0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

3.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Dynama vyloupila Mýto


Branky


30

Oba celky měly před tímto zápasem po jedné výhře, na kterou chtěly navázat. Vítěz ale může být jen jeden. První polovina zápasu branku nenabídla, a tak se rozhodovalo v té druhé. Dynamo šlo rychlo do vedení, na které Slavoj hledal odpověď, ale nenašel. Utkání rozhodl dvěma góly budějovický Šplíchal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Luboš Vašica, trenér: Hosté do zápasu vstoupili aktivněji, což jsme čekali a vytvořili si tlak. Po sérii rohových kopů, kterou jsme přečkali, postupoval sám na branku Rešetár a bohužel nedal. Zbytek poločasu se přeléval ze strany na stranu, bez vyložených šancí. Do druhé půle jsme čekali, že na nás soupeř nastoupí a to se také potvrdilo. Po hrubé chybě jsme rychle inkasovali. Poté jsme převzali iniciativu, dostávali jsme se do soupeře, ale po nepřesné rozehrávce jsme dostali druhý gól.

SK Dynamo České Budějovice B
Jaromír Plocek, trenér: Vyjížděli jsme k nováčkovi soutěže, který v minulém kole vyhrál v Klatovech, kde my jsem v prvním utkání prohráli. Věděli jsme, že to bude hodně těžké utkání, protože nováčkové mají vždy velký náboj a chtějí se ukázat v domácím prostředí a před krásnou diváckou kulisou 350 diváků. Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně a vyvarovat se začátku utkání z předchozího zápasu. To se nám povedlo a od začátku jsem udávali tempo hry. Měli jsme několik brankových příležitostí, které jsme neproměnili. Podržel nás při velké šanci domácího Rešetára náš brankář Luksch. Kdyby padla branka, tak by asi průbeh utkání byl jiný. Druhý poločas jsmem začali ve stejném rytmu a vytvářeli jsme si šance, které vyústily krásnou akcí, a ta skončila brankou Martina Šplíchala. Pak přišlo zranění pendla Romana Poloma, přestali jsme hrát a domácí začali být nebezpeční. Tvořily se závary před naší brankou, ale šance se nám podařily vždy odvrátit. Po dalších šancích našeho týmu jsme přidali druhou a uklidňující branku. Poté jsme mohli přidat další branky, ale domácí brankář nám šance pochytal a nebo jsme je neproměnili. Jsme moc rádi s kolegou, že jsme tento těžký zápas na venkovním hřišti zvládli a připsali si další body do tabulky. Musíme pochválit všechny kluky za přístup a odhodlání, které do utkání dali. Jsme pokorní a pracujeme dále. Víme, kde nás ještě tlačí bota a na tom budeme s kolegou pracovat.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - D. Skopový [-] (82. O. Konopásek [-] ) , M. Buršík [-] (65. P. Štych [-] ) , L. Rešetár [-] , P. Zajíček [-] , M. Brož [-] , M. Brož [-] , J. Szedmák [-] , J. Havel [-] (80. M. Světlík [-] ) , J. Abrt [-] , T. Zajíček [-]

SK Dynamo České Budějovice B
M. Luksch [-] - J. Malecha [-] , M. Kalousek [-] , M. Šplíchal [-] (81. A. Bouguetouta [-] ) , J. Krejčí [-] , J. Matoušek [-] (70. O. Etemike [-] ) , R. Tomek [-] (90. D. Kortiš [-] ) , M. Lindák [-] , R. Polom [-] (55. M. Jáša [-] ) , J. Pařízek [-] , L. Kočí [-]

ŽK: 78. J. Vild , 83. L. Rešetár , 89. M. Brož - 17. J. Malecha , 32. M. Šplíchal , 48. M. Kalousek , 78. O. Etemike .
Hráči zápasu: M. Brož - M. Šplíchal .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: Kastl Jan - CIHLÁŘ František, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Dan Houdek
Tip experta: výhra domácích

Vzhledem ke kolizi se zápasem áčka Budějovic, domácímu prostředí a Rešetárovi, vyhraje Mýto.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů