. minutě využil precizní přihrávky útočník Nýrska Varga, který se v podobných situacích nemýlí a rozjásal příznivce hostů.

O deset minut později navíc přišla studená sprcha pro Chotíkov. Rychlý brejk hostů zakončil opět Varga a svým druhým gólem v zápase otočil výsledek ve prospěch Nýrska.

Domácí se snažili o srovnání stavu, Okula však zkušeně rozkouskovala hru četnými střídáními a zbytek zápasu si pohlídala.

Nýrsko tak odváží tři body z Chotíkova po výsledku 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, hrající trenér domácích: Do zápasu jsme vstoupili skvěle a ujali se vedení, v poslední minutě 1. půle jsem spálil velkou šanci a to nás nakonec mrzelo. Nýrsko nás ve druhém poločase dokázalo přehrát a několikrát nás podržel výborný Krásl. Bohužel jsme v závěru zaslouženě inkasovali a soupeř i přes několik nepřesných rozhodnutích sudích zápas dovedl do vítězného konce. Zaslouženě se tak vyhřívá na špici soutěže, nám zatím ke špičce kousek chybí.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán hostí: Asi zatím nejtěžší zápas, domácí byli fotbaloví a hodně agresivní. Než jsme se s tím srovnali, byla půle, my prohrávali a moc si nevěděli rady. Druhá půle byla od nás lepší, změnili jsme přístup k utkání, zdravě se nabudili a utkání otočili. Těchto bodů si velmi cením, v Chotíkově už moc týmu nevyhraje.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
J. Krásl [-] - D. Chotěborský [-] , J. Vlk [-] , V. Týml [-] , M. Šlajs [-] , M. Prais [-] , M. Míka [-] , D. Míka [-] , P. Kučera [-] , J. Kluska ml. [-] , B. Buchta [-]

FK Okula Nýrsko
D. Šít [-] - J. Kopřiva [-] , M. Lucák [-] , O. Kadlec [-] , P. Výtisk [-] (88. M. Trumpeš [-] ) , J. Čanecký [-] , I. György [-] (52. J. Pavlík [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] (70. M. Bastl [-] ) , T. György [-] , I. Varga [-] (86. Z. Mašek [-] ) , J. Lužný [-]

ŽK: 32. M. Prais , 36. M. Míka , 73. M. Šlajs , 74. P. Kučera , 89. B. Buchta - 30. O. Kadlec , 47. I. György , 54. M. Lucák , 68. I. Varga , 69. J. Lužný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - RUDA Daniel, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Žíla

Expert: Michal Frček
Tip experta: remíza

Chotíkov bude chtít těžit z domácího prostředí, ovšem ve formě hrající Nýrsko chce sbírat body i venku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů