Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas měl jasný průběh i výsledek, Čimeličtí si po zásluze odvážejí všechny body


Branky


20

Domácí v minulém kole překvapivě, leč zaslouženě loupili ve Strakonicích, a tak byli domácí diváci natěšeni, jak se jim bude dařit proti soupeři, který se dostal do dobré formy. Ústečtí však narazili na soupeře, který byl nad jejich síly. A i když se snažili, k vítězství měli hodně daleko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí propadali zejména v defenzivě, hosté dávali do prázdné branky

V 9.kole KP zavítalo mužstvo Čimelic na hřiště posledního mužstva KP do Sezimova Ústí. Domácí po svém prvním vítězství ve Strakonicích nastoupili sebevědomě, ale již od počátku bylo znát, že to pro ně nebude jednoduché. Již ve 2. minutě se ke střele dostal čimelický Převrátil, ale jeho střela skončila jen těsně nad brankou domácích. Čimeličtí svého soupeře zamkli na vlastní polovině a domácí se jen velmi sporadicky dostávali k ohrožení hostující branky. V 16. minutě domácí brankář vyrážel střelu Vitáka na rohový kop. Až v 19. minutě se domácí dostali dopředu, ale z rohového kopu nic nevytěžili. Ve 21. minutě utekl po levé straně Sigmund a jeho centrovaný míč zužitkoval hlavou Hovorka a vstřelil první branku v barvách Čimelic - 0:1. O pár minut později, ve 25. minutě, vedli hosté již o dvě branky. Domácí ztratili ve středu hřiště míč a hosté vyrazili do rychlého brejku. Varhan předložil Hegenbartovi gólovku takřka před prázdnou svatyni domácích a hostující záložník vstřelil druhou branku Čimelic - 0:2. Ve 30. minutě se do velké šance dostal Hovorka, ale přihrávku od Hegenbarta nevyužil, ale hosty to mrzet nemuselo. O několik minut později již svou šanci využili. Ve 33. minutě se k míči dostal ve vápně Hegenbart a opět umisťoval míč do takřka prázdné branky - 0:3, domácí zadáci si počínali hodně naivně. O tři minuty později se do veliké šance dostal Hovorka, ale jeho pokus před brankářem skončil nad břevnem domácí branky. Do konce prvního poločasu se již nic podstatného neudálo, a tak hosté odešli do šaten se zcela zaslouženým tříbrankovým vedením.

Hosté zápas kontrolovali a přidali pojistku v podobě čtvrtého gólu

Druhý poločas začali domácí aktivněji a stále častěji se dostávali na dostřel branky, ale bez většího úspěchu. Chyběla jim především finální fáze či překvapivá nahrávka, kterou by dostali hostující obranu do úzkých. A tak přišla 53. minuta a v ní čtvrtý gól hostů, který definitivně rozhodl o osudu utkání.  Po přímém kopu Čimelic Převrátilem se po signálu dostal k míči Rambous, nezištně přihrál Sigmundovi a ten střelou z hranice vápna prostřelil vše, co mu stálo v cestě a počtvrté překonal domácího brankáře - 0:4. Po této brance hosté zmírnili svou aktivitu a domácí měli přeci jen více prostoru k útočení. Ale kromě několika standardních situací si žádnou velkou šanci nevytvořili, všechny pokusy čimelická obrana zneškodnila za podpory spolehlivě chytajícího Noska. V závěru utkání sice Hovorka vstřelil pátou branku hostů, ale ta nebyla pro faul na brankáře uznána. Čimelice jasně a přesvědčivě získaly další vítězství, domácí se o to své musí pokusit v dalším kole, ale v Jankově to budou mít nesmírně těžké.

 

Autor: Josef Ťupa



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
R. Basík [-] - P. Vilímek [-] , V. Hoffmann [-] , D. Hladík [-] (64. M. Drs [-] ) , P. Vinš [-] , P. Sazma [-] (46. J. Bartáček [-] ) , P. Sazma [-] (80. A. Fišer [-] ) , J. Mrúz [-] , V. Brůžek [-] , J. Škarda [-] , D. Šmíd [-] (64. M. Doubek [-] )

SK SIKO Čimelice
V. Nosek [-] - J. Viták [-] , P. Hovorka [-] , D. Varhan [-] (78. M. Nekl [-] ) , J. Sigmund [-] , R. Převrátil [-] , M. Bednařík [-] , P. Listopad [-] , V. Hegenbart [-] , T. Rambous [-] , L. Jizba [-]

ŽK: 26. J. Mrúz , 48. J. Škarda , 54. D. Šmíd , 83. P. Vinš - 54. J. Sigmund .
Hráči zápasu: P. Hovorka , V. Hegenbart , V. Nosek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ondřej Adam - VICAN Miroslav, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Karel Korec

Expert: Miroslav Strnad
Tip experta: remíza

Domácí zabrali, věřím, že alespoň bod urvou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích