1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 10:15

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva ČB uhrála na svém hřišti bod


Branky


12

Domácí tým očekával těžký zápas s Novou Včelnicí, která v předešlém utkání zvítězila vysoko 5:0. Tentokrát však proběhl vyrovnaný zápas, který skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení se dostala Nová Včelnice

TJ Lokomotiva vstupovala do utkání s respektem k soupeři, který v minulém kole vyhrál vysoko 5:0 nad Slávií. Domácí navíc měli problémy se složením sestavy. Začátek utkání byl opatrný, hra byla rozkouskovaná, aktivnější na míči byli domácí, ale šance z protiútoků tvořili spíše hosté. V 16. minutě došlo ke zranění domácího gólmana Dominika Riedla a místo něho se do brány musel postavit útočník Pavel Kříž. Domácím se naskytla jedna dobrá kombinace, po které dokonce skóroval Tomáš Choutka, gól však nebyl pro ofsajd uznán. Hosté se dostali do pár šancí, avšak jediná branka padla až ve 42. minutě, kdy po rychlé akci po levé straně využili zaváhání domácí obrany při odkopu. Autorem branky byl Martin Němeček. Nic dalšího první poločas nepřinesl.

Domácím se podařilo vyrovnat

Druhý poločas začali domácí aktivněji, soupeře přehrávali a vytvořili si tlak. Vyrovnat se jim podařilo v 67. minutě po rychlé akci po levém křídle, kdy Filip Havrda nacentroval před branku a Ondřej Hladík pod padajícím gólmanem procedil míč do brány. Domácí se dále snažili zvrátit vývoj utkání na svou stranu, ale pevná obrana hostí se stoperem Jarošem je do větších akcí nepouštěla. Jediné zaváhání soupeře využil Jan Květoun, který mířil sám na gólmana, ale z úhlu branku těsně minul. Utkání tak skončilo remízou. V dalším kole bude Nová Včelnice hostit Lišov a Lokomotivu uvítají v Dačicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Jiří Pečenka (předseda TJ Lokomotiva ČB): Do utkání jsme vstupovali s respektem k soupeři, ale naše obavy se nenaplnily. Hrál se vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách, soupeř byl lepší v první půli, my v té druhé, za mne typické remízové utkání. Ondřej Hladík (záložník TJ Lokomotiva ČB) Do zápasu jsme vstoupili aktivně, vytvořili jsme si několik slibných šancí, ale trápila nás koncovka. Po obdrženém gólu jsme se zbytečně zatáhli. Druhá půle byla podle mě o něco lepší, tam jsme těžili z protiútoku zase my. Jsem rád za bod, ale myslím, že jsme měli na to zápas vyhrát.




Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
D. Riedl [-] (16. D. Kocar [-] ) - T. Choutka [-] , P. Kříž [-] , P. Kamiš [-] (60. P. Fantyš [-] ) , F. Havrda [-] , D. Bláha [-] , O. Hladík [-] (76. T. Hüttner [-] ) , S. Smrž [-] , M. Kamiš [-] , J. Květoun [-] (81. T. Kadlec [-] ) , Z. Gregor [-]

TJ Nová Včelnice
J. Koudelka [-] - M. Vokuš [-] (67. F. Lukš [-] ) , T. Nebeský [-] , R. Horák [-] , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , M. Němeček [-] , M. Pivko [-] , J. Průša [-] , D. Jaroš [-] , Z. Malý [-]

ŽK: 22. M. Petráš , 75. M. Pivko .
Hráči zápasu: J. Květoun - D. Jaroš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Votava Pavel - VÍTEK Miroslav, AMBROŽOVÁ Hana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Včelnice vypadá na začátku nové sezóny ve formě a tentokrát to odnese Lokotka.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza