FOTO: Baník nadělil čtyři fíky Černicím


Branky


30

Lákadlem třetího kola  KPM byl bezesporu duel mezi dosud neporaženými celky - Baníkem Stříbro a Sokolem Plzeň - Černice. Přes 100 diváků mohlo v horkém sobotním odpoledni sledovat pohledný fotbal a nakonec i jednoznačnou výhru domácích..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

První polovina zápasu byla ve znamení dobré defenzivní činnosti obou celků, takže šancí opravdu moc nebylo.

Stříbro se prezentovalo několika kvalitními centry do pokutového území hostů, ani jeden se však neujal a tak se skóre neměnilo.

Na druhé straně vypustil nebezpečnou střelu ze svých kopaček Skala, gólman Hruška však jistě zasáhl.

Pár minut před poločasovým hvizdem se povedeným průnikem dostal do vápna Stříbra Hrach, jeden z obránců mu však včasným skluzem zakončení znemožnil. Hosté se po tomtu zákroku domnívali, že hráč Baníku zahrál rukou a dožadovali se penalty. Ta se však nepískala a tak poločas skončil bez branek.

Střelecké představení Baníku

Do druhé půle vletěli aktivněji hosté, obrana Stříbra však byla pozorná a velice důrazná a nenechala hostujícícm hráčům ani centimetr prostoru.

Po centru Egera z pravé strany se dostal do obrovské šance Peterka, který ale trestuhodně minul a následně byl spáchán útočný faul, což znamenalo konec akce.

V 62. minutě přišel rychlý brejk Stříbra do rozhozené obrany Černic. Na jeho konci stál Lanfranchi, který si navedl balón na střelu a míč krásně zapadl za tyč.

Od této branky bylo na hřišti už jen jedno mužstvo a to domácí. V 70. minutě využili domácí chybné rozehrávky Egera. K míči se dostal Dyk a prostřelil Bouzka.

Pár minut poté přidal další gól opět velice aktivní Lanfranchi, který po samostatném úniku vyzrál i na plzeňského gólmana.

Domácí stihli skórovat ještě jednou, kdy se k odražené střele dostal útočník Bůžek a jeho následné zakončení si našlo cestu do hostující svatyně.

Utkání dosud neporažených celků tak zvládlo lépe Stříbro a po třech kolech vede tabulku KPM s devíti body a úctyhodnými šestnácti vstřelenými brankami.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán domácích: Odehráli jsme vyrovnaný zápas s mnoha šancemi na obou stranách. Herně si myslím, že jsme byli lepším celkem. Černice stíhaly naše tempo až do 65. minuty, poté jim asi došla fyzička (smích).




Sestavy


TJ Baník Stříbro
E. Hruška [-] - G. Lanfranchi [-] , T. Bůžek [-] (83. V. Svoboda [-] ) , R. Skopový [-] , J. Korynta [-] , T. Vejvoda [-] , R. Dyk [-] (85. J. Křehlík [-] ) , D. Tůma [-] , R. Hřebík [-] , P. Demjan [-] , D. Čoka [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
V. Bouzek [-] - P. Mlnařík [-] (82. M. Chvojka [-] ) , J. Huml [-] , J. Nedvěd [-] (70. J. Müller [-] ) , F. Švejda [-] - J. Krystl [-] , M. Hohlberger [-] (84. M. Trnka [-] ) , M. Skala [-] (75. P. Toman [-] ) , P. Eger [-] (74. P. Pechek [-] ) - J. Peterka [-] , T. Hrach [-]

ŽK: 49. T. Vejvoda , 67. P. Demjan , 73. D. Čoka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bureš Jiří - PETRŽELKA František, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 8. 2019 12:27
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Žíla

Expert: Petr Kučera
Tip experta: výhra domácích

Černice dobře posílily, ale ve druhých poločasech jim rapidně dochází síly, tudíž pokud to Stříbro z kraje nepodcení a uhlídá si rychlostní ofenzivní hráče hostů tak by mělo vyhrát za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích