Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice potvrdily bronzovou pozici


Branky


17

Hosté nenechali nikoho na pochybách a hned od počátku se hnali za třemi body. To se jim podařilo a v tabulce končí třetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli aktivně pro body

Protože se utkání jako jediné hrálo až v oficiálním čase, bylo hostům jasné, že z utkání potřebují minimálně dva body, aby ročník zakončili na třetím místě. Na rozdíl od domácích disponovali solidní sestavou, zatímco trenér domácich Jiří Mašata dlouho jmenoval řadu chybějících hráčů. Ještě čtvrthodiny před zápasem čekali na tři hráče, aby alespoň jedenáctku dali dohromady.

 

A hosté na nic nečekali, chtěli si od začátku pojistit tři body. Hned v první minutě unikl po pravé straně Kubalík, ale jeho střelu z úhlu dokázal "nový" gólman Dobráče, Michal Vnuk vyrazit na roh. K následnému centru se na zadní tyči opět dostal Kubalík, ale překvapený dokázal jen nastavit koleno a míč minul branku o centimetry.

 

Po pěti minutách tlaku hostů se malinko hra vyrovnala a i domácí ohrozili Krutského branku. Po akci středem zakončoval zpoza vápna Nana Ekane, ale minul o půl metru šibenici. O pár minut později Štefančíkův pokus z trestného kopu skončil v náruči Krutského.

 

A tak šli do vedení hosté. Chromého střelu nadzvedl Vnuk nad branku a na následný rohový kop si nejvýše naskočil Tomáš Vlasák - 0:1. A Vlasákovy útočné choutky z pozice obránce narostly. Na konto si připsal další dva nadějné průniky, ale nedotáhl je do gólu. Až třetí pokus, kdy pronikl narážečkou za obranu a do výhodnější pozice nahrál Filipovi Kubalíkovi, který do odkryté brány zvyšuje na 0:2. Hráči Dobráče sice reklamovali ofsajd, ale u hlavního arbitra neuspěli.

 

Domácí se k vážnějšímu ohrožení nučické branky už nedostávali a šance si tvořili jen hosté. Šulcův pokus z trestného kopu efektivně pokryl dobropolský brankář. Poradil si i s hlavičkou Kubalíka po akci Miňovského a Nováka. Až v poslední minutě nestačil na zakončení Matěje Chromého po přihrávce Nevšímala - 0:3.

 

Hosté měli dobrý základ do druhého dějství a na přestávku všichni prchali před začínající bouřkou.

Dobráč se na obrat nevzmohl

Druhý poločas potvrdil obraz prvního. Okolo šedesáté minuty přidali hosté další dva góly, když se trefil Tomáš Miňovský a Filip Kubalík, který tak zaokrouhlil počet branek v ročníku na třicet a stal se králem kanonýrů. Gratulujeme!

 

Nučice zakončily úspěšnou sezónu na třetí pozici a Dobré Pole po vynikajícím podzimu končí bídně na jedenáctém místě.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Poslední zápas jen podtrhl naší jarní "formu". Tři góly jsme si prakticky dali sami po našich chybách, naopak naše ojedinělé šance jsme bohužel neproměnili. Všichni jsme rádi za konec sezony.

TJ Nučice
Matěj Chromý, hráč: Již před zápasem jsme věděli, ze pokud chceme skončit na třetím místě, musíme uhrát minimálně dva body. Proto jsme se hned od začátku vrhli do útoku. První šance měl Kubalik, ale neproměnil. Poté se do hry dostali trochu i domácí, ale většinou jejich akce koncily před vápnem. Když už se domácí dostali ke střele, byla buď nepřesná nebo ji v klidu pohlídal Krutský. První branka přišla v 17. Minutě, kdy si na rohový kop naskočil Tomáš Vlasák a nedal domácímu brankáři šanci. Za 10 minut to bylo už o dva góly, když se prosadil Kubalik, který dával do prázdné brány po přihrávce Vlasáka. Poté měli další šance Kubalik, Novák a Miňovský, ale zůstaly nevyužity. Chvíli před přestávkou se ještě z vápna trefil Chromý. O poločase přišla bouřka a uvažovalo se o ukončení zápasu, ale nakonec se do druhé půle nastoupilo. Obraz hry byl stejný jako v prvním poločase. My jsme hráli více s míčem, hosté bránili a hrozili pouze z brejkú. V 62 a 64 přidal gól Miňovsky s Kubalikem a bylo rozhodnuto.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Vnuk [-] - J. Flieger [-] , T. Jícha [-] , P. Varyš [-] , O. Štefančík [-] - E. Nana [-] , F. Krejčí [-] , S. Batamag [-] - J. Žirovnický [-] , B. Nneji [-] - M. Kosmata [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - K. Hurtík [-] , D. Kočí [-] (58. L. Kulhavý [-] ) , M. Šulc [-] - P. Nevšímal [-] , T. Vlasák [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] - F. Kubalík [-] - J. Novák [-] , T. Miňovský [-]

Hráči zápasu: T. Vlasák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEMUS Daniel - VARYŠ Petr (N), KOPECKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Jana Dittrichová
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Nučice mají na dosah stupně vítězů. Mají vše ve svých rukách, pokud vyhrají.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů