0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 10:15

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nastolen Pořádek - Lhenice urvaly v Nové Vsi druhou výhru v sezóně


Branky


22

Lheničtí na Novoveské umějí zahrát. V loňské sezóně v I.A u nich na podzim remizovali 0:0, na jaře pak poté zvítězili doma 4:2, když se tehdy oba jejich týmy, jako nováčků, pohybovaly na špici tabulky. Tentokrát na novoveském hřišti dosáhli na těsnou výhru. Domácí, Novovesští v tomto utkání chtěli přerušit sérii tří proher v řadě, ale hosté, Lheničtí jim to nedovolili. K odpoutání z chvostu tabulky jim bylo třeba bodů. Zodpovědnou, takticky dobře zvolenou hrou zaslouženě získali všechny tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

4.´ - hned v jeho úvodu Lheničtí na půli rozehráli nakrátko trestný kop na Ryšánka, ten následně dlouhým nákopem našel v prostoru penalty hlavu Maháka, který však v šanci, tísněn obráncem, míč mezi tyče nenasměroval. 

8.´ - v ní dali o sobě nebezpečně vědět  domácí, kdy kombinaci zleva zakončoval Holý nepřesně. 

11.´ a 13.´ - po novoveském rohovém kopu hlavička Janečky skončila nad břevnem lhenické branky a poté od téhož hráče při stejné standardce znovu. 

24.´ - po kombinaci hostí v levém křídelním prostoru Prennera s Trojanem a následném Bumbově centru se k balónu před gólmanem Bartizalem dostal Iliev, Janeček mu však střelu stačil zblokovat, aby následoval trestný kop Lhenických za faul na Pokorného v provedení Ryšánka, ale jeho záměrná nebyla přesná. 

34.´ a 35.´ - domácí opět zahrozili z několika rohových kopů, ale jen zahrozili. 

37.´ - trestný kop za faul na Trojana zahrával Prenner, avšak málo razantně a tak si Bartizal s jeho střelou poradil.

Druhý poločas

50.´ - v něm jako první ohrozil soupeřovu branku hostující tým a to po centru Ryšánka do šestnáctky, kde se balón dostal na zadní tyč k Pokornému, co z loženky křižní střelou „jen“ pořádně vystrašil domácí obranu. 58.´ - domácí branka byla opět v ohrožení po kombinaci zakončené vydařenou střelou Ilievem z 20 metrů, kterou Bartizal s obtížemi zlikvidoval. 61.´a 62.´ - do šancí se dostali na druhé straně Novovesští, a to po Neumannově centru z pravého křídelního prostoru před gólmana Dvořáka, kde na malém vápně naštěstí Boháč na míč nedosáhl a u zadní tyče prošlou Trejbalovu střelu výborně vykryl Pokorný. O minutu později tvrdě po rozehraném trestňáku z voleje vypálil Pech, ale těsně nad Dvořákovu branku. 65.´ a 66.´ - hosté se usadili na polovině domácích, ale krom několika získaných rohových kopů nic víc nevytěžili. 66.´ - v ní se zrodila lhenická akce, jež rozhodla o osudu tohoto utkání – po kombinaci po ose Bumba – Pořádek – Prenner předložil poslední jmenovaný znovu míč Pořádkovi, který prostřelil gólmana Bartizala a poslal svůj tým do vedení (0:1). 70.´ - střídající Beran získal odražený balón, z hranice velkého vápna jej poslal přesně k tyči, ale Bartizal jej skvěle vytěsnil na rohový kop. 75.´ - po dlouhém výkopu gólmana Dvořáka se dostal k zakončení Pořádek, jemuž po zaváhání v koncovce stačili beci střelbu z výhodné pozice zblokovat. 76.´ - po odvráceném rohovém kopu domácími Bumbův centr zleva směroval na zadní tyč na hlavu nabíhajícího Fundy, ten ale v gólovce nezamířil mezi tyče. 77.´ - lhenický Ryšánek vyslal zprava další střelecký pozdrav na gólmana Bartizala, který balón z něho stačil opět jen vyrazit na roh. 79.´ - po ojedinělé novoveské akci s centrem před Dvořákovu branku poslal Boháč zblízka míč hlavičkou nad břevno.

 

  Závěr zápasu V něm si Lheničtí pozornou defenzivou těsné vedení pohlídali a za bojovný výkon a více vytvořených brankových možností si vítězství zasloužili.    

AUTOR: JAN BUMBA (LHE)



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): „Musím za výkon kluky pochválit, domácí chtěli zlomit sérii bez bodového zisku, ale my jsme si v bojovném utkání vedli dobře a myslím, že i vyhráli zaslouženě. Bylo to hodně o soubojích a standardních situacích, tam jsou domácí nebezpeční. My chtěli trochu více zlobit z brejků a pohybem na útočné polovině, to se nám ale nedařilo úplně podle mých představ. Ve druhé půli jsme měli vyloženou příležitost Pokorným, ale do vedení se dostali až později po pěkné rychlé akci Prennera se zakončujícím Pořádkem. Navázali jsme na poctivý výkon ve druhém poločase ve Vimperku a doma se Sousedovicemi. Doufám, že kluci už zase pochopili, co je třeba podstoupit pro to, aby byla šance uhrát dobrý výsledek. Pro další těžké zápasy to bude potřeba.“



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] (81. M. Vrábek [-] ) - A. Trejbal [-] , E. Janeček [-] , A. Prokop [-] (69. R. Procházka [-] ) , M. Žoček [-] , T. Novák [-] , D. Pech [-] (66. J. Kohout [-] ) , V. Neumann ml. [-] , Z. Holý [-] (82. J. Beneš [-] ) , F. Vávra [-] , P. Boháč [-]

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - F. Funda [-] , T. Tůma [-] , D. Kiš [-] , J. Pokorný [-] (71. J. Beran [-] ) - P. Bumba [-] , K. Ryšánek [-] (90. D. Kiš [-] ) , P. Prenner [-] , D. Trojan [-] (87. J. Prenner [-] ) - M. Mahák [-] , R. Iliev [-] (59. R. Pořádek [-] )

ŽK: 71. P. Boháč , 87. J. Kohout - 80. F. Funda , 90. R. Pořádek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Náprava Miroslav - VICAN Miroslav, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 10:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 20:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:05

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: remíza

Michal Špírek

Expert: Jiří Benedikt
Tip experta: remíza

Postavení hostujícího týmu v tabulce neodpovídá jeho kvalitě a myslím si, že si z Nové Vsi odveze nějaké body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích