0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 10:15

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Semice potvrdily formu, Nová Ves po týdnu doma opět neskórovala


Branky


19

Nová Ves minule dostala doma tři góly od Svinů, tentokrát nestačila na Semice. Ty patří k překvapením ročníku a proti Nové Vsi si vybojovaly pozici v první trojici. Doplněna reportáž

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

K odčinění nepřesvědčivých výsledků na domácím hřišti nedali Nové Vsi hráči Semic příliš prostoru. Už ve třetí minutě zápasu stoper Sádlo hledal dlouhým pasem z vlastní poloviny P.Keclíka, ten balon přepustil nabíhajícímu Šourkovi, aby se dostal tváří v tvář golmanovi Nové Vsi Bartizalovi. Levonohý záložník Semic si se vzniklou pozicí dokázal velice dobře poradit a poslal svůj tým do vedení – 0:1. 

 

Domácí měli chvíli na to nadějnou situaci na srovnání stavu. Holý založil rychlý protiútok, předal na levou stranu, aby mu spoluhráč balon vrátil na velké vápno, kde z první střílel osamocen, ale Dvořáček v brance hostů vytáhl skvělý zákrok. Nová Ves se snažila i nadále zvrátit nepřiznivý stav, kombinaci začínala už od vlastních obránců, proto častěji držela míč na kopačkách, ale vepředu vyprodukovala příliš nepřesností a to i díky kvalitní hře semické obranné čtyřky, která jim finální fázi hodně znepříjemňovala. Týmový výkon Semic podporovala záložní i útočná řada také směrem dopředu, když několikrát dokázali vybojovat míč na novoveských hráčích a vysunout spoluhráče do zajímavých příležitostí.

 

Veleman měl alespoň dvě šance potvrdit střeleckou formu, jeho kolega z útoku P.Keclík hlavičkoval jen těsně vedle, podobně přesně mířil i sváteční střelec Řezáč a další Šourkovo šanci zmařil Bartizal v brance domácích. Semice se ale nakonec dočkali navýšení skóre. Veleman vybojoval balon, popostrčil si ho vedle stopera Nové Vsi, který hostujícího útočníka zastavil za cenu žluté karty. Semice následný volný kop rozehráli nakrátko, ale finální přihrávka postrádala přesnost. Naštěstí pro ně domácí nedokázali odvrátit a odražený míč se objevil na malém vápně před Císařovským, který měl jednoduchou pozici – 0:2.

 

Druhý poločas

Ve druhé půli Nová Ves ještě přidala a asi do největší šance v zápase se její hráči dostali vzápětí. Nenápadný aut z levé strany do vápna zpracoval domácí útočník, posunul míč do prostoru, kde očekával náběh spoluhráčů a hrací nástroj se dostal na pravou stranu. Zcela osamocen se tam také objevil krajní hráč Nové Vsi, zamířil do míst, kam by se Dvořáček nestihl dostat, ale míč nastřelil pouze do tyče. Dvořáček se i o pár minut později přesvědčil, že si tyče branky postavil řádně.

 

Z rohového kopu si na hlavu naskočil střídající Janeček a jeho pokus o snížení skončil na břevně. Touto šancí si domácí téměř vyčerpali zajímavé ataky semické branky a byli to naopak hráči z vesnice u Písku, kteří měli ve zbytku zápasu vyložené šance na definitivní potvrzení svého vítězství, které pramenily ze zvýšené snahy domácích o korigování stavu a semičtí využívali otevřené obrany na rychlé protiútoky, ale ani jedna šance v síti Bartizala neskončila. I přes to se hráči FC AL-KO Semice mohli po závěrečném hvizdu radovat z cenného a po výborném týmovém výkonu zaslouženého vítězství, díky kterému se dostali až na druhé místo tabulky.

 

zdroj: fcsemice.cz

 


Ohlasy k zápasu



FC AL-KO Semice
FB Semice: Hned na začátku utkání otevřel účet utkání Šourek, pak nás podržel Dvořáček, aby ještě v první půli navýšil Císařovský na poločasový výsledek 2:0 z pohledu Semic. Na začátku druhé půle domácí zatlačili, dvakrát nás zachránila branková konstrukce, ale s přibývajícím časem se domácí stále více tlačili dopředu, ale dobře fungující obrana příliš dalších příležitostí nedovolila a my měli dostatek prostoru na rychlé a nebezpečné kontry. Bohužel ani jeden z nich jsme nedokázali zužitkovat k navýšení skóre, ale přesto vítězíme.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - M. Žoček [-] , J. Kohout [-] , T. Novák [-] (46. E. Janeček [-] ) , D. Pech [-] , R. Procházka [-] , J. Jiránek [-] (27. A. Prokop [-] ) , V. Neumann ml. [-] , Z. Holý [-] , F. Vávra [-] , P. Boháč [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Keclík [-] (70. D. Buchtele [-] ) , L. Zborník [-] , D. Šourek [-] , M. Císařovský [-] , R. Veleman [-] (81. M. Nousek [-] ) , I. Antony [-] , J. Sádlo [-] , P. Hronek [-] , J. Keclík [-] , J. Řezáč [-]

ŽK: 31. F. Vávra , 34. D. Pech , 36. Z. Holý - 17. R. Veleman , 55. J. Sádlo .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Náprava Miroslav - VICAN Miroslav, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Karel Brůha
Tip experta: výhra domácích

Šlágr číslo 2. Celky se stejným počtem bodů nacházející se na třetím a čtvrtém místě tabulky. Po pečlivé analýze jsem se rozhodl pro výhru domácích. Mají ve svém kádru kvalitní hráče, jako je například výborný gólman Bartizal, obounohý bek František Vávra, dříč Michal Žoček a mnoho dalších. Je možné, že poločas skončí remízou, ovšem pokud se domácím nebude dařit v koncovce, sedí na lávce střelecké eso Michal Vrábek. Tyto aspekty pro mě hovoří jasně, body zůstanou ve Vsi.