1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov veze bod z Hrdějovic


Branky


29

Zápas týmů, které od sebe dělil bod v tabulce se hrál v Hrdějovicích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal domácí Miroslav Ridvan

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, kteří v poklidu kombinovali na polovině hostů. V dobré pozici na střelu se ocitl Havel, ale trefil pouze obránce. Hosté hrozili z protiútoku. Úplně sám před brankářem se objevil Pokorný, který střílel pozemi k tyči, ale skvělý Boček dokázal špičkou nohy vykopnout míč mimo branku. Následně z rohu se na úrovni penalty ocitl jeden z hostů, ale poslal míč vedle branky. Naopak na druhé straně z rohového kopu vracel před branku Miroslav Ridvan, následný balon v malém vápně si srazil jeden z obránců do vlastní sítě 1:0. V další obrovský šanci se ocitl Ridvan, když po šťastném odrazu se k němu dostal míč a sám proti brance trefil pouze Poulu. Další šanci měl Miklík, když ve skluzu si našel centrovaný balon a špičkou nohy poslal míč na zadní tyč, ale skvělý zákrok předvedl Poula.

V závěru vyrovnal Filip Pokorný

Po poločase se úplně otočil průběh zápasu, kdy mnohem aktivnější byli boršovští, naopak domácí hráli na brejky. Byl to hlavně velký boj ve středu hřiště ve kterém byli hlavně Kukačka a Šefčík. I přes tlak měli šanci domácí, když Miklík na boku vápna obehral dva obránce a následně střílel na přední tyč, ale skvělý zákrok předvedl Poula. V další šanci opět Miklík obehral obránce na boku vápna, zatáhl míč do vápna a prihravkou na malé vápno našel Bohoňka, který netrefil míč příliš dobře a nebyla to nebezpečná střela. Na druhé straně byl závěr před domácí brankou po centru ze strany, ale ani trojice hostů nedokázala uklidit poskakujici míč na malém vapne. Dobrou šanci měl Šefčík ze standartni situace na hranici vápna, ale jeho jedovatou střelu zablokoval Fajtl. V závěrečném tlaku, kdy hosté měli všechny hráče ve vápně nacentrovali na zadní tyč, kde si našel balon Filip Pokorný, který míč lehce dopravil do sítě 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík(hráč): Zápas jsme chtěli zvládnout, vyhrát a užit si dokopnou. První poločas nám docela vyšel, byli jsme nahecovaný a dravý, bohužel to chtělo přidat ještě jednu branku. V druhém poločasu to už byl velký zmar a soupeř byl jasně lepší a chtěl více hrát.




Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - F. Sýkora [-] , M. Miklík [-] , J. Fajtl [-] , Z. Filípek [-] , J. Bohoněk [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , M. Hondlík [-] , S. Havel [-] , M. Ridvan [-] (79. T. Hondlík [-] )

FK Boršov nad Vltavou
E. Poula [-] - F. Pokorný [-] , J. Šimeček [-] , J. Lísal [-] , R. Řežáb [-] , J. Šefčík [-] , R. Kofroň [-] , E. Lepša [-] (46. L. Soukup [-] ) , F. Filištein [-] , P. Křemen [-] , L. Fessl [-]

ŽK: 35. S. Havel , 39. M. Miklík , 60. P. Nedorost , 65. J. Bohoněk , 87. J. Boček , 90. P. Kukačka - 40. L. Fessl , 63. P. Křemen , 69. F. Pokorný , 89. R. Řežáb .
Hráči zápasu: P. Kukačka , J. Boček - J. Šefčík , E. Poula .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BARVA Karel - ŠVEC Hynek, GAŽÁK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Martin Sládek
Tip experta: výhra hostů

Boršov bude brát 3 body!