4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 10:30

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecký koncert M. Průchy zajistil domácím plný bodový zisk


Branky


20

Domácí po nešťastné prohře v Lažišti chtěli napravit své zaváhání. Proti nim stál však houževnatý soupeř, který si zakládá především na fyzicky náročném stylu hry. Blatná 3 kola neprohrála a doufala v prodloužení série.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod Třeboňských předznamenal průběh zápasu

Jako první však zahrozili Blatenští. Ve druhé minutě zahrávali rohový kop, po kterém se hostům povedlo vždy dostat k odraženým míčům a vracet je do šestnáctky, kde je však obránci spolehlivě odvraceli. Nicméně po jednom nedůrazu se na malé vápno dostal k míči nikým neatakovaný M. Mišiak, ale ve veliké šanci selhal, když poslal míč nad branku domácích. Takřka z následné akce domácích pak přišel trest. Ve 4. minutě zatáhl Navrátil míč po pravé straně, přes obránce dokázal přihrát na hranici pokutového území Fraňkovi. Ten nejdříve nechal na sáňkách projet jednoho z hostujících obránců a namířil si to dovnitř pokutového území. Ač tísněn dvěma hráči dokázal přesně vypálit, hostující gólman neměl šanci - 1:0. Hosté se vrhli do útoku, ale jejich pokusy ztroskotávaly na pevné obraně domácích. Ti trpělivě čekali na svou šanci a vyráželi do nebezpečných protiútoků. V 17. minutě zahrávali hosté rohový kop, do vzduchu se ukázkově zavěsil jeden z hostujících útočníků, ale tísněn domácím obráncem, zamířil nad. Ve 23. minutě zahrávali hosté jednu z mnoha standardních situací. K exekuci trestného kopu se postavil O. Křivanec a našel hlavu svého spoluhráče Šejvara, ale ten v dobré šanci zamířil vedle. Obraz hry se do konce první půle příliš nezměnil. Hosté útočili, měli i několik standardek, ale domácí udržovali hostující obranu v neustálém střehu a pár rychlých brejků volalo po gólu.

Čistý hattrick M. Průchy během čtvrthodiny rozhodl o vysokém vítězství domácích

Třeboňští měli i v druhé půli stálou převahu, ale dlouho se nemohli proti hostující obraně prosadit. V 57. minutě dal o poprvé o sobě výrazněji vědět M. Průcha. Po rohu se zavěsil na hranici malého vápna do vzduchu, ale v záklonu zamířil hlavou nad. Ale jeho velké chvíle měly teprve nadejít. Svůj první zářez do pažby si M. Průcha mohl připsat v 66. minutě. Franěk zatáhl míč do velkého vápna a svou přihrávkou našel střelce gólu, pro kterého nebyl problém tváří v tvář překonat hostujícího obránce - 2:0. V této fázi zápasu měli Blatenští problém se vůbec dostat na útočnou polovinu soupeře. Třeboňští byli u všech míčů dříve a dostávali hosty pod tlak. V 78. minutě se mohl Průcha radovat podruhé, kdy využil další z rychlých kontrů domácích. Míč putoval po ose Navrátil, k nabíhajícímu Doležalovi, který pronikl do otevřené obrany a předložil gólovku Průchovi, kterému jen stačilo nastavit kopačku - 3:0. Ale forward domácích stále neměl dost a o 4 minuty později zkompletoval čistý hattrick. Běžela 82. minuta a domácí opět snadno překonali děravou hostující obranu, a to tak, že dva domácí hráči se řítili na osamoceného brankáře. Jedním z těch hráčů nebyl nikdo jiný, než M. Průcha. Chladnokrevně obešel gólmana Chlandu a poslal míč do prázdné svatyně hostů - 4:0. Hosté se svého čestného úspěchu nedočkali, i když k němu v 88. minutě měli relativně blízko. Zahrávali trestný kop z hranice pokutového území, ale branku těsně netrefili, a tak odjížděli z Třeboně po zásluze s prázdnou.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - F. Navrátil [-] (82. D. Bartl [-] ) , D. Doležal [-] , T. Tůma [-] , M. Franěk [-] (66. J. Kubata [-] ) , M. Průcha [-] , K. Holzepl [-] (76. J. Vranovský [-] ) , J. Matoušek [-] (88. V. Týnavský [-] ) , P. Koktavý [-] , M. Cimerhanzl [-] (71. T. Lonsmín [-] ) , J. Schneider [-]

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - M. Sedláček [-] (46. P. Stulík [-] ) , K. Šejvar [-] , J. Nový [-] , L. Motyka [-] - P. Prokopec [-] , Š. Brynda [-] (77. L. Machovský [-] ) , F. Jícha [-] , M. Mišiak [-] , O. Křivanec [-] - M. Kůst [-] -

ŽK: 85. M. Kůst .
Hráči zápasu: F. Navrátil , M. Průcha .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Žurek Roman - PETERKA Marek, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Třeboň po smolně prohraném zápase musí zabrat, ale bojovníci z Blatné jim to rozhodně neusnadní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Po minulé ztrátě v Lažišti si domácí spraví chuť a doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích