0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 10:15

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín nadále pokračuje ve střeleckých hodech


Branky


38. J. Vorel (p.) , 52. Z. Vorel , 71. A. Hrynevich , 73. D. Bečvář
22

Na Svépomoci se předstail doposud nejproduktivnější tým soutěže a i průběh zápasu potvrdil střeleckou potenci hostů. Domácí zaostávali za hosty zejména v rychlosti a v kreativitě. Po první půli mělo Táborsko ještě nějakou šanci na slušný výsledek, ale druhá půle definitivně potvrdila dominanci Protivínských.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance se Táborsku vyhýbaly, hosté byli trpěliví

Domácí toužili odčinit nepovedený zápas se Spartakem, ale ten se od začátku neodvíjel podle jejich představ. Hosté byli pozorní, dotatečně rychlí a důrazní, což domácím mladíkům hodně znepříjemňovalo život. Od úvodního hvizdu se hra převážně odbývala na polovině domácích. Hosté poprvé výrazněji zahrozili ve 16. minutě, kdy ránu z přímého kopu domácí brankář vyrazil. O několik okamžiků později se po autovém vhazování dostal míč před šestnáctku do ideální střelecké pozice, hostující hráč opřel svou ránu o obránce, k tečované a zblokované střele se ještě protlačil protivínský útočník, ale již nedokázal míč zasunout za domácího brankáře. Domácí zaměstnali hostujícího brankáře až ve 34. munitě, ale ten pokus ze střední vzdálenosti pohotově nohama vyrazil. Poločas pomalu plynul ke svému závěru a k bezbrankovému stavu. Průběžnou remízu však v38. minutě odmítnul hostující J. Vorel, který proměnil pokutový kop, ačkoli domácí brankář směr střely vystihnul - 0:1.

Nádherná střela Z. Vorla uklidnila hosty a ti převzali otěže zápasu do svých rukou

Druhou půli začali domácí o poznání aktivněji, trenér Musil jim evidentně o přestávce důrazně promluvil do duše. Jejich snaha ale k úspěchu nevedla. Běžela 52. minuta, hosté rozehráli standardní situaci kousek za polovinou hřiště. Míč se dostal k Z. Vorlovi, který napřáhl z dobrých 30 metrů a rozvlnil síť domácích podruhé - 0:2. V 55. minutě se domácí po hlavičce dočkali snížení, ale zdvižený praporek rozhodčího jim radost pokazil a skóre se neměnilo. Domácí se dále snažili, jejich herní projev byl oproti první půli daleko lepší, ale na dobře hrající hosty to nestačilo. Ti své skóre navýšili v 71. minutě svým kanonýrem Hrynevichem, který střelou z rohu šestnáctky na bližší tyč nedal Novákovi šanci - 0:3. Dílo zkázy dokonal o dvě minuty později D. Bečvář, který zakončil přesnou ranou rychlou kombinaci hostů středem obrany. 

 

Protivín potvrdil svou roli favorita a zápas bezpečně dovedl k vítězství. Domácí mladíci musí vylepšit především předfinální fázi, aby mohli v dalších zápasech pomýšlet na úspěch.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Karel Musil: Utkání jsme nezvládli, soupeř byl lepší, hlavně ve středu hřiště, kde nás přehrával. My jsme byli v prvním poločase málo aktivní, měli jsme statický přechod, chyběla myšlenka. Byli jsme všude druzí. Myslíme si, že to uhrajeme fotbalově, ale bohužel, neuhrajeme.




Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - J. Laszák [-] , J. Větrovský [-] , . Diarra [-] (61. V. Štefl [-] ) , F. Radosta [-] , M. Mácha [-] , T. Postřihač [-] , L. Mikuláštík [-] , D. Římanek [-] (68. A. Rytíř [-] ) , R. Mischnik [-] , M. Bouchal [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] (84. J. Mikulenka [-] ) , V. Rothbauer [-] - J. Vorel [-] , M. Říha [-] (80. M. Fiala [-] ) , D. Bečvář [-] , P. Hrachovec [-] (80. L. Buko [-] ) - A. Kasík [-] - A. Hrynevich [-] (72. M. Nedvěd [-] )

Hráči zápasu: Z. Vorel , A. Hrynevich .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Havlík Martin - VICAN Miroslav, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích