Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté obdrželi další gólový příděl a momentálně se pyšní nejhorší obranou v soutěži


20

Pokud hosté přijeli do Lažiště s myšlenkami složit reparát za poslední domácí zápas, tak se jim to hrubě nepovedlo. V první půli se ještě drželi, ale v té druhé totálně propadli a darovali domácím body na zlatém podnose.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla poměrně vyrovnaná, po hrubé chybě hostů se domácí ujali vedení

Od úvodních minut nenechávali domácí nikoho na pochybách, že body zůstanou doma. Hned ve čtvrté minutě se po jednoduché narážečce ocitl za hostujícími obránci Vokatý, ale svou střelu otřel jen o tyč. Toto varování ale hosty z jejich bohorovnosti nevyvedlo, a tak zákonitě přišel v 5. minutě trest. Povedenou přihrávkou z hloubi vlastního pole se dostal Sedláček za obránce a povedeným lobem překonal hostujícího gólmana - 1:0. Hra hostů byla plná nepřesností, což domácím usnadňovalo práci. Domácí hráli chytře, nechali hosty kombinovat v bezpečné vzdálenosti od své branky a sami pak využívali jejich nepřesností k protiútokům. Nicméně hosté nebyli úplně bezzubí a ve 14. minutě měl dobrou šanci ke skórování Křivanec, ale Tesař byl proti. Hosté pak zvýšili své úsilí a dokázali se prokombinovat do blízkosti Tesařovy branky, ale ve finální fázi selhávali. Poločasové skóre 1:0 zhruba odpovídalo dění na hřišti.

Domácí zničili hosty pěti góly během druhé půle

Druhá půle nabídla divákům zcela jiný obraz hry než ta první. Ofenzivní stavidla domácích protrhl jejich gól v úvodu druhé půle a pak se již Blatenští sesypali. Ale popořádku. Běžela 51. minuta, když Vokatý rozjásal fanoušky podruhé - 2:0. Uběhlo sotva pár minut a domácí pokořili Šimůnka potřetí. Šťastným střelcem byl v 58. minutě J. Rauscher - 3:0. Ale utrpení hostů nemělo mít konce a svůj kalich hořkosti si museli vypít do dna. V 63. minutě sráží sebevědomí hostů do záporných hodnot Albert - 4:0. Poté se brankový příděl na chvíli zastavil, ale domácí si nechali na poslední desetiminutovku ještě dva zásahy. Nejdříve v 80. minutě Sedláček druhým gólem do zpola odkryté branky dává na 5:0 a gólový účet domácích uzavřel opět do rozhozené obrany též druhým gólem J. Rauscher - 6:0. Velmi slabou náplastí na výkon hostů byla kosmetická úprava stavu v samotném závěru zápasu. J. Sýkora v 87. minutě sebral Tesařovi čisté konto - 6:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Blatná
Roman Remeš, asistent trenéra: Ohraná písnička z předešlých zápasů. První poločas vyrovnaný, šance na obou stranách a poločas prohráváme o branku od úvodu zápasu. Ten druhý už si jednoduše necháme nasázet pět branek, koukáme jeden na druhého a hledáme viníka, kdo za to může. Domácí mužstvo si pak s námi v závěru pohrálo i s veterány v sestavě a zcela zaslouženě vyhrálo.



Sestavy


FK Lažiště
D. Tesař [-] - D. Sedláček [-] , P. Bízek [-] , J. Macek [-] , J. Makoš [-] (63. J. Rauscher [-] ) - M. Sedláček [-] , J. Volmut [-] , J. Hušek [-] , T. Vokatý [-] (63. J. Albert [-] ) , J. Rauscher [-] - J. Linhart [-] (70. J. Hrbek [-] )

TJ Blatná
M. Šimůnek [-] - L. Motyka [-] (63. J. Sýkora [-] ) , F. Hrádek [-] , M. Hlaváč [-] (32. M. Sedláček [-] ) , K. Šejvar [-] - P. Prokopec [-] , O. Křivanec [-] , F. Jícha [-] (46. M. Mišiak [-] ) , F. Čadek [-] - J. Nový [-] , M. Kůst [-] (70. L. Machovský [-] )

ŽK: 54. T. Vokatý , 68. P. Bízek , 80. M. Sedláček , 82. J. Rauscher - 30. F. Čadek , 50. J. Nový , 54. M. Kůst .
Hráči zápasu: J. Rauscher , M. Sedláček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - PETERKA Marek, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Miroslav Strnad
Tip experta: výhra domácích

Domácí i přes prohru v Olešníku nehrají špatně a body si ponechají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů