Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

14.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

4.0

Jídlo

5.0

Hrací plocha

5.0

Zázemí

5.0

Ústí nad Orlicí vedlo po poločase 2:0, Velvary předvedly velký obrat a vyhrály 3:2


Branky


8. A. Nágl , 22. D. Mayer - 49. I. Šollar , 62. L. Vopat , 68. L. Vopat (p.)
10

V utkání dvou zcela rozdílných poločasů se ze tří bodů radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha domácích

Na těžkém, vodou nasáklém terénu začalo Ústí výborně, příznivci Jiskry se těšili z pěkných akcí i gólů. Už v 8. minutě utekl po pravém křídle Mayer, přesným centrem našel před brankou volného Adama Nágla, jenž zblízka otevřel skóre, 1:0. Vyrovnanou hru ve středu hřiště narušila ve 22. minutě přesná přihrávka Součka do volného prostoru na Denise Mayera a ten svůj výborný výkon potvrdil přesnou střelou mezi nohy brankáře, 2:0. Další pěkné akce domácích pokračovaly, hosté jen přihlíželi ve 27. minutě ťukesu Jiskry ve vápně, který zakončil Falta nepovedenou střelou do středu branky. První vážnější nebezpečí hasil ústecký gólman až ve 30. minutě, kdy nadvakrát vyrazil tečovaný míč na roh. V 36. minutě se tleskalo na otevřené scéně, když po krásném pasu Strnada utekl obraně znovu Mayer, vyzval ke skórování Habrmana, ale ten z deseti metrů ve vyložené šanci přestřelil. Možná rozhodující moment zápasu. 

Velký obrat hostů

Po přestávce se totiž vývoj zápasu zcela otočil. Ještě v úvodu této části hry tečoval Mayer uvnitř šestnáctky centr Langera, ovšem na brankové čáře zázračně zakročil gólman Měsíček. Tímto zákrokem načal velký obrat v podání hostujících Velvar. V 50. minutě po nenápadné akci z levého křídla nedokázala obrana Ústí odkopnout míč, ten získal střídající Ivan Šollar, jenž ze dvanácti metrů prostřelil blok bránících hráčů, včetně gólmana, 2:1. Hra domácích se zcela rozpadla, hosté vycítili šanci, což v 63. minutě potvrdil Ladislav Vopat, který nečekanou střelou z vápna vyrovnal na 2:2. Krátce na to, v 68. minutě fauloval Skalický uvnitř šestnáctky a nemohlo následovat nic jiného než pokutový kop. Ten bezpečně proměnil znovu Ladislav Vopat a dokončil tak nebývalý obrat, 2:3. Po inkasovaném gólu se hráči Jiskry pokusili o závěrečný nápor, uzavřeli svého soupeře na jeho půlce, ale koncovka byla moc hektická. Výborný gólman Měsíček už další gól za svá záda nepustil.

 

Napsal Jan Skácel - TJ Jiskra Ústí nad Orlicí



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý - trenér: Začali jsme velice dobře, brzo jsme vstřelit úvodní branku utkání a byli jsme celkově nebezpečnější. Hrozili jsme hlavně z rychlých brejků. Z rychlého protiútoku jsme vystřelili i druhý gól a měli jsme velmi dobré šance na vystřelení i třetího gólů. Bohužel jsme je nevyužili. Z mého pohledu jsme odehráli velmi dobrý první poločas. Ve druhém poločase však přišel nečekaný kolaps. Totálně jsme propadli, dělali hloupé chyby, které soupeř trestal. Utkání dokonale otočil a z Ústí si odvezl všechny tři body.

Slovan Velvary
Pavel Janeček - trenér: Do utkání jsme nevstoupili dobře, rychle jsme prohrávali 2:0. Naštěstí jsme druhý poločas změnili taktiku a hráli jsme na dva útočníky systémem 4-4-2. Podařilo se nám vstřelit rychlý kontaktní gól, domácí se začali obávat o výsledek a nakonec se nám zápas povedl otočit.



Počet diváků: 320. Rozhodčí: Martínek Petr - KVÍTEK Michael, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 1. 2020 12:29
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích