J. Holub 22.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí gladiátoři nestačili na velimské techniky


Branky


20

První poločas vyzněl výsledkově pro Kouřim, ale Velimští ve druhé půli dokázali zápas otočit. O třech bodech rozhodl dalekonosnou střelou Aleš Jehlička a dokonal obrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důrazná Kouřim se ujímá vedení

Sdílný Jaroslav Češpiva, vedoucí velimské rezervy, se podělil o vstupní informace: "Áčko, béčko a dorost hrají ve stejný den. K tomu absence a trenér béčka má problém. Ještě v neděli ráno nebyla nominace béčka k dispozici. Nakonec byl uvolněn z lavičky áčka pro zápas v Kouřimi mladý Jirka Ceral. Ale jedeme sem s cílem vybojovat tři body."

 

Vše nahrává domácím. Víme, že se nemůžeme vymlouvat a hrát jen na našem kvalitním hřišti. Tady nás čekalo menší hřiště, měkký, hlubší podklad a trochu vyšší tráva. To nahrávalo domácím.

 

Kouřimští mají od začátku převahu, v osobních soubojích uplatňují tvrdost a důraz. Naši se prosazují technickou hrou a šikovností, ale chybí jim prostor pro kombinační hru. Toto vyvrcholilo ve dvaadvacáté minutě.  Domácí zahrávají trestný kop, v hlubokém písku náš brankář míč neudržel, kouřimský Josef Holub měl delší nohu než náš obránce a Kouřim vede 1:0.

 

Ve dvacáté sedmé minutě se míč odráží v pokutovém území domácích na volnou ruku jednoho z obránců, ale penalta se nepíská. Poločas končí 1:0 pro Kouřim.

 

Velim otáčí skóre

Do druhého poločasu nastoupila úplně jiná Velim. Hráči přidali na tempu, vyhrávali osobní souboje a měli převahu. Vše vyvrcholilo už po čtyřech minutách. Nedbal zahrával trestný kop, míč se odrazil od stehna jednoho z domácích hráčů před Marka Hrabala a ten nekompromisně vyrovnal - 1:1.

 

Důležitým momentem zápasu bylo střídání. Za Jakuba Kasala přišel na hřiště Lukáš Vlk, hráč s výbornou kopací technikou. Přispěl k tlaku svého mužstva na branku domácích.

 

Důležitá pro vývoj skóre a obrat v zápase byla pětašedesátá minuta. Agilní Aleš Jehlička výstavní střelou asi z dvaceti osmi metrů, otočil zápas na stranu hostující Velimi.

 

V závěru se Kouřim vzchopila a nebezpečně dotírala na branku hostů z Velimi. Závěr byl hektický, ale velimské béčko vítězství uhájilo.

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Odehráli jsme vyrovnaný zápas s kvalitním soupeřem, ale ztráta bodů nás bolí. Doplatili jsme na koncovku, kdy jsme nedokázali proměnit několik našich šancí. Hosté pak rozhodli krásnou střelou z velké dálky. V průběhu zápasu se šance střídaly na obou stranách a hosté byli ti šťastnější. Ke konci zápasu jsme se snažili ještě nákopy tlačit na hostující obranu, ale ta vydržela. Pro nás je určitě pozitivní, že jsme soupeři stačili a oproti podzimu, kdy nás úplně rozebral, jsme určitě herně a nasazením nezklamali.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Viděli jsme nadprůměrný zápas dvou rozdílných mužstev. Tvrdá a důrazná hra domácích byla dost často až za hranou. Je s podivem, že nedošlo k vážným zraněním. Proti hrálo mužstvo, které má hru založenou na technice a kombinační hře. Pomohla i matka štěstěna. Štěstí přeje lepším a připraveným a to asi rozhodlo.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Svoboda [-] , M. Navrátil [-] (79. J. Jirsa [-] ) , J. Holub [-] , M. Tománek [-] - O. Macháček [-] (66. R. Světnička [-] ) , T. Novák [-] - J. Keltner [-] , T. Dufek [-] , M. Snížek [-] - P. Jirků [-]

FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Hrabal [-] , M. Kosina [-] , J. Jelínek [-] - J. Kasal [-] (54. L. Vlk [-] ) , A. Jehlička [-] , J. Nedbal [-] (89. D. Pych [-] ) , J. Vlk [-] - J. Zajíc [-] , M. Kyncl [-] - J. Ceral [-]

ŽK: 33. M. Navrátil , 67. M. Snížek , 77. R. Světnička - 21. M. Kosina , 42. J. Vlk .
Hráči zápasu: M. Tománek , P. Jirků - M. Hrabal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PIKNER Roman - ŠVORBA Milan (N), DANĚK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

To, že Kouřim získala na jaře už 6 bodů, to je nám známé, ale zaváhání Velimi podruhé čekat nemůžeme. Myslím i na křížek, ale tipuji spíše dvojku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích