Hattrick Denka zlomil Senomaty


Branky


35. D. Denk , 36. D. Denk , 45. D. Denk , 63. D. Houdek , 86. P. Čech st.
19

Senomaty nezažívají dobré jaro, jejich výkony nejsou optimální a samotní hráči to pociťují. Na podzim dokázali zavidovskou rezervu porazit vysokým rozdílem, nyní jim měli domácí co vracet. Stejný nebo vyšší počet branek nevstřelili, ale s bůrem Berani odjížděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Denk a jeho desetiminutový hattrick

Zavidovská rezerva přivítala na domácí půdě Senomaty. Hned od prvních minut byl lepší domácí celek. Po pár minutách utekl Denk, ale mířil pouze do tyče. Poté dvakrát postupoval sám Houdek, jehož vychytal včasným výběhem Rác. Následovala pasáž bez šancí na obou stranách. Na domácí straně musel ze zranění odstoupit z branky M. Štiller, kterého nahradil A. Kraus.

 

Po půl hodině hry se domácí dočkali. Po lajně zatáhl míč Houdek, nahrál pod sebe na Denka, který otevřel skóre utkání - 1:0. Ten samý hráč navýšil vedení minutu poté, když využil mezery v hostující obraně, udělal kličku Rácovi a mířil do prázdné branky - 2:0. Poslední slovo v prvním poločase měl v poslední minutě opět Denk, kdy stejným způsobem dokonal svůj hattrick - 3:0. Senomaty půl hodiny držely nadějný výsledek, ale Zavidov měl Denka, který byl při chuti.

Senomaty nenašly sílu vzdorovat

Ve druhé půli se hrál nepříliš záživný fotbal, domácí si hlídali vedení, hosté se pak nezmohli na příliš velký odpor. Po hodině hry Zavidov rychle rozehrál aut, Čech st. nahrál pod sebe na Houdka, který z malého vápna navýšil vedení - 4:0. Zápas nakonec skončil bůrem poté, co se prosadil po samostatné akci Čech st. - 5:0.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Se Senomaty nás nečekalo nic lehkého, na podzim jsme dostali u nich ostudný výprask 8:0. Do zápasu jsme ale nastoupili úplně jinak než na podzim, hráli jsme pěkný fotbal. Musím však říci, že úroveň fotbalu byla rovna IV. třídě před pěti lety. Bohužel o fotbal má zájem čím dál tím méně lidí a úroveň logicky klesá.

SK Senomaty
Antonín Polcar, záložník: Předvedli jsme opačný výkon tomu z minulého týdne. Neplnili jsme absolutně žádné pokyny trenéra a bylo to slušně řečeno hrozné. Nedaří se nám dlouhodobě a vysvobozením pro nás bude konec sezóny. Hráli jsme hrozně špatně.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: BENEŠ Adam - TÝČE Vladimír, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 6. 2019 19:45
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas, ve kterém Senomaty svého soupeře těsně porazí.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích