Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Uherský Brod přestřílel Otrokovice


Branky


14

Fotbalisté Uherského Brodu díky gólu v závěru porazili Petřkovice 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

V prvním poločase utkání čekali diváci na úvodní branku osmadvacet minut. Právě ve 28. minutě zahrávali uherskobrodští standardní situaci z pravé strany. Z ní přišel přetažený centr a hostující brankář Buček na něj nevyběhl a domácí hráč hlavou vrátil míč přes celou branku na druhou tyč, kde byli osamocení dva hráči Uherského Brodu. Do zakončení se dostal Michal Vrága a z brankové čáry do odkryté klece se nemýlil. Do šaten šli domácí s jednobrankovým náskokem.

Čtyři branky

Jenže do druhého poločasu už domácí nevsoupili dobře. Hned po pěti minutách po změně stran fauloval za žlutou kartu Marek Mančík. Důležitější však bylo to, že Petřkovice měly výhodu pokutového kopu, který bez problému proměnil Marek Neumann a bylo vyrovnáno.

V sedmdesáté minutě už hosté vedli. Přišel dlouhý balón za obranu a David Tomšů svedl souboj s uherskobrodským stoperem a ten chtěl zahrát hlavou ke svému brankáři, ale nedal míči dostatečnou razanci a před brankářem byl u něj dříve právě Tomšů, který jej propíchl pod vyběhnuvším brankářem a následně jej uklidil do prázdné branky.

Jenže domácí se nevzdali a vedení vydrželo Petřkovicím pouze dvě minuty. V 72. minutě srovnal Marek Flasar.

Nakonec přišlo rozzuzlení v první nastavené minutě. Druhý obrat v zápase obstaral Šimon Chwaszcz. Po dlouhém nákopu po lajně po levé straně za obranu se dostal do souboje s bránícím hráčem právě útočník Uherského Brodu a z voleje střelou na zadní tyč rozhodl o výhře domácích.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Miroslav Ondrůšek - trenér Uherského Brodu: Petřkovice mají kvalitní mužstvo, které je i soubojové. Pro nás to jsou určitě důležité a cenné tři body. O to více si jich ceníme, když jsme je získali proti takovému soupeři. Vrací se nám hráči z marodky, což je určitě pozitivní. Po vítězném gólu to byla na naší straně obrovská euforie.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , M. Pochylý [-] , M. Flasar [-] , L. Nevařil [-] (71. D. Sedláček [-] ) - M. Malenovský [-] (70. K. Pospíšil [-] ) , P. Sklenář [-] , M. Mančík [-] (82. L. Mareš [-] ) , T. Mareš [-] (88. F. Mléčka [-] ) - Š. Chwaszcz [-] , R. Josefík [-]

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - D. Dziuba [-] (86. N. Tilkeridis [-] ) , M. Honiš [-] , M. Strakoš [-] , R. Plesník [-] , V. Mišínský [-] (46. M. Szotkowski [-] ) , R. Baranek [-] (46. D. Mládek [-] ) , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , D. Tomšů [-] (80. P. Tobiáš [-] ) , O. Adamík [-] (76. O. Moučka [-] )

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - DROZDY Luboš, POPELÁK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Uherský Brod má za sebou sérii čtyř porážek, takže sebevědomí hráčů bude dole a myslím, že další porážku schytají domácí od Odry.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza