Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim začala obrat po hodině hry


Branky


18

Hosté poločasový náskok 0:2 po přestávce ještě navýšili. Jenže to už hráli jen o deseti bez vyloučeného Raka a síly ubývaly. Domácí tak během závěrečné půlhodiny zápas otočili ve svůj prospěch, když hattrick nasázel Dufek během pouhých osmi minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři Dvory byly efektivnější

Na hřiště do Kouřimi přijel lídr tabulky pro další body. Jenže po dvaadvaceti kolech už týmy znají recept na to, jak Tři Dvory potrápit. A i Kouřimští se pustili odvážně do hry s favoritem.

 

"Do zápasu jsme šli s tím, že chceme být aktivní, napadat rozehrávku a nenechat hosty dělat si, co chtějí", začal hodnocení hrající asistent Martin Snížek a v hodnocení prvního poločasu pokračoval: "To  se nám první poločas dařilo, ale bohužel bez proměňování našich šancí, kterých jsme měli v prvním poločase dost. Hosté naopak udeřili z rohu a střelou ze střední vzdálenosti."

 

Klíčovým pro další vývoj zápasu se později ukázalo vyloučení hostujícího Jana Raka po dvou žlutých faulech. Zatím byl poločasový stav 0:2 po brankách Jiřího Biška a Miroslava Müllera.

 

Dufek táhl obrat hattrickem

Další příležitost neproměnil Snížek, který po šikovném uvolnění z šestnácti metrů minul levou tyč o centimetry. V další akci našel Keltner Macháčka, jeho střelu srazili obránci k Jirků a jeho střela neměla razanci a Černý ji pokryl.

 

Hosté dobře věděli, že síly budou ubývat a tak se nikam nehnali. Ale když se dostali na dostřel, byli nebezpeční. Rána Slezáka ale šla vedle. Přesto přišel pro domácí šok, když po faulu u střídaček se formovala kouřimská obrana a Lukáš Kalivoda se nerozpakoval a poslal míč na branku. Nachytal Havránka na švestkách - 0:3.

 

A začaly se dít věci! Hosté si sice připravili ještě několik šancí, ale buď je vychytal Havránek a nebo zakončili mimo tyče. Zato na druhé straně se objevovaly díry v obraně. Jirků se po pěkné kombinaci po pravé straně dostal před branku, na druhé straně našel Ondřeje Macháčka, který načal obrat - 1:3.

 

Mezi sedmdesátou a osmdesátou minutou přišly chvíle Tomáše Dufka. Nejprve úspěšně zakončil podařenou kombinaci z levé strany - 2:3 a o tři minuty později vyrovnal. Dlouhý výkop Černého zachytil Bělohlávek, okamžitě poslal míč mezi stopery a bylo 3:3

 

Hosté našly poslední zbytky sil a zlobili. Jenže Slezák, Javorek i Linhart úspěšní nebyli. Ale ani domácím se nedařilo rozhodnout. Snížek střílel z otočky jen do gólmana, Holub zakončoval po rohovém kopu pohotově ale mimo tyče. 

 

Až v osmdesáté minutě vybojoval Jirsa balón u vlastního rohového praporku, rychle míč putoval přes Hovorku, Macháčka k Tomášovi Dufkovi, který trefil vzdálenější šibenici - 4:3. Poslední hřebíček zatloukl po zmatcích v hostující obraně, která nedokázala míč odkopnout do bezpečí, Jan Keltner - 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Před zápasem by si na nás nevsadil asi nikdo, ale po zásluze jsme jasného favorita porazili. Klíčové pro vývoj zápasu bylo vyloučení hostující hráče. Od té doby jsme hosty začali přehrávat, především díky fyzičce, pohybu bez míče a rychlosti našich útočníků. Posledních třicet minut se na hosty valil jeden útok za druhým. A protože hosté svoje velké šance trefovali vedle tyčí nebo je lapil Havránek, my jsme s chladnou hlavou vyřešili několik z mnoha šancí a přečíslení hostující obrany, povedl se nám obrat, který jsem jako hráč na hřišti snad nikdy nezažil.

TJ Tři Dvory
Vladimír Novák, trenér: Zápas jsme začali dobře s mírnější převahou na míči. Do vedení jsme šli po hlavičce Biška a v 39min z jedné do šibenice zavěsil Míra Muller. Pak se po druhé žluté nechal vyloučit Honza Rak, což si myslím, že dost ovlivnilo průběh zápasu. Po pauze jsme ještě chytrou střelouKalivody navýšili a to bylo z naší strany vše…. Pak už na hřišti dominovalo jedno mužstvo a to Kouřim, která nám nasázela během půl hodiny pět gólů. My jsme totálně odešli nejen fyzicky , ale i po taktické stránce …hrozná ostuda pro všechny, kteří mají co do činění s třídvorským fotbalem.Tímto se všem omlouvám a do příštích zápasů zjednám nápravu.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Holub [-] - M. Snížek [-] , J. Keltner [-] - J. Jirsa [-] , M. Hovorka [-] , O. Macháček [-] , M. Tománek [-] (46. J. Bělohlávek [-] ) , M. Havránek [-] , P. Jirků [-] , T. Dufek [-]

TJ Tři Dvory
J. Černý [-] - L. Kalivoda [-] , J. Biško [-] , M. Müller [-] , O. Novák [-] (46. J. Malý [-] ) , L. Slezák [-] , V. Novák [-] , L. Kmoch [-] , T. Javorek [-] , M. Linhart [-] , J. Rak [-]

ŽK: 41. M. Havránek - 37. J. Rak , 75. L. Kalivoda , 77. J. Biško , 79. V. Novák . ČK: 40. J. Rak .
Hráči zápasu: T. Dufek , M. Hovorka , P. Jirků .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - ŠVORBA Milan (N), MARTINEC František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: všichni tipující
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Kouřim by se mohla proti Dvorům vytáhnout, ale favority jsou hosté.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů