Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 14:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na první gól se čekalo až do pětačtyřicáté minuty


Branky


16

Přestože domácí hráli od deváté minuty bez vyloučeného Vlčka, udržel Brod lichotivý poločasový výsledek 0:1. Ve druhé půli ale už síly nestačily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlček vyloučen už v deváté minutě

Již ve čtrnáct hodin začal v Kounicích, kde má domácí azyl "C" rezerva Českého Brodu, zápas proti hostům z Krakovan. Hosté byli favority, ale fotbal nemá logiku, jak říkával Tomáš Pospíchal.

 

Českobrodští se tentokrát dokázali sejít v dostatečném počtu, ale nesmyslný zkrat Jana Vlčka, který tak dlouho nadával a spílal rozhodčímu až uviděl žlutou a poté i červenou kartu, poslal domácí už v deváté minutě do deseti.

 

To ještě více nahrálo hostům, ale nejspíš si mysleli, že se Brod porazí sám. Všech dvacet diváků se nudilo a sledovalo fotbal úrovně pralesní ligy. Krakovanskému týmu se nadařila kombinace proti obětavě bránícím domácím a tak ani žádné gólové příležitosti první poločas nepřinesl.

 

Hosty zachránil až trestný kop z nějakých dvaceti metrů, který v poslední minutě parádně trefil Aleš Dostál a stanovil poločasový výsledek 0:1.

Fotbal plakal, ale skóre narůstalo

Hned v úvodu druhého poločasu se Krakovanští mohli uklidnit, když rohový kop Sixty hlavičkou gólově zakončil na první tyči Jan Špinka - 0:2

 

Fotbal ani potom příliš krásy nepobral, ale diváci se postupně mohou radovat alespoň z gólů. Jenže ty padaly jen do sítě domácího gólmana Martina Sahuly. V šedesáté minutě ho překonal opět hlavou po rohu Sixty Stanislav Šindelář - 0:3.

 

Pak se dvacet minut nic významného nedělo, domácí postupně uvadali fyzicky a dovolili hostům v poslední desetiminutovce zvýšit skóre na debakl. Třetí gól hlavou v řadě za sebou tentokrát zaznamenal Vlastimil Novotný - 0:4, když centrujícím byl Špinka. Vzápětí našel Dostál Tomáše Sixtu na hranici šestnáctky a ten trefil přesně šibenici Sahulovy brány - 0:5.

 

Minutu před koncem napsal poslední gólovou tečku svým druhým gólem Vlastimil Novotný, který zužitkoval Strejciusovu výzvu k brejku - 0:6.

 

Domácí se sice snažili utkání odbojovat, ale v deseti téměř celý zápas se odolávat nedá. Jen hra "na půl plynu" Krakovan je uchránila od většího debaklu. 



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod C
Martin Sahula, brankář: V 9. minutě jsme dostali červenou kartu. Od té doby jsme se převážně bránili. Soupeř se ale do vyložených šancí nedostal. To se mu podařilo až těsně před poločasem po standardní situaci. V druhém poločase soupeř udeřil z rohu a bylo po zápase. V 70. minutě po zranění hráče jsme dohrávali v devíti. A soupeř toho dokázal využít.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Tak tentokrát to nemělo nic společného s fotbalem. Už když jsme nastupovali a já viděl okolo pět fanoušků, tak jsem se bál, jak to bude vypadat. Brod se tentokrát sešel v jedenácti, ale jejich hráč nepochopitelně začal nadávat rozhodčímu. Takže už od 9. min hráli v oslabení. My jsme si nedokázali nahrát, potulovali jsme se po hřišti a fotbal plakal. Jsme rádi za tři body a už vyhlížíme derby s Jestřábkou. Věřím, že výkon zvedneme a napravíme si reputaci.



Sestavy


SK Český Brod C
M. Sahula [-] - J. Vlček [-] , D. Strejček [-] , J. Svoboda [-] (58. M. Palma [-] ) , J. Petříček [-] , P. Pazderec [-] , R. Böhm [-] , M. Kratochvíl [-] , R. Margolius [-] , D. Rozumný [-] , M. Šmejkal [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - J. Malina [-] , A. Dostál [-] , P. Strejcius [-] - S. Šindelář [-] , J. Špinka [-] , L. Tlučhoř [-] - O. Černý [-] , T. Sixta [-] , V. Novotný [-] , P. Kozel [-]

ŽK: 9. J. Vlček , 30. M. Šmejkal . ČK: 9. J. Vlček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kvasnička Václav - ČÁSTKA Jakub (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Krakovany dokázaly minulé kolo na svém hřišti porazit Velim. Věřím, že dokáží zvítězit i v Českém Brodě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů