1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior opět bez bodů, prohra ho přišpendlila ke dnu tabulky


Branky


9. L. Moudrý - 21. J. Říský , 47. J. Říský , 57. J. Hoch , 60. V. Peroutka (vl.)
23

Domácí nastoupili proti favoritovi odhodlaně a úvodní gól jim dal naději na solidní výsledek. Hosté ale prokázali svou kvalitu a i díky střelecké nemohoucnosti Junioru si po zásluze odváží cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějný výkon i průběžný výsledek v konečném součtu nestačil

Domácí se bohužel ani ve svém čtvrtém zápase této sezóny bodů nedočkali, ačkoli si lepší start do zápasu nemohli přát. Okresní derby začali svižně a již v 9. minutě se ujali vedení. Autové vhazování chytře prodloužil Máška do velkého vápna na Moudrého, který hlavou nedal hostujícímu brankáři Budošovi šanci – 1:0. V 21. minutě pak sporná situace na polovině hřiště zdvihla vlnu emocí na domácí straně. Souboj hostujícího hráče s domácím Balouškem, jehož regulérnost byla na hranici pravidel, byl u zrodu brejku Oseckých, který táhl D. Říský. Ten pak přesným centrem našel ve vápně svého bratra Jakuba Říského, pro kterého už nebyl problém zavěsit za bezmocného Lízala – 1:1. Ve 25. minutě se zaskvěl Lízal, když vytáhnul na roh brilantně provedený trestný kop hostujícího Hocha. Z následného rohu zahrozil ještě Carda, ale opora v brance domácích jeho pokus zastavil na brankové čáře. Velkou šanci zahodili domácí v závěru poločasu. Ve 41. minutě vybojoval agilní Baloušek ve vápně míč a předložil tutovku Máškovi. Ten, ke smůle Junioru, neměl přesně seřízená mířidla a jeho pokus skončil těsně vedle branky.

Hosté prokázali svou kvalitu a vyučovali domácí z efektivity

Do druhé půle nastoupili domácí s cílem zvrátit vývoj utkání ve svůj prospěch. Leč již ve 48. minutě dostal jejich plán první trhlinu. J. Říský využil nekoncentrovanosti domácí obrany a převážil skóre na stranu Oseckých – 1:2. Domácí to ale nepoložilo a i nadále se pokoušeli o zteč hostující svatyně. Brankář Budoš podržel hosty zejména v 56. minutě, kdy reflexivně vyrazil hlavičku Balouška po zahrání rohového kopu. Z následného rohu opět zahrozil Baloušek, ale jeho pokus mířil těsně nad. Jakým způsobem naložit s příležitostí předvedl vzápětí domácím hostující Hoch, když se v 57. minutě krásně trefil z přímého kopu – 1:3. Zmar domácích završil o minutu později čtvrtý gól v jejich síti, když po rohovém kopu do vlastní branky nešťastně zamířil Peroutka 1:4. To byla rána do již tak nalomeného sebevědomí domácích. Ti se i přesto nechtěli vzdát a v 75. minutě měl na kopačkách snížení Němeček. Jeho střelu však hosté zachránili na brankové čáře. V závěru zápasu se mohli ještě jednou radovat hosté, Lízal v 90. minutě neudržel v rukavicích prudkou ránu z trestného kopu, ale dorážku poslal J. Říský nad domácí branku.

 

Junior nedokázal bodovat ani ve čtvrtém zápase za sebou a nula na jejich kontě musí trenérovi působit nemálo starostí. Naopak Osek napravil své zaváhání z minulého domácího zápasu s Blatnou a usadil se v popředí tabulky.

 

Autoři: Jiří Cibulka a Věra Hochová



Ohlasy k zápasu



TJ Osek
Jaroslav Voříšek: Do druhého derby po sobě jsme opět nevstoupili šťastně. Naše obrana zaspala po autovém vhazování a při zaváhání brankáře Budoše otevřeli domácí skóre. Postupem času se naše hra zlepšila a intenzivnější déšť jakoby nás probudil k větší aktivitě. Ve 21. min se na levé straně prosadil David Říský, předložil proti noze svému bratru Jakubovi, pro kterého nebyl problém uklidit míč a srovnat skóre. Krátce nato se dvakrát vyznamenal strakonický Lízal. Nejprve vychytal standardku Hocha, následně zlikvidoval na brankové čáře hlavičku Cardy po rohovém kopu. Nástup do druhé půle byl přímo ideální. Na dlouhou přihrávku Hocha si naběhl zleva Hosnedl a vyzval ke skórování opět J. Říského. V úspěšné čtvrthodině jsme přidali ještě dva góly, pod které se podepsal Jan Hoch. Nejprve jeho přímák ze 40 metrů skončil na zadní tyči a konečný účet završil svým rohovým kopem, který ještě tečoval domácí hráč. Zbytek poločasu jsme už v klidu dohráli a po několika šancích na obou stranách zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Říha [-] , L. Moudrý [-] (65. D. Petráň [-] ) , M. Šrámek [-] , J. Máška [-] (83. M. Boukalík [-] ) , D. Juhaňák [-] (70. M. Kostka [-] ) , P. Baloušek [-] , L. Němeček [-] , T. Zelenka [-] , D. Bálek [-] , V. Peroutka [-] (86. M. Čapek [-] )

TJ Osek
M. Budoš [-] - R. Kuneš [-] (46. J. Kinkor [-] ) , M. Brabec [-] (74. L. Blatský [-] ) , D. Říský [-] (67. J. Hájek [-] ) , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , J. Benda [-] , P. Rybák [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 24. M. Šrámek , 42. D. Juhaňák , 82. D. Bálek , 83. J. Zušťák , 85. P. Baloušek .
Hráči zápasu: D. Bálek - J. Říský , J. Hoch .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: Přibyl Jan - KOTALÍK Petr, PETERKA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů