P. Jahoda 13.
M. Černý 31. (p.)
P. Jahoda 46.
3:1
(2:0)
66. M. Tománek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 14:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry končí ročník výhrou


Branky


13. P. Jahoda , 31. M. Černý (p.) , 46. P. Jahoda - 66. M. Tománek (p.)
17

Kouřim začala utkání aktivněji, ale domácí brzy hru vyrovnali a protože Petr Jahoda měl dnes svůj střelecký den, připisují si Bečváry tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v šancích selhali

Kouřim by se ráda rehabilitovala za výpadek v minulém kole a navíc v případě plného bodového zisku se mohla posunout v tabulce výše. A vstup do utkání této snaze nasvědčoval. Jenže Bečváry měly v bráně výborného Hroudu, který zmařil šance Tománka i Dufka.

 

Ve třinácté minutě se poprvé měnilo skóre na ukazateli. Petr Jahoda dostal dost prostoru na hranici šestnáctky a přesnou střelou k tyči skóroval poprvé - 1:0. Možnost k vyrovnání měli hosté o pár minut později, když nepřesný odkop J. Kšírla z voleje poslal na bránu Procházka, ale Hrouda reflexivním zákrokem dokázal míč nohou vykopnout.

 

V další příležitosti se objevil kouřimský Ružinský po akci z levé strany, ale místo střely se snažil situaci ještě vylepšit a o míč přišel. A postupně se začalo blýskat na druhé straně. Uher po na krátko rozehraném přímém kopu si balón několikrát posunul blíže k šestnáctce Kouřimi a z nějakých pětadvaceti metrů trefil přesně spojnici tyče a břevna. Slezák se zase po narážečce dostal až za obranu, z úhlu propálil Havránka, ale trefil jen tyč.

 

Na 2:0 se změnil stav po pokutovém kopu Miroslava Černého, když byl dost přísně nařízen za ruku Svobody ve vápně. Domácí tak odcházeli do šaten s dvoubrankovým náskokem.

 

 

Bečváry před sebe Kouřim nepustily

Krátce po přestávce se dostal do další šance Petr Jahoda a naložil s ní chladnokrevně - 3:0

 

Jediné drama druhého poločasu tak nastalo v šestašedesáté minutě. Snížek si navedl míč do šestnáctky, dobře si ho pokryl a v souboji s Uhrem byl faulován. Nařízenou penaltu proměnil Milan Tománek - 3:1. A ve stejném čase došlo ke strkanici mezi Slezákem a Jirků, kterou rozhodčí ocenil žlutou kartou pro kouřimského hráče. A protože to byla už jehi druhá, sezóna pro něj skončila o něco dříve.

 

Výsledek odpovídá dění na hřišti a Bečváry si o něco polepšily. Končí ročník na osmé pozici a Kouřim na desáté.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zápas jsme nezačali příliš dobře, Kouřim byla prvních 20 minut více na míči a byla v kombinaci jistější. My hodně kazili a neměli jsme potřebný pohyb. Ale dokázali jsme se dostat do vedení a pak už jsme se zvedli i herně. Do poločasu jsme přidali ještě branku z penalty. Ale i Kouřim měla minimálně dvě dobré příležitosti, proti byl dobře chytající Hrouda. Hra se pak vyrovnala, soupeř už neměl tolik pohybu a my drželi míč v bezpečné vzdálenosti od naší brány. Hosté pak snížili z penalty a v téže minutě šli do deseti. Pak už se zápas jen dohrával. Za vítězství z posledního domácího zápasu jsme rádi, i když hra nebyla zcela dle našich představ.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Zápas jsme nezačali vůbec špatně, byli jsme aktivnější než domácí a vytvořili si tři jasné gólové šance. Ale Tománek, Procházka ani Dufek neuspěli. Domácí byli naopak úspěšnější a šli po naší chybě do vedení. To navýšili po úplně zbytečné penaltě. Od té doby už byli domácí lepší a přehrávali nás. Nám chyběla přesnost a odešli jsme i fyzicky. V kombinaci s nezájmem některých hráčů účastnit se hry pak výsledek odpovídá.



Sestavy


SK Bečváry
J. Hrouda [-] - J. Uher [-] , M. Slezák [-] (76. P. Urbánek [-] ) , L. Kubásek [-] , J. Kšírl [-] - J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] , V. Kšírl [-] (62. J. Brunclík [-] ) , M. Kšírl [-] - J. Čáslava [-] , M. Černý [-] -

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - - D. Procházka [-] (75. M. Pilař [-] ) , O. Macháček [-] , J. Keltner [-] , M. Havránek [-] (62. M. Snížek [-] ) , M. Tománek [-] , P. Jirků [-] , T. Dufek [-] , J. Jirsa [-] (46. T. Novák [-] ) , T. Ružinský [-] (46. D. Čihák [-] ) , T. Svoboda [-]

ŽK: 42. J. Kšírl , 56. M. Slezák - 35. P. Jirků , 90. J. Keltner . ČK: 66. P. Jirků .
Hráči zápasu: P. Jahoda .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - ŠMEJKAL Pavel (N), KOČÍ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Jana Dittrichová
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Utkání sousedů v tabulce, ve kterém se bude rozhodovat o minimálně devátém místě.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích