Penaltová loterie dopadla lépe pro domácí Jesenici


Branky


12

V šestnáctém kole se spolu utkala rezerva Jesenice a Sýkořice. V zápase bylo vidět plno šancí, ale jejich zahazování přineslo málo branek. Nakonec vše musela rozhodnout až penaltová loterie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně šancí, ale žádná branka

V první půlce byli vidět více rozhodně hosté, kteří mohli už rozhodnout zápas svými třemi šancemi. V koncovce jim buď nepřálo štěstí, nebo je vychytal brankář Jesenice. A tak po bezbrankové půli se šlo do šaten. I když půle nabídla zajímavé šance, a tak se fanoušci gólové radosti nedočkali.

Hodně šancí, málo branek

Po přestávce začala Jesenice více hrát. Přesto iniciativu první branky převzala hostující Sýkořice, která po rohovém kopu Klíče a hlavičce Livia vedla 1:0! Dlouho se radovat nemohl, jelikož za čtyři minuty srovnával domácí Kočička- 1:1. Po brance se Jesenice zvedla a začala hodně hrozit. Mohlo se rozhodnout v normální hrací době, ale nakonec obrovská šance domácích v závěru zápasu skončila jen na tyčce.

Penaltová loterie

Základní hrací doba nenabídla vítěze, a tak musely rozhodovat penalty, ve kterých si po minulém zpackaném kole domácí spravili chuť.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice B
Michal Pacourek, hráč: O proti minulému týdnu jsme předvedli zcela odlišný výkon. Dnes jsme byli jednoznačně lepším týmem. A přesto, že jsme prohrávali, tak jsme dokázali rychle srovnat a ještě trefit tyč. A v penaltách už je to taková loterie, ale jsem rád za ten bod navíc.

Sokol Sýkořice
Petr Kovařík, trenér: Zápas na velkém jesenickém hřišti se nám moc nepovedl, hlavně z důvodu organizace hry a proměnění aspoň jedné ze tří šancí v prvním poločase. V druhé půlce jsme byli aktivnější a po zásluze jsme šli do vedení, ale po chybě ve středu hřiště a brejku domácích jsme o vedení brzo přišli. Poslední minuty patřili domácím, kdy tři brejky do naší otevřené obrany mohli strhnout zápas pro sebe ale, jen špatné řešení jejich koncovek nás ochránilo před prohrou. Pencle pro domácí v pohodě . My je prostě neumíme .



Počet diváků: 35. Rozhodčí: BENEŠ Petr - VRUBEL Marek, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 5. 2019 19:02
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů