1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalová bitva v Blatné vítěze neměla


Branky


23

Rudolfov po nečekané domácí prohře musel zabrat, ale soupeřem mu bylo důrazné a agresivní mužstvo Blatné, které v minulém kole nečekaně loupilo v Oseku. Hosté se však dokázali důrazu domácích vyrovnat a utkání tak skončilo spravedlivou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šok pro domácí hned na úvod, chyba hostujícího brankáře umožnila srovnání

Úvod zápasu začal studenou sprchou pro domácí. Hned v první minutě hosté předvedli pohlednou kombinaci, na jejímž konci byla milimetrově přesná hlavička Prokeše na zadní tyč – 0:1. Tento vývoj domácí zcela zaskočil a nemohli se dostat do tempa, naopak hosté využívali jejich nepřesností a kontrolovali hru. I přes převahu se však již hostům skórovat nepovedlo. Naopak to byli Blatenští, kteří se mohli nečekaně radovat z gólu, který jim doslova na zlatém podnosu darovali hosté. Běžela 37. minuta, když brankář Pícha neudržel v rukavicích lehký centr a ze snadné dorážky se nemýlil pohotový Šejvar 1:1. Do kabin se šlo za nerozhodnutého stavu, což kvitovali zejména domácí, kterým se v první půli tolik nedařilo.

Druhá půle i přes množství šancí na obou stranách gól nepřinesla

Do druhé půle vlétli domácí jako uragán a doslova přišpendlili hostující hráče k vlastní brance. Z tlaku se rodily i šance, ale jednu po druhé likvidoval pozorný Pícha, který tak odčinil své zaváhání ze závěru prvního poločasu. Sevření domácích po promarněných příležitostech začínalo povolovat a hra se pomalu vyrovnávala. Blatenští se snažili hrát agresivně a důrazně, což jim přineslo body v minulém kole, ale hosté se jim v těchto činnostech díky své obětavosti vyrovnali a i v improvizované sestavě podali výborný kolektivní výkon. V závěru zápasu mohli dokonce strhnout vedení na svou stranu, ale stejně jako domácí šance nevyužili a jejich tlak vyšel naprázdno.



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - K. Šejvar [-] , J. Nový [-] (34. J. Levý [-] ) , J. Sýkora [-] , L. Motyka [-] - P. Prokopec [-] (66. P. Stulík [-] ) , Š. Brynda [-] , M. Mišiak [-] , O. Křivanec [-] - F. Čadek [-] , M. Kůst [-]

SK Rudolfov
D. Pícha [-] - V. Dvořák [-] , J. Novotný [-] , O. Hajný [-] , J. Hrbáč [-] - Š. Prokeš [-] - - J. Tušl [-] , J. Kovačič [-] , J. Šindelář [-] , F. Peiger [-] (82. P. Kryeziu [-] ) , D. Keřka [-] (90. T. Teringl [-] )

ŽK: 80. F. Čadek , 88. O. Křivanec - 74. J. Šindelář .
Hráči zápasu: K. Šejvar - Š. Prokeš .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Lepič Jiří - KAŠTÁNEK Libor, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích