1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka rozhodla o výhře Rapidu


Branky


29

Na Lopatárnu zavítala v rámci 3. kola KPM Lhota, která byla v tabulce bod před Rapidem a tak se čekala vyrovnaná podívaná..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Lhoty v gól nevedl

První dějství bylo jednoznačně v režii Lhoty. Domácí byli prakticky po celých pětačtyřicet minut pod tlakem hostů, ti však ztroskotávali na skvěle chytajícím Liškovi.

Domácím také jednou pomohla branková konstrukce, kdy střelu dorážel hostující Štverák.

Pár minut před pauzou se do ojedinělé šance dostal Rapid, když se po centru ocitl sám před gólmanem Böhmem obránce Šindelář. Pálil však vysoko nad a tak byl po pětačtyřiceti minutách stav 0:0.

Šmíd šokoval hosty

Ve druhé polovině utkání mohli přítomní diváci vidět podobný obraz hry, jako doposud.

Lhota dobývala branku Rapidu, Liška však čaroval a tak se skóre neměnilo.

V 70. minutě se strhla menší slovní potyčka mezi domácím Kořenkem a hostujícím Kotrnochem. Sudí Mifková k překvapení všech vytáhla červenou kartu, kterou ukázala plzeňskému stoperovi.

Hostům se tak naskytla ideální příležitost na závěrečný nápor. Pár minut poté ale přišel osudový moment zápasu. Dlouhý nákop za obranu se nešťastně odrazil od obránce Lhoty přímo ke střídajícímu Šmídovi, který se vrátil do sestavy domácích po zranění, a ten nedal Böhmovi šanci. Plzeňský tým se tak i přes převahu hostů dostal do těsného vedení.

Lhota poté stupňovala tlak a Liškovi pomohla další tyčka, která zazvonila po střele jednoho z útočníků.

Minutu před koncem mohl zasadit druhý úder střídající Žemlička, svůj samostatný únik však neproměnil.

Rapid se poté ubránil i závěrečnému tlaku Lhoty a bere tak všechny tři body. Hosté odjíždí i přes výborný herní projev s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč domácích: Musím sportovně uznat, že jsme dneska nebyli lepším týmem. Na šance to bylo tak 3:8, ale k nám se přiklonilo štěstí a zápas jsme zvládli za 3 body. Hostům přeji, aby se v dalších kolech už trefovali, protože dnes, i kdybychom hráli do půlnoci, tak jim tam nic nespadlo.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér hostí: Zápas se mi těžko hodnotí. Soupeře jsme dostali hned v úvodu zápasu pod tlak a to vydrželo po celých devadesát minut. Jen v prvním poločase jsme měli snad pět gólovek, navíc jsme trefili i tyč a břevno. O poločase jsem kluky nabádal ke klidu, se kterým jsme také do druhé půle šli. Opět jsme měli obrovskou převahu, herně to od nás bylo výborné představení, ale bohužel jsme selhali v zakončení. Z téměř jediné šance navíc udeřil Rapid, kdy se míč smolně odrazil přímo na kopačky hostujícího hráče. Po zbytek zápasu už to z naší strany byla křeč a i přes další možnosti jsme už s výsledkem, který je pro nás krutý, nic neudělali.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - K. Veber [-] (46. M. Žemlička [-] ) , D. Matějka [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] (92. D. Tarhaj [-] ) , P. Filipčík [-] (90. J. Havelka [-] ) , L. Hajšman [-] , M. Špicl [-] (46. J. Šmíd [-] ) , D. Kořenek [-] , J. Šindelář [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - M. Varga [-] , P. Suda [-] , J. Šroubek [-] , T. Štverák [-] - P. Kalabza [-] (59. M. Křížek [-] ) , J. Horník [-] , O. Kotrnoch [-] , Z. Černý [-] - M. Matas [-] , D. Křížek [-]

ŽK: 43. D. Kořenek , 73. P. Beke . ČK: 70. D. Kořenek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - ŠIŠKA Pavel, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Žíla

Expert: Petr Kučera
Tip experta: výhra domácích

Krásný derbíčko, Rapid je hrozně nepříjemný sok hlavně v domácím prostředí, navíc má super trenéry který tým dokážou dobře připravit i nabudit. Lhotu jsem viděl minulý týden a nic extra nepředvedla. Přesto, že mám trenéra hostů taky rád tak věřím domácím a minimálně za 2 body zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích