2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevýrazná Jestřábka v Nučicích neuspěla


Branky


20

Příliš fotbalové krásy tento bojovný zápas nenabídl, k čemuž přispěl i nepřesný výkon hlavního rozhodčího. Domácí dokázali ve druhém poločase přidat definitivní pojistku a bezzubé útočníky soupeře už pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka potěšila oko diváka

V úvodu zápasu byli aktivnější hráči Jestřábky, ale do prvních šancí se dostali domácí. Dlouhý nákop za obranu zakončoval "z první", ale mimo, a potom Kubalík centroval od lajny, Kulhavý sklepl na Chromého, kterému ale střela nesedla.

 

Do šancí se dostali i hosté, ale závar před Krutského bránou dokázali obránci Nučic ukopat a střelu Záhory z pětadvaceti metrů vytěsnil Krutský nad břevno. Útoky střídaly útoky, hra se postupně vyrovnávala a Chromý vyslal solidní střelu, kterou hostující Málek neudržel v náruči. Dorážce zabránil Klička včasným odkopem.

 

Aktivita hráčů postupně uvadala a po zajímavé první čtvrthodině se hrála více okopávaná než fotbal, zápas byl bez šancí a plný pouze faulů a diskusí s rozhodčím. Až pět minut před přestávkou mohli jásat domácí hráči. Kubalík se prodral přes Kličku, od brankové čáry našel zpětnou přihrávkou Matěje Chromého, který přízemní střelou rozvlnil síť - 1:0.

 

Do přestávky ale mohlo být srovnáno. Po narážečce středem hřiště se za nučickou obranu dostal Mikeš, při střele byl sice mírně postrčen, ale Krutský míč vyrazil na roh. Po něm ještě hlavičkoval Klička, ale slabě.

Vyrovnávací branka padla po ofsajdové situaci

V úvodu druhé půle stojí za zmínku dva úniky Kubalíka, jehož centr v prvním případě zakončoval Novák nad bránu a ve druhém případě nenašla Kubalíkova přihrávka adresáta. Hosté měli dobré příležitosti ze dvou trestných kopů, ale Pavelka vždy trefil jen do zdi. Krásnou akci tento hráč ale předvedl o pár minutek později, když si efektně obhodil patičkou obránce a z úhlu pálil na bránu. V cestě stál ale Hurtík a střelu zblokoval.

 

Pro mnoho hráčů frustrující situace přišla okolo sedmdesáté minuty. Hosté dávali přihrávku za obranu na nabíhajícího Pavelku, který ale byl v momentě přihrávky v ofsajdu. Cestě míče zabránil skluzem Kočí, ale trefil míč tak nešťastně, že přehodil Krutského a míč skončil v síti. Ale branka nebyla pro ofsajd Pavelky, který avizoval i lhotecký pomezní, uznána.

 

Hosté se tlačili více a více dopředu, ale domácí obrana jim toho moc nedovolovala. Zajímavé bylo pouze zakončení Krupky, po centru L. Týmy, ale brána byla nízká. Do otevřené obrany podnikali domácí rychlé brejky, kde uplatňoval svoji rychlost Kubalík. V jednom případě se podařilo vybojovat rohový kop a právě Filip Kubalík se dokázal protlačit k hlavičce přes D. Týmu a definitivně rozhodnout - 2:0.

 

Diváky fotbal moc nepotěšil, protože bylo málo branek a o to víc faulů a neustálých diskusí s rozhodčím, který plynulosti hry svým rozhodováním také mnoho nepomohl.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Soupeř byl více na míči, ale hrál spíše po vápno. My jsme se koncentrovali na dobrou defenzívu. Více nám Jestřábka nedovolila. Na šance byl první poločas vyrovnaný. Ve druhém poločase jsme přestáli úvodní tlak a pak trochu prostřídali, protože mužstvo potřebovalo nějaký impulz. Hlavně Miňovský hrál s velkou chutí a bylo vidět, že byl na návrat hodně natěšený. V závěru přidal druhou branku Kubalík a to nás uklidnilo. Škoda, že nepřišla dříve. Dnes to byly vybojované body, protože Jestřábka předvedla svou kvalitu. Uspěli jsme dnes týmovým výkonem. Ještě musím ocenit spravedlivé posuzování ofsajdů od soupeřova pomezního rozhodčího.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Dnes jsme hráli opravdu špatně, měřítko snese snad jen Kesner a stopeři. Ale útočná fáze byla katastrofální. Zbytečné ztráty míče, nepřesné přihrávky a v soubojích jsme byli téměř všude pozdě. Byl to jeden z našich nejhorších výkonů v letošním ročníku. A naše vyrovnávací branka? Jsem prostě takový, viděl jsem ofsajd, tak ho mávám.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] , J. Vedral [-] (54. J. Souček [-] ) , D. Kočí [-] - L. Kulhavý [-] (54. T. Miňovský [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , T. Vlasák [-] - J. Novák [-] (62. P. Nevšímal [-] ) , F. Kubalík [-] (89. J. Hervert [-] ) -

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - O. Pavelka [-] , P. Kesner [-] , M. Skalický [-] , D. Týma [-] , A. Krupka [-] , D. Záhora [-] (76. A. Hojda [-] ) , M. Klička [-] , J. Hron [-] , L. Týma [-] , M. Mikeš [-]

ŽK: 78. M. Šulc , 79. D. Kočí , 87. P. Nevšímal - 71. O. Pavelka .
Hráči zápasu: T. Krutský - P. Kesner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - HOUDEK Petr (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Spíš moje přání. Jestřábka je určitě schopna potrápit favorita z Nučic. Třeba se „Kýbl" vystřílel v minulém kole.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích