2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama rozhodly v penaltách Žiželice


Branky


37. D. Jambor , 37. D. Bílý - 75. S. Rous , 78. L. Kubelka
18

Nerozhodný stav v devadesáté minutě, drama na závěr a emoce... To vše vyústilo k penaltovému rozstřelu, po němž si dva body odvážejí Žiželice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žiželice začaly vlažně

Zápas dvou týmů spodní poloviny tabulky zahájili skvěle borci domácí Čechie. Do zápasu jsme šli bez obou středních záložníků Micala a Lekeše a na naší hře to bylo od první minuty znát, navíc jsme nastoupili jako Real Madrid, že se nemůže nic stát a v klidu si odvezeme tři body“, vysvětloval Lukáš Kubelka a dodal: „Opak byl pravdou a ve 20' jsme mohli prohrávat 5:0.“

Jenže domácí své šance zahazovali,a nebo je vychytal skvělý Rokos. Po gólech volaly hlavně příležitosti Vondráčka či Jambora. Hosté se postupně rozehrávali a Korčák v nadějné pozici pálí nad bránu a Chlupáčova hlavička jen vyprášila rukavice Pazdery.

 

Po půlhodině hry jdou domácí do vedení, když David Jambor pláchl obraně, gólmanovi udělal kličku a otevírá skóre – 1:0.

 

Do konce poločasu měl dvě příležitosti ke srovnání Kubelka, ale v první zblízka trefuje jen gólmana a ve druhé ho výborně Pazdera vyčapal.

Čechie závěr nezvládla

Druhý poločas začal drtivým tlakem hostů. Domácí nevědí, kde jim hlava stojí, ale ani Mejvald, ani Korčák neuspěli. Až zahřmělo na druhé straně. Trestný kop zvládl Rokos vyrazit, ale proti dorážce Daniela Bílého už byl krátký – 2:0.

 

Hosty tento gól nepoložil, ještě více se nahrnuli na polovinu Čechie a nakonec uspěli po standardkách. Nejprve Stanislav Rous přímo z rohového kopu trefuje na zadní tyč – 2:1. A o tři minuty později je vyrovnáno. Opět po rohu tečuje hlavou na první tyči míč Lukáš Kubelka – 2:2.

 

Závěrečných deset minut bylo o tom, kdo z koho. Oba týmy si vytvořily určté nadějné pozice. V největší byl hostující Mejvald, ale hlavou neproměnil.

 

 

Zato rozhodčí stihl rozdat dvě červené karty, po jedné každému týmu. Domácí Lysý opuštěl hřiště po dvou žlutých a hostující Filip za kritiku rozhodčího.

 

Zápas skončil asi spravedlivou remízou a komu bude patřit druhý bod, o tom rozhodovaly penalty.

Skvělý Rokos zmařil šance Tuklat

V pokutových kopech se zaskvěl hostující Rokos, který uspěl čtyřikrát a Žížalky vezou domů dva body.

 

„Mysleli jsme, že to půjde všechno samo a málem jsme zde nechali lehce body, o které jsme tvrdě bojovali jinde. Naštěstí se ukázala sila a pohoda našeho týmu a zvládli jsme odvézt alespoň dva body“, komentoval utkání Lukáš Kubelka a přidal vyjádření k výkonu rozhodčího: „Jinak se nejde nepozastavit nad výkonem sudího Mansoura, protože takhle kazit někomu víkend a hru, kterou má každý tak rád, na to se jen těžko hledají slova. Celý zápas se  našim hráčům směje, píská věci, které na druhé straně ne a vrcholem jsou jeho slova při odchodu ze hřiště "příště se na vás nechám nanominovat a seřežu vás takovým způsobem, že jste to ještě nezažili". O tom ať si každý udělá svůj obrázek.“



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: V utkání se Žíželicemi jsme předvedli na jaře nejlepší výkon, který nakonec bohužel stačil jen na bod, když jsme zbytečnými chybami promrhali dvoubrankové vedení. Na štíru jsme byli i s proměňováním vyložených šancí. Po gólu volaly zejména tutovky Jirky Vondráčka a Davida Jambora, který i se zraněným ramenem podal výborný výkon. V celkovém kontextu je remíza asi spravedlivá. V penaltovém rozstřelu se zaskvěl hostující gólman, a proto si hosté odváží bod navíc.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Utkání moc krásy nepřineslo. Spíše to bylo bojovné utkání, kde se šance střídaly na obou stranách. První poločas jsme nezačali dobře. Domácí měli hned v úvodu dvě velké šance, které neproměnili. Poté se hra vyrovnala a šance se střídaly na obou stranách. Domácí jednu využili a šli do kabin spokojenější. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Domácí využili další šanci a dostali se do vedení 2:0. To naše kluky nakoplo a podařilo se nám vyrovnat na 2:2. Pokutové kopy pro nás opět vychytal skvělými zákroky Rokos. Nerad se vyjadřuji k rozhodčímu, ale to byl nejslabší hráč na hřišti.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - J. Vondráček [-] , D. Jambor [-] , M. Kotala [-] , K. Zradička [-] (80. D. Matthey [-] ) , J. Vébr [-] , M. Kassa [-] , D. Bílý [-] , R. Nešpor [-] , P. Patáčik [-] , P. Lysý [-]

SK Žiželice
M. Rokos [-] - F. Josef [-] , L. Kubelka [-] , M. Midloch ml. [-] , J. Korčák [-] , D. Mejvald [-] , D. Chlupáč [-] , S. Rous [-] , M. Živný [-] , V. Konhefr [-] , M. Bubeník [-]

ŽK: 56. P. Lysý , 71. K. Zradička - 26. M. Živný , 56. L. Kubelka , 87. D. Mejvald , 88. V. Konhefr . ČK: 90. P. Lysý - 90. F. Josef .
Hráči zápasu: D. Jambor , P. Patáčik - M. Rokos .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mansour Jakub - PAZDERA Josef (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: všichni tipující
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Většina věří hostům, ale kdyby domácí Čechie poskládala solidní sestavu, pak má šanci.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů