1:2p.
(1:0)
86. M. Volf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

14.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Živanice nevyužily množství šancí a Přepeře tak slaví výhru na penalty


Branky


9

Festival neproměněných šancí. To mohli vidět diváci v Živanicích, kde domácí tým několikrát selhal v koncovce. Hosté na konci utkání vyrovnali a zvítězili v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Živanice
David Petrus - hráč: Zápas rozhodla naše neschopnost vstřelit uklidňující druhý gól, který by zápas definitivně rozhodl. A jak už to tak bývá, z jedné akce soupeře jsme tečovanou střelou smolně inkasovali. Do penalt šel soupeř asi v lepším psychickém rozpoložení, my jsme dvě neproměnili. Velká škoda, myslím, že jsme soupeře dokázali téměř celý zápas jasně přehrávat. ale hraje se na góly, ne na krásu.

FK Přepeře
Jiří Zachariáš - trenér: Dnes to pro nás bylo velmi těžké a složité utkání, jelikož jsme se museli obejít bez šesti hráčů. Sestavu jsme lepili de facto na cestě do Živanic. Jsem rád, že nám pomohl Pepa Petřík, který do toho naskočil od začátku, bez přípravy. Z hlediska naší hry musím přiznat, že soupeř byl lepší a vytvořil si plno brankových příležitostí, které díky výborným zákrokům Filipa a obětavosti hráčů i fotbalového štěstí, které stálo na naší straně, domácí nezužitkovali. My jsme v určitých pasážích měli i dobré věci, ale stále se potýkáme s nepřesností v řešení předfinální a finální části. Penalty už jsou loterie, ale hráči to zvládli. A jak to ve fotbale bývá, tak jsme to dnes byli my, oproti minulému domácímu utkání s Duklou, kteří vytěžili z minima maximum a odvážíme dva body.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
L. Frydrych [-] - O. Herzán [-] , P. Motyčka [-] , M. Staněk [-] , S. Langr [-] , J. Nikodem [-] (78. J. Gašpar [-] ) , L. Polák [-] , P. Štěpánek [-] , D. Petrus [-] , M. Buriánek [-] , D. Pánek [-] (57. R. Gorol [-] )

FK Přepeře
F. Truksa [-] - J. Synek [-] , M. Sedláček [-] (78. M. Kvesic [-] ) , J. Petřík [-] , V. Novotný [-] , M. Pavlata [-] , M. Volf [-] , V. Venc [-] , J. Nesvadba [-] , M. Sedláček [-] , M. Ježek [-] (66. P. Horáček [-] )

ŽK: 83. M. Sedláček .
Hráči zápasu: P. Štěpánek - F. Truksa .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - SEVERÝN Vojtěch, FIŠER Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích