7:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 14:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoraz se dočkala tříbodové výhry na domácím hřišti


Branky


3. P. Topol (p.) , 7. J. Mučka , 29. P. Topol , 38. P. Topol , 49. P. Šafář , 75. J. Mučka , 89. D. Sodoma
17

Až do posledního kola si tuchorazští diváci museli počkat na tříbodovou výhru. Domácí nakonec rozdrtili Tuklaty výrazným výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Topol zaznamenal čistý hattrick

Ideální příležitost k získání tří bodů měla Tuchoraz v posledním kole, když hostila zdecimovanou sestavu tuklatské Čechie. A v souběhu událostí to byla i nutnost, protože dosud poslední Český Brod získal nečekaně tři body a hrozil pád Tuchoraze na poslední příčku. 

 

A domácí zahájili zápas famózně. Už ve třetí minutě proměnil Pavel Topol pokutový kop - 1:0 a o čtyři minuty později navýšil Jan Mučka na 2:0. Ze strany hostů to byl laxní přístup. "Už několik zápasů po sobě jsem si nevšiml, že by se někdo vrhl do zblokování střely", hořekoval gólman a kapitán Čechie Josef Pazdera a dodal: "A co spotřebují naši útočníci na vstřelení gólů, to je taky hrůza."

 

Pavel Topol do konce poločasu skóroval ještě dvakrát a poločasové vedené 4:0 mohlo Tuchoraz uklidnit.

Tuchoraz přibalila hostům ještě tři góly

Na 5:0 zvýšil čtyři minuty po přestávce Pavel Šafář. S hosty to vypadalo na ručník, ale domácí trochu polevili v útočné aktivitě a dovolili i soupeři občasné ohrožení Hrdinkovy brány. Nejnebezpečnější byly akce Nešpora, který se dvakrát vydal na výlet. V prvním případě vysunul za obranu Vondráčka, ale ten v zakončení neuspěl. Ve druhém případě sice u branky domácích Nešpor o míč přišel, ale dokázal se dostat k odraženému míči a jeho přízemní střela k tyči byla lahůdkou pro domácího brankáře.

 

A pak se dostali ke slovu opět domácí. Nejprve střela Veselého olízla břevno Pazderovy brány. A o dvě minuty později centr Moravce vrátil od zadní tyče Veselý na Jana Mučku, který zvýšil na 6:0.

 

V osmdesáté čtvrté minutě se dostal na hřiště střídající Daniel Sodoma, který od počátku projevoval obrovskou snahu o gól. V první šanci ho po nezištné přihrávce Šafáře zastavil ofsajd nehledě na to, že Pazdera zakončení vykryl. Ve druhé příležitosti o míč přišel a třetí možnost zblokovali obránci.

 

Šanci na čestný úspěch měli opět i hosté, kteří zahrávali trestný kop z nějakých dvaceti metrů, ale pokoušeli se o signál, jenže balón jim utekl za brankovou čáru.

 

V samotném závěru se gólu dočkal Daniel Sodoma, který po kombinaci uvnitř šestnáctky zakončil střelou k tyči a uzavřel skóre na konečných 7:0. Tuchoraz tak uhájila předposlední pozici, Tuklaty končí o příčku výše.



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: S výkonem mužstva jsem velmi spokojen, trochu jsme zamíchali se sestavou, abychom zalepili díru po chybějícím Pokorným, kterého s přehledem nahradil Vosecký. Jeho výkon hodnotím 1A. Od začátku jsme měli převahu a povedlo se nám brzy skórovat a to nás nakoplo- Když už se nám nepovedlo soupeře dostatečně pokrýt, pořešil to výborně chytající Hrdinka. Dařilo se nám držet tempo, které jsme nasadili a postupně přidávali jednu branku za druhou. Překvapil mě výkon P. Topola, který před pár měsíci zahodil klacky po operaci krížáku a teď nasázel hattrick. Dvěma góly se konečně také povedlo prosadit Mučkovi. Celé mužstvo hrálo skvěle a musím ještě vyzdvihnout výkon Nývlta, Šafáře, Bílka a Tomáše Černého. Bez nich by to prostě nešlo.




Sestavy


FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - J. Mučka [-] , R. Nývlt [-] (84. D. Sodoma [-] ) , J. Moravec [-] , V. Houžvička [-] (72. J. Veselý [-] ) , P. Topol [-] , D. Jurka [-] , T. Bílek [-] , M. Vosecký [-] , P. Šafář [-] , T. Černý [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Pytloun [-] , R. Nešpor [-] , D. Matthey [-] , D. Procházka [-] , P. Patáčik [-] , J. Vondráček [-] , M. Kotala [-] , J. Vébr [-] , M. Kassa [-] , J. Vyhnal [-]

ŽK: 27. R. Nývlt , 56. P. Topol , 84. D. Jurka - 15. D. Procházka .
Hráči zápasu: J. Hrdinka , P. Šafář , M. Vosecký , P. Topol , R. Nývlt .
Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jana Dittrichová
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Další mač mezi tabulkovými sousedy už na pořadí mít přímý vliv nebude, ale Tuchoraz má jedinečnou a hlavně poslední příležitost rozloučit se se svými diváky konečně tříbodovou domácí výhrou. Ještě se jim to doma v tomto ročníku nepovedlo.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích