0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 10:15

7.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice se trápí v ofenzivě


Branky


14

Fotbalisté Otrokovic sice získali bod na půdě Slovácka, ale opět nedali branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čekání na gól

Na první vážnější akci čekali diváci polovinu prvního dějství. V pětadvacáté minutě se do ní dostalo domácí béčko Slovácka. V té přišel dlouhý centr od Krejčího, který podcenil hostující Fiala a míč prošel až za něj, kde byl Tomáš Vasiljev a dostal se až do zakončení, jenže bývalého brankáře Slovácka Semanka neprostřelil.

Další šance přišla až tři minuty před poločasvovým hvizdem. To Hellebrand vystřelil zpoza vápna, přibližně ze dvaceti metrů a jeho pokus nadělal Semankovi hodně problémů, ale nikdo z domácích nedobíhal, takže nemohl dorážet.

Po dvou neproměněných šancích domácích zahrozili v závěrečné minutě před změnou stran také hostující Otrokovice. Po standardní situaci proletěl míč až na zadní tyč, kde byl Malý, ale brankář Michal Daněk se stačil přesunout a jeho pokus vyrazil na roh, ze kterého nic nebylo a do šaten se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Bez gólů

I ve druhém poločase čekali diváci na první příležitost dlouho. Přesně po hodině hry vypálil Mozol a Daněk jeho střelu mířící na zadní tyč vyrazil. Naštěstí pro domácí putoval míč do jiného prostoru, než ve kterém se nacházel dobíhající Mlýnek. 

O pět minut později využili hosté své velké zbraně. Dekleva hodil dlouhý aut přibližně třicet metrů a míč mířil až na hranici malého vápna, kde hlavičkoval Fiala na zadní tyč, ale branku těsně minul. 

Sedm minut před koncem si Otrokovice vytvořily poslední šanci. Hubr dal míč pod sebe na Vašulku, jehož střelu na přední tyč kryl Daněk.



Ohlasy k zápasu



FC Zlínsko
Dan Matuška - asistent trenéra Otrokovic: Bod z tohoto zápasu bereme. Jednalo se o klasický remízový zápas. V prvním dějství toho moc k vidění nebylo. Bylo to bez šancí. Ve druhé půli jsme si jich pár vytvořili, ale neproměnili jsme je. Domácí Slovácko jsme snad do ničeho nepustili a zápas jsme lépe zvládli my.



Sestavy


1. FC Slovácko B
M. Daněk [-] - J. Jamný [-] , T. Vasiljev [-] (46. M. Hladký [-] ) , A. Řihák [-] , P. Hellebrand [-] (46. F. Krejčík [-] ) , E. Tischler [-] , M. Baran [-] , R. Olšanský [-] , M. Řehola [-] (63. M. Janša [-] ) , J. Krejčí [-] , l. pernica [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Mlýnek [-] (61. M. Hubr [-] ) , T. Dekleva [-] , M. Vašulka [-] , O. Dnistrianskyi [-] (69. F. Novák [-] ) , M. Vybíral [-] , A. Jasenský [-] , P. Vavřík [-] , V. Mozol [-] , M. Fiala [-] , M. Malý [-]

ŽK: 44. A. Řihák - 77. M. Vašulka .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: Křepský Michal - MIKYSKA Jan, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Slovácko je doma silné a s Otrokovicemi si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích